מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מערכת יחסים אסורהעפרה29/06/2011
שלום,
כמעט שנתיים אני נמצאת במערכת יחסים עם גבר נשוי ואני לא מסוגלת לצאת ממנה.
אנחנו עובדים יחד קרוב ל- 5 שנים.
מאוד קשה לי עם ימי חופש בודדים שהוא לוקח וקשה לי מאוד העובדה שאנחנו מסיימים יום עבודה וכל אחד הולך לביתו, הלילות הפכו בלתי נסבלים חופשות משפחתיות שהוא לוקח הופכות לסיוט עבורי את רוב הזמן אני "מבלה" בדיכאון ובאי רצון לפתח מערכת יחסים בריאה ויציבה.
אני יודעת שזה רע מה שאני עושה , אבל בבקשה, אל תשפטו לא נכון, לא התנסיתי מעולם ביחסים כאלו התרחקתי מהם כמו מאש אבל הפעם פשוט לא הצלחתי לעצור את עצמי.
אני מאוד רוצה לצאת ממערכת היחסים הזו אך לא מצליחה...
האם יש מישהי פה שעברה מקרה דומה ...? עזרתכם ועצתכם... תודה.. :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבודה...
S29/06/2011שלום לך.זה כמו מחלה גופנית-שרופא צריך לתת תרופה...את צריכה לבנות" קיר" דמיוני(שזה קשה ביותר),ולחסום את עצמך מפניו.אחרי שתתנסי עם ה"קיר" הזה,כל פעם שתראי אותו ,לא יהיה כלום,שום רגשות.תנסי.זה הכל בראש,ואולי טיפול יכול לעזור..
כי באמת חבל,הוא הרי לא יתגרש,ואת סתם סובלת ושורפת לך שנים יפות מחייך על כלום...
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר נשוי
מאיה05/07/2011גם אני הייתי במערכת יחסים עם נשוי שהסתיימה לפני חודש, אני עוברת תקופה לא קלה ,בימים האחרונים אני מרגישה געגועים ושעות הערב מאוד קשות לי,מרגישה ריקנות אבל כל התחושות האלו עדיפות על פני קשר עם גבר נשוי,אלו תחושות זמניות שעם הזמן יתחלפו בדברים אחרים טובים יותר,המאהבות הן מצילות את המערכת הזוגית של הנשוי,אנחנו סיפקנו להם חום ,אהבה,ריגוש ,סקס ללא תנאים והם חוזרים הביתה עם כוחות מחודשים להתמודד עם כל דבר,אנחנו כדור ההרגעה שלהם ......
זה לא מגיע לאף אחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ביזבזתי שנה וחצי מחיי ,נלחמתי על האהבה אבל הבנתי בסופו של דבר שהוא רוצה אותי רק כמאהבת!!!!!!!! מחכה שתבוא תקופה טובה יותר והאושר יהיה גם מנת חלקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמערכת יחסים אסורה - תגובה
מוניקה הרשקוביץ29/06/2011"אבודה" יקרה,
את לא אבודה!
יותר מזה, מי שבאמת יכול ל"הוציא" אותך מהקשר חסר הסיכוי וחסר העתיד הזה, זו אך ורק את!
את צריכה למצוא את כוחותייך הנפשיים ובעזרתם לצאת לדרך חדשה, דרך בה בן-זוגך יהיה פנוי אך ורק עבורך, דרך בה תהיי מאושרת ולא על "HOLD" בכל פעם שתהיי לבד, דרך בה תדעי להעריך את זמן האיכות של ה"לבד" לא פחות מאשר את זמן האיכות של ה"יחד".
כפי שכתבה לך אור-לי, זה הכל בראש. את צריכה לקחת החלטה שמגיע לך (ומגיע לך!) יותר מזה, שמגיעה לך זוגיות גלויה וכל הזמן ולא זוגיות סודית כאשר מתאפשר, ולעמוד בהחלטה זו, בעזרת אותם כוחות נפשיים שהזכרתי קודם.
אם את חשה שאת זקוקה לסיוע, במציאת אותם כוחות פנימיים ו/או בצעדייך הראשונים, תוכלי לשקול להיעזר באיש מקצוע, מטפל או מאמן, אשר יוכל לתת בידייך כלים להתמודד עם הקשיים ויוכל להאיר בפנס את אותם כוחות פנימיים בעזרתם תוכלי להתמודד עם הקשיים בדרך ולצלוח אותם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)