מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיהלילי08/01/2008
אצלי יש בעיה דומה כמו ל"מוטרדת". גם אני מאורסת שנתיים עם בן זוגי וביחד אנחנו כבר 3 שנים.
אני גם רואה אצלו שהוא עדיין לא מוכן או רוצה להתמסד (גם הוא עדיין לא רוצה לספר לאף אחד על האירוסים)וזה מבלבל. אני לא חושבת שהוא מנצל אותי בשום דרך והוא תמיד נחמד לכל הקרובים שלי ורושם לי פתקים ומכתבים של עד כמה הוא אוהב אותי ומאושר איתי..אבל אם זה נכון, מה מונע ממנו לעלות שלב ביחסים שלנו ולהתמסד אם הוא כל כך מאושר איתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע,לילי המוטרדת. שאלת אותו????
דרור08/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
לילי08/01/2008שאלתי אותו..דיברנו אבל זה תמיד הוביל לזה שכשהוא יוכל לממן את הכל אז כנראה נתחתן..אני מסתכלת על זה באופן מציאותי ויקח די הרבה זמן עד שרק הוא יוכל לממן את כל החתונה..ואני באמת לא מבינה את זה..אני רואה את עניין החתונה כמשהו פשוט שנועד להודיע שהנה אנחנו אוהבים ורוצים להיות ביחד ולהקים משפחה..אני כבר אמרתי לו שאני לא רוצה חתונה מפוארת, להיפך. בגלל זה זה די מבלבל..מצד אחד הוא אומר שהוא אוהב ואני היחידה ואיתי הוא רוצה להתחתן אבל מצד שני הוא נותן תירוץ של כסף ושזה יקח זמן עד שהוא יהיה בכמות שאפשר להתחתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)