בעיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה
    לילי
    08/01/2008

אצלי יש בעיה דומה כמו ל"מוטרדת". גם אני מאורסת שנתיים עם בן זוגי וביחד אנחנו כבר 3 שנים.
    אני גם רואה אצלו שהוא עדיין לא מוכן או רוצה להתמסד (גם הוא עדיין לא רוצה לספר לאף אחד על האירוסים)וזה מבלבל. אני לא חושבת שהוא מנצל אותי בשום דרך והוא תמיד נחמד לכל הקרובים שלי ורושם לי פתקים ומכתבים של עד כמה הוא אוהב אותי ומאושר איתי..אבל אם זה נכון, מה מונע ממנו לעלות שלב ביחסים שלנו ולהתמסד אם הוא כל כך מאושר איתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע,לילי המוטרדת. שאלת אותו????

דרור
    08/01/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

לילי
    08/01/2008

שאלתי אותו..דיברנו אבל זה תמיד הוביל לזה שכשהוא יוכל לממן את הכל אז כנראה נתחתן..אני מסתכלת על זה באופן מציאותי ויקח די הרבה זמן עד שרק הוא יוכל לממן את כל החתונה..ואני באמת לא מבינה את זה..אני רואה את עניין החתונה כמשהו פשוט שנועד להודיע שהנה אנחנו אוהבים ורוצים להיות ביחד ולהקים משפחה..אני כבר אמרתי לו שאני לא רוצה חתונה מפוארת, להיפך. בגלל זה זה די מבלבל..מצד אחד הוא אומר שהוא אוהב ואני היחידה ואיתי הוא רוצה להתחתן אבל מצד שני הוא נותן תירוץ של כסף ושזה יקח זמן עד שהוא יהיה בכמות שאפשר להתחתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו