מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- להיות בתחילת הדרךנאוה כהן04/07/2011
אהלן,
ראשית, שמחה למצוא מקום להתעייץ בו לגבי זה.
הכרתי בחור שכיף לי בחברתו ושנינו נטינו להמשיך הלאה לקשר פיזי ולקשר של חלוקת אהבתו משותפות- מוזיקה וכדו.
העניין שאני חוזרת בשאלה ולא מנוסה כ-ל-ל בתחום. בנוסף, עברתי תקיפה מינית שמאוד מקשה עלי בכל היחסים האילו.עברתי טיפולים ותמיכה מאנשים ואני מסוגלת לדבר על זה ולא יכאב לי, אך עדיין- זה יצר מצב שמעולם לא התקרבתי מרצוני לגבר.
סיפרתי לו על התקיפה המינית והוא מאוד הבין ואפילו ממש כעס לשמוע על זה, והיה ממש נחמד לגלות כזאת אהדה.
העניין שאני רוצה לשבור את המחסום הזה של אי הידיעה וחוסר הניסיון וחוסר הביטחון .אני יכולה להעביר שעות שלמות בדיבור על מגע מרצון וכו עם פסיכולוגים ולמדתי לעשות את ההפרדה אבל בפועל -עדיין אין לי את הביטחון.
ואם זה לא יהיה הוא, זה יהיה מישהו אחר- שחוסר הניסיון שלי יגרום לי לסגת.
איך ניתן לפתור את זה? במיוחד שאני מכירה המון גברים שאם מספרים להם ממש נחרדים מזה.
אשמח לשמוע עצות.מחכה אפילו... :)
המון תודה,
נאוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל ההתחלות קשות אבל אח"כ קל יותר...
מוניקה הרשקוביץ06/07/2011נאוה יקרה,
ראשית, צר לי על ה"חוויה" הזו שנאלצת לעבור בגיל צעיר יותר.
אכן קיים הבדל בין להבין ולהחליט לעשות מעשה לבין העשייה הממשית, בין החלק השכלתני, ההגיוני, לבין החלק הרגשי. גם אם את חשה שמבחינה שכלתנית את "בסדר עם זה" מבחינה רגשית את צריכה עוד לעבור איזשהו תהליך, כנראה.
מאחר וציינת שנעזרת באיש מקצוע בעבר, מתחום הפסיכולוגיה, הייתי מציעה לך לשקול איש מקצוע מתחום אחר. אולי גישה אחרת תועיל באופן אחר.
בנוסף, מאחר ואת חשה נוח עם הבחור עימו את נפגשת כעת ומאחר וכפי שציינת, הוא היה אמפאטי ואוהד, אולי תוכלי ל"השתמש" בו על-מנת להתגבר מעט על חששותייך ורתיעותייך. נראה לי שאיתו זה יכול להיות טיפה קל יותר.
לכולנו הביטחון בתחום הזה מגיע עם הניסיון, כמו בכל תחום אחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)