לב שבור

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לב שבור
    ליאור
    06/07/2011

האמת,זאת הפעםהראשונה שאני כותב בפורום הזה או כזה בכללי,אבל אשמח לקבל כל עזרה אפשרית.
    אז ככה,אני בן 24 שלא עובד(נפצעתי בצבא ואני בתביעות כבר 4 שנים) כל היום בבית.
    לפני שבועיים נגמרה לי מערכת יחסים של חודשיים,מערכת יחסים שלא הייתה קלה,בחודש הראשון מאוד התאמצתי שזה יצליח ושנתן לזה הזדמנות ואחרי שבת זוגתי השתכנעה החלטנו להיות ביחד וזה עדיין לא היה קל או ברור.לפחות ככה הייתה בהרגשה שלי.
    לפני שבועים היא הגיעה אלי ואמרה לי שהיא רוצה לסיים את הקשר כי היא לא מרגישה מה שהיא צריכה להגיד,שהיא לא מתאהבת ולא קרוב. היא מרגישה אבל לא מה שהיא צריכה להרגיש!
    אני התעצבנתי ומאוד נפגעתי למרות שאין לי על מה.
    מאז היא שלחה לי כמה הודעות ולא עניתי ואחרי כמה ימים שלחתי חזרה ושוב רבנו ושוב לא עניתי לה.
    אני חושב שהבנתי שאני מאוהב או מרגיש משהו מאוד מאוד חזק.
    אני לא יודע מה לעשות...
    אשמחלכל עצה או עזרה כי זה קשה מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לב שבור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבן 24

פוחדת
    06/07/2011

זו רק דעתי, אבל אני חושבת שאם תהיה קצת לא מושג היא כן תתאהב בכך... עובדה שהיא כן מתקשרת אלייך ומנסה לשמור אותך על "אש קטנה"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לב שבור - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    06/07/2011

ליאור יקר,

ציינת בפנייתך שכבר בתחילת הקשר הרגשת ש"זה לא זה", שלא פשוט לכם יחד ושהקשר הזה דורש ממך מאמץ גדול. למרות זאת החלטת לתת לכם הזדמנות ואף שכנעת את בת-זוגתך. גם היא ניסתה, בהתאם להחלטה אשר קבלתם יחד, ובכל זאת היא התקשתה לחיות בזוגיות כזו, בה היא מרגישה שהיא לא מתאהבת ולא ב"דרך לשם".
    נראה לי שהיא עשתה את הצעד המתבקש. היא חשה שזה לא הקשר הזוגי שהיא מחפשת ובחרה לסיים אותו. אמנם הדרך בה היא בחרה לעשות זאת אינה מתחשבת במיוחד, אולם, במבחן התוצאה היא עשתה את הדבר הנכון עבור שניכם.
    ישנם קשרים פחות מתאימים שלא נועדו ל"הקשר" ועדיף לסיים אותם כאשר מבינים זאת.
    אתה מתקשה לקבל זאת מכמה סיבות. ראשית, מאוד השקעת והתאמצת, למרות שגם אתה חשת, כבר בהתחלה, כאמור, שזה פחות מתאים ודורש יותר מידי מאמץ. אתה, בזמנו, בחרת להתאמץ ולהשקיע בעוד בת-זוגתך בחרה בדרך "קלה" יותר, היא בחרה לסיים זאת ולא להתמודד עם הקשיים, כמוך. ייתכן כי בעקבות זאת "עלו" כל הרגשות שאתה חש כלפיה, כאשר אינה ברת השגה יותר.
    שנית, ציינת שאתה "כל היום בבית", לכן עבורך למערכת הזו היה משקל הרבה יותר גדול, לעומת מישהו שעובד או לומד או שניהם, מישהו שחייו מלאים בעיסוקים שונים ותחום הזוגיות הוא אחד מיני רבים. גם כעת, יש לך המון זמן לחשוב על זה מכל ההיבטים.
    העובדה שהיא מנסה ליצור עמך קשר מעידה על כך שאכפת לה ממך. לאור זאת ולאור הרגשות שאתה חש כלפיה אולי תוכלו ליצור, לפחות לעת עתה, קשר ידידותי יותר ופחות זוגי ואולי בהמשך, הקשר שלכם יתפתח בכל זאת.
    זה הזמן מבחינתך להתאמץ ולהשקיע, כפי שעשית בתחילת הקשר הזוגי שלכם, ולא ליצור מריבות וניתוקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו