מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה דחוףאמיר02/07/2011
אני וחברה שלי רצינו להתחיל לקיים יחסי מין..הרופאה אמרה לה שהיא צריכה להתאים לה גלולות מסוימות ובגלל כל מיני דברים הרופאה ביקשה ממנה לעבור בדיקות דם ואולטרסאונד.
השאלה שלי אם אפשר לבצע את הבדיקות האלה ללא ליווי הורים וללא ידיעתם! אני חייב עזרה דחוף!
אני בן מעל ל18 והיא עוד לא בת 18 רק עוד איזה 4 חודשים..השאלה אם היא יכולה לעשות בדיקה כזאת ללא ליווי הוריה וללא ידיעתם..תודההה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה ממשתתפי הפורום?
דורית כהן03/07/2011אסף יקר, לצערי אינני יודעת מה התשובה בנושא ששאלת.
אולי מישהו מן המשתתפים יודע? המנהלות?
או שתחפש פורום אחר בנושא רפואה + משפט.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להוסיף
עדי בדיחי03/07/2011הי אסף
אני חושבת שהיא יכולה להתקשר למוקד של קופ"ח בה היא מבוטחת ולשאול בלי בעיה. מעבר לזה, ניתן לשלוח הודעה אנונימית בפורום בדיקות מעבדה של הקופה (אם היא בכללית יש כזה והוא מצוין). בנוסף- לשאול את הרופאה שלה ואם זה סיכון מדי, לשאול רופאה אחרת, או לבקש מאחת החברות לשאול. צריך לברר אם אין איזה מוקד לבירור בנושאים של מיניות וקיום יחסים לבני נוער, אני מניחה שיש כאלו, והיא יכולה לשאול את זה במוקד או במזכירות.
חשוב לי לציין שכדאי מאוד לעשות את הבדיקות שציינת והרופאה פועלת באופן מקצועי. אני משערת שהיא רוצה להתאים עבורה את הטיפול הטוב ביותר, שיהיה יעיל ביותר ולא יסכן אותה. ולכן הבדיקות מאוד חשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)