מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ד"ר דחוף,בבקשה!!!שפרה04/12/2008
2 שאלות: 1.אם אתמול הזרקתי את המנוגון בשעה מסוימת והיום כשעתיים אחרי ?...האם נורא?... (אני יודעת שעדיף להשתדל בזמן,אבל שעתיים זה נורא?) 2.אני לוקחת 2 אמפולות של אבקה (מונוגון) על אמפולה אחת של נוזל. ממוצ"ש אני צריכה לקחת 3 אמפולות (הגדלת המינון). שאלתי היא האם להשתמש בעוד אמפולה של נוזל או למהול את שלושת המבחנות של האבקה בבקבוקון נוזל אחד?... תודה,המחלקה לא פתוחה בשבת,אז תודה מראש שאתם כאן לעזור לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעלי שלום
פרופ' שחר קול05/12/20081. לא נורא...
2. לא עקרוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר למינוגוןיעל04/12/2008
שלום, אני אחרי 23 יום דקא, 9 ימים של גונל-F 300. היום ראו באולטרסאונד רירית 8, שישה זקיקים 11-18 מ"מ. מתחילה היום דקא ומינוגון (4 אמפולות, לא זוכרת מינון במ"ג). מתי לדעתכם יכולה להיות שאיבה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי ביום א?
פרופ' שחר קול04/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובהמשך לתשובה
יעל04/12/2008תודה על התשובה הזריזה. אנו מוזמנים ליום א' לבדיקת דם ואולטרסאונד. יכול להיות שמעכשיו לעכשיו יזמינו אותי לשאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול05/12/2008לא, השאיבה לא לפני יום שלישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי פרוגסטרוןכרמית04/12/2008
האם פרוגסטרון (200 מ"ג 3 פעמים ביום) יכול להשפיע על תוצאות בדיקת הריון ביתית/דם או לךמנוע דימום במידה ויש בעיה בהריון? אני לוקחת כבר הרבה זמן (לאחר ההחזרה). יש צורך במעקב? האם כמות גדולה מדי של פרוגסטרון יכולה גם להזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרמית שלום
פרופ' שחר קול04/12/2008אין השפעה על תוצאות בדיקת הריון.
יש לברר נחיצות מתן הפרוגסטרון ע"י בדיקת דם פשוטה. אולי הוא מיותר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר החזרהכרמית04/12/2008
שלום ד"ר לפני 4 שבועות + יומיים ביצעו החזרה של עובר אחד. ביום חמישי שעבר בטא 9000. במהלך כל החודש אני מרגישה כאבי מחזור כמעט ללא הפסקה. לפעמים, (שמתי לב שזה בעיקר בתנועות חדות או מאמץ) יש לי כאבים חזקים מאד שמשתקים אותי לכמה דקות. זה קורה כל כמה שעות ולפעמים לא קורה יום שלם. הפעם האחרונה שזה קרה הייתה אתמול בלילה. האם נורמלי להרגיש כך כ"כ הרבה זמן לאחר ההחזרה או שאין קשר בין הכאבים לאופן הכניסה להריון? יכולים להעיד על בעייה? נקבע לי תור לאולטרסאונד ראשון רק בעוד שבוע. אי מפחדת שאולי הזנחה שלשבוע תחמיר את הכאבים אם יש בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרמית שלום
פרופ' שחר קול04/12/2008מציע לבצע א.ס. בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת פרוגסטרון בדםלילך04/12/2008
שלום רב! לאחר טיפול ראשון באיקוקלומין (כדור ביום, 5 ימים) נראו ביום ה-13 2 זקיקים יפים בשחלה השמאלית (מעל 20 מ"מ). ביום ה-14 ביוץ ספונטני עפ"י בדיקת אולטרסאונד (הזקיקים "התפוצצו" נראה נוזל מאחורי הרחם וכו'). כשבוע לאחר הביוץ נערכה בדיקה לזיהוי רמת הפרוגסטרון בדם, והתוצאות היו: >190.8 nmol/L. האם התוצאות הנ"ל יכולות להוות אינדיקציה לקיום של הריון או שהן רק מאששות את העובדה כי היה ביוץ? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך שלום
פרופ' שחר קול04/12/2008התוצאות מוכיחות ביוץ.
אין מידע לגבי הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת אחרי החזרת עובריםהמצפה לבשורות04/12/2008
שלום, לפני שבוע עברתי שאיבת ביציות. לפני חמישה ימים החזירו לי 2 עוברים. מצפה לבשורות... מאז השאיבה יש לי הרגשת מלאות בשדיים, גם בבטן התחתונה הרגשת מלאות לחץ ואי נוחות , יש הרגשה של גזים מכאיבים כמו 'דוקרים' את פי הטבעת. כשאני מתפנה במעי יש לי אח"כ כאבים. ריקון שלפוחית השתן משחרר לי לחץ. מלבד זה מאתמול יש לי מעט מאד הפרשה לבנה-צהבהבה במרקם של קוטג' מהנרתיק (מצטערת על התיאורים...). את ההפרשה ראיתי כששמתי ג'ל קרינון- לאחר שהוצאתי אותו מן הנרתיק ההפרשה נשארה על המוליך. להפרשה אין ריח. האם מצבי נורמאלי? תודה מראש, המצפה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושכחתי לציין
המצפה לבשורות04/12/2008שההפרשה גם קצת אדומה- סגולה.... אולי דמית.... סמיכה מאוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל נשמע בגדר המקובל.
פרופ' שחר קול04/12/2008בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
המצפה לבשורות04/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה לדנית לאחר החזרת עוברים
אורנה31/07/2009כ- 3 ימים לאחר החזרת עוברים, סובלת מהתופעות הנ"ל- תפיחות ואי נוחות בבטן תחתונה, והפרשה גבינתית צמיגה לבנה-צהבהבה לא נחמדה, לאחר חיפוש מעמיק באינטרנט עדיין לא מצאתי פיענוח לתופעה- האם למישהו/הי יש תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה בשם אסטופםבטא04/12/2008
שלום אני לפני החזרת מוקפאים והתמיכה שמומלצת לי כרגע היא אסטופם האם היא יותר טובה מאנדומיטרין תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בטא
ד''ר דוד ישי04/12/2008את צריכה לקבל גם וגם. בהתחלה רק אסטרופם ולקראת החזרת העוברים ובהמשך גם אסטרופם וגם אנדומטרין או תכשיר דומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הפריה ראשונהאנדי04/12/2008
אני אמורה לעבור הפריה ראשונה, קיבלתי את המחזור ביום ראשון 30.11 וכל שהרופא שלי אמר לי לעשות הוא בדיקת דם ב.11.12 כשהביות שלי אמור להיות ב- 14.12 בערך. אם אני אמורה לעבור הפריה אני לא אמורה להתחיל לקבל זריקות לגירוי השחלות לאחר כמה ימים של מחזור? אם כן, זאת אומרת שאצטרך לחכות עד למחזור הבא כדי להכין את הגוף להפריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנדי
ד''ר דוד ישי04/12/2008לא ברור לי למה את מתכוונת כשאת אומרת הפריה. כמו שזה נשמע, מדובר במעקב ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהפריה התכוונתי לIVF
עינת04/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אנדי
ד''ר דוד ישי05/12/2008לא ברור לי מה מטרת בדיקת הדם. האם יתכן שלא הבנת נכון ?
את הזריקות מתחילים, בפרוטוקול הארוך, אחרי שבועים של דיכוי . ובפרוטוקול הקצר ביום השלישי של ההמחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות ביום ה- 11
אנדי08/12/2008הוא נתן לי לעשות ביום ה- 11 מתחילת המחזור את הבדיקות הבאות : Estradiol, LH ו- Progesterone האם יתכן שעושים IVF על בסיס ביות רגיל, ללא מתן זריקות לגירוי השחלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF
עינת08/12/2008אני אמורה לעבור הפריה ראשונה IVF, קיבלתי את המחזור ביום ראשון 30.11 וכל שהרופא שלי אמר לי לעשות הוא בדיקת דם Estradiol, LH ו-Progesterone ב- 11.12 כשהביוץ שלי אמור להיות ב- 14.12 בערך. אם אני אמורה לעבור הפריה אני לא אמורה להתחיל לקבל זריקות לגירוי השחלות לאחר כמה ימים של מחזור? אם כן, זאת אומרת שאצטרך לחכות עד למחזור הבא כדי להכין את הגוף להפריה? האם יתכן לבצע הפריה מביוץ טבעי ללא מתן הורמונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר ושבת שלום
סוסו06/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המידע
איריס05/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
פרופ' שחר קול08/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםאירנה04/12/2008
האם אני פתאום באה מאוחר מדי למעקב והיה לי כבר ביוץ האם אפשר לזהות את זה על ידי מעקב זקיקים שביוץ היה לפני כמה ימים או שאי אפשר לבדוק אם כן היה ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית שלום
פרופ' שחר קול04/12/2008אפשר, אך וידוא מלא דורש גם בדיקת דם במקביל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל וגונל F - זמני הזרקה ביוםאירית04/12/2008
אני בתחילת טיפולי IVF ואמורה להתחיל הזרקת דקפפטיל. האם יש חשיבות לשעת ההזרקה ביום (ערב לעומת בוקר וכו') והאם יש חשיבות לשמירה על השעה? אם עדיף להזריק באחה"צ/ ערב ויש יום אחד בשבוע בו אני חוזרת הרבה יותר מאוחר, האם עדיף להזריק בשעה המאוחרת ולישר קו לפי ערב זה או להעדיף אחה"צ ויום אחד בשבוע להזריק בהפרש של 4 שעות? התשובה די דחופה לי. תודה מראש, אירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירית שלום
פרופ' שחר קול04/12/2008עדיף מידי 24 שעות.
אלו הוראות היצרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים
איריס04/12/2008ברוצני לדעת על כמות החזרת עוברים. שמשרד הביראות מאושר האם יש נוהלים מסודרים ואם יש קשור לגיל האישה תודה אתם צוות מדהים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיריס שלום
פרופ' שחר קול04/12/2008www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7594
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםיעל04/12/2008
שלום רב, לפני החזרת מוקפאים על בסיס טבעי. 1) העוברים בני יומיים ובאיכות בינונית. אם הביוץ יהיה ביום ה', אזי אמורים להחזיר אותם בשבת, מה שבלתי אפשרי כמובן. האם הסבב יהיה אבוד במקרה כזה או שניתן להחזיר ביום שישי או ראשון? 2) האם מותר לקיים יחסים ביום של הביוץ ו/או למחרת, בנוסף להחזרה של המוקפאים? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוספה שלום
פרופ' שחר קול04/12/20081. להתייעץ עם רופא היחידה - בהתאם לגיל העוברים.
2. מותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת מבולבלתאלין04/12/2008
תודה רבה על עבודת הקודש שלכם, הפורום הזה עוזר לי עד מאוד!!! הרופא הפנה אותי לבדיקה הורמונלית בימים 3-5 למחזור. ב30.11 התחילו לי הפרשות חומות (הבנתי שזה עדיין לא מחזור) והיום 4.12 יש לי כבר דימום אדום יותר אולם עדיין חלש, האם להתחיל לספור מהיום? האם ההפרשות החומות שיש לי לפני המחזור מעידות על בעיה? כמו כן הוא נתן לי הפנייה למעקב זקיקים שבוע אחרי המחזור- השאלה ממתי אני סופרת? ואם אחרי שבוע עדיין יש שאריות (סליחה על התיאור) עדיין ללכת למעקב הזקיקים? ושוב תודה :) אלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום - יום מס' 1
פרופ' שחר קול04/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. ובהמשך לתשובתך
אלין07/12/2008לפי עצתך התחלתי לספור מהיום שבו ראיתי דימום ולא רק הכתמה (חומה), אולם ראוי לציין כי המחזור היה מאוד שונה באופיו ממחזוריי הקודמים. לא חשתי כלל כאבי בטן או אף תסמין אחר (שבד"כ אני חשה.. כמו דימום רב או כאבי גב..) היום עשיתי את הבדיקת דם ההורמונלית כשלמעשה אין לי כבר מחזור (הוא הסתיים להפלאתי!! וגם זה מוזר כי בד"כ המחזור שלי ארוך יותר...) האם זה בסדר או שמא פיספסתי את הימים הנכונים לבדיקה זו? (שכן צריך בין היום ה3 ל5) בתודה רבה מראש אלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמי אלין
אלין07/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית שלום
פרופ' שחר קול08/12/2008קשה מאוד לדעת.
פעמים רבות דימום רחמי אינו וסת במובן ההורמונאלי.
רק בדיקת דם יכולה להוכיח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי עכשיו את הבדיקות דם
נטלי08/12/2008לפי מה שאני מבינה הערכים לא תואמים ליום השלישי... אז מה זה אומר? האם כדאי לעשות שוב הבדיקה ביום שאזהה יותר את המחזור? האם יכול להיות שאני בהריון?! (עשיתי בדיקת הריון ב30.11 יצא שלילי) אשמח לעזרתכם בבקשה התור לרופא רק בעוד מספר ימים... <4000- pmol/L 655 ESTRADIOL (E-2) 4.20- 0.35 mIU/L 5.03 TSH 20.0- 10.0 pmol/L 14.7 T4- FREE - IU/L 2.8 LH - IU/L 2.7 FSH 619.0- 59.0 mIU/L 469.6 PROLACTIN - nmol/L 69.1 PROGESTERONE 2.6- < 0.7 nmol/L 2.1 TESTOSTERONE- TOTAL 11.60- 0.90 µmol/L 4.70 DHEA SULPHATE בתודה רבה רבה מראש אלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שלא שכחתם אותי...
אלין09/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו לי!!!!יעלוש04/12/2008
האם יש מקום בארץ שעושים הפריה חוץ גופית בהרדמה מקומית ולא מלאה?בבקשה תגידו לי באיזה מקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
שלומית04/12/2008אני יכולה להגיד לך שלי עשו את השאיבה ללא הרדמה כיוון שהייתה בעיה להרדים... אומנם כאב, אבל עבר.... אני עשיתי באסותא בראשון... ההחזרה ללא הרדמה ולא כואבת כלל... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלוש שלום
פרופ' שחר קול04/12/2008אם כן - זו טעות!!
הרדמה כללית בטוחה למטטופלת עשרות מונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה ומין עוברשלומית04/12/2008
אנחנו מטופלי הפריה + מיקרו' בעקבות בעית זרע. רציתי לשאול: 1. האם ניתן בהפריה לבחור את מין העובר (לאחר 2 זוגות של תאומות בנות...?!). 2. האם זה מתבצע רק באופן פרטי? 3. האם יתכן ובעית זרע גם מתבטאת ביותר זרעי "בנות" מזרע "בנים"? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומית שלום
פרופ' שחר קול04/12/20081. כן
2. כן, ורק בחו"ל.
3. לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללא סבלנותלחוצה04/12/2008
בוקר טוב, בתאריך 23.11.08 החזרת עובר אחד טרי לאחר פרוטוקול ארוך... מחר ב-05.12.08 בדיקת דם להריון... שאלתי היא האם בדיקת הריון ביתית היום תהייה אמינה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא במאה אחוז..
פרופ' שחר קול04/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)