מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסי עבודהרוני28/06/2011
שלום, אני נשואה מזה כ 7 שנים, בעלי עובד במפעל ובזמן האחרון הוא מספר לי המון על איזשהיא פקידה אצלו בעבודה על דברים מצחיקים שקרו לה וכל מיני דברים שוליים... היא נשואה +3.
הם עובדים ביחד כבר המון זמן ( גם 7 שנים בערך....), ועכשיו היא השיגה לו כרטיסים לאיזשהו מקום עם הילד והיא ביקשה ממנו לאסוף את הילד שלה ולהביא אותו למקום אל האבא.....
לדעתי היחסי עבודה עוברים לשלב אחר, ואני בכלל לא רוצה שזה יקרה שאמרתי לבעלי מה קשור שאתה תאסוף את הילד שלה הוא אמר אז מה.... וכמובן שרבנו...
אולי אני מגזימה אבל זה לא יוצא לי מהראש הם לא מדברים בטלפון שלא בזמן העבודה, ואף פעם לא נפגשו מחוץ לשעות העבודה, חוץ מארועים של העבודה. ועוד משהו כשאני נמצאת איתו היא אפילו לא אומרת לי שלום!!! אולי אני פרנואידית ואולי קצת קנאית אבל אני רוצה לשמור על הנישואים שלי זה חשוב לי מאוד. אשמח לעצות!! תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי-
בני29/06/2011הבנתי ממך שאת רוצה באמת להבין לאן זה מוביל ומה עלייך לעשות כדי שזה לא יקרה,
מותר לך להיות קנאית,פרנואידית, מגזימה,
השאלה מה יגרום לחיזוק הקשר הזוגי שלכם, ומה יגרום חלילה את ההפך,
ההתעסקות והחפירה בנושא יכולה לדחוף אותו דווקא לעשות משהו שהוא כלל לא חלם להגיע אליו,
הדרך הנכונה לסלק את החששות שלך היא > ליזום איתו שיחה בזמן רגוע כשאתם במצב של "הקשבה והכלה" זה את זו, ולדבר על כך בפתיחות מבלי להשמיע צלילים של ביקורת והאשמות, אלא כדי להביע את הרגשות שלך,
תספרי לו עד כמה זה פוגע בך, דברי בשפת ה"אני" "אנחנו", ולא "אתה" ככה וככה וכו', השתמשי במילים רכות אבל בקוו ברור ומוחלט, שיבין את הקושי שלך, ויתחבר לצרכים האישיים שלך כאשה וכרעיה,
תאמרי לו, אני סומכת ובוטחת עליך מאז ומתמיד, ויודעת שלא תעשה שטויות,
אני רק מבקשת ממך לראות גם את הצד שלי,
אני מאוד שמחה שאתה משתף אותי במה שעובר עליך במשך היום/בעבודה, זה חשוב לי כמו שזה חשוב לך, ועוד יותר חשוב לנו כזוג!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי עבודה - תגובה
מוניקה הרשקוביץ29/06/2011מירי יקרה,
עצם העובדה שבעלך משתף אותך בכל הקורות אותו בעבודה מעידה על כך שהכל תמים ושבאמת לא מדובר על יותר מאשר קשר חברי בעבודה. יחד עם זאת, עם תחושות אי-אפשר להתווכח, ובוודאי שלא בעזרת טיעונים שכלתניים, ולכן, על-מנת להסיר כל חשש מליבך עלייך לשתף את בעלך בתחושותייך, כפי שבני הציע.
נראה כי שיתוף מאפיין את הזוגיות שלכם, שהרי בעלך משתף אותך בחוויותיו מהעבודה, לכן, אני מציעה שתדברי איתו, בזמן שנראה לך נכון, באופן הכי גלוי והכי פתוח ושתפי אותו בתחושותייך הפחות נוחות מהקשר שנרקם בינו ובין אותה בחורה. הוא עשוי להיות מוחמא מתחושות הקנאה והרכושנות שאת חשה כלפיו.
נסי ליצור שיחה נעימה מלב אל לב ולא להיגרר למריבות ו/או הטחת האשמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)