עזרה דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף
    אמיר
    02/07/2011

אני וחברה שלי רצינו להתחיל לקיים יחסי מין..הרופאה אמרה לה שהיא צריכה להתאים לה גלולות מסוימות ובגלל כל מיני דברים הרופאה ביקשה ממנה לעבור בדיקות דם ואולטרסאונד.
    השאלה שלי אם אפשר לבצע את הבדיקות האלה ללא ליווי הורים וללא ידיעתם! אני חייב עזרה דחוף!
    אני בן מעל ל18 והיא עוד לא בת 18 רק עוד איזה 4 חודשים..השאלה אם היא יכולה לעשות בדיקה כזאת ללא ליווי הוריה וללא ידיעתם..תודההה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה ממשתתפי הפורום?

דורית כהן
    03/07/2011

אסף יקר, לצערי אינני יודעת מה התשובה בנושא ששאלת.
    אולי מישהו מן המשתתפים יודע? המנהלות?
    או שתחפש פורום אחר בנושא רפואה + משפט.

בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה להוסיף

עדי בדיחי
    03/07/2011

הי אסף

אני חושבת שהיא יכולה להתקשר למוקד של קופ"ח בה היא מבוטחת ולשאול בלי בעיה. מעבר לזה, ניתן לשלוח הודעה אנונימית בפורום בדיקות מעבדה של הקופה (אם היא בכללית יש כזה והוא מצוין). בנוסף- לשאול את הרופאה שלה ואם זה סיכון מדי, לשאול רופאה אחרת, או לבקש מאחת החברות לשאול. צריך לברר אם אין איזה מוקד לבירור בנושאים של מיניות וקיום יחסים לבני נוער, אני מניחה שיש כאלו, והיא יכולה לשאול את זה במוקד או במזכירות.

חשוב לי לציין שכדאי מאוד לעשות את הבדיקות שציינת והרופאה פועלת באופן מקצועי. אני משערת שהיא רוצה להתאים עבורה את הטיפול הטוב ביותר, שיהיה יעיל ביותר ולא יסכן אותה. ולכן הבדיקות מאוד חשובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו