מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלוםפוחדת06/07/2011
שלום רב, אני גרושה ועוד מעט בת 30 ומוצאת את עצמי ממש מבולבלת ומיואשת. התגרשתי כי לא חיינו טוב כלל (בלשון המעטה) וקיוויתי שאוכל למצוא מישהו שאחיה איתו טוב. אבל מאז שהתגרשתי (כשנתיים ומשהו) אני לבד. ואני לא אוהבת להיות לבד ומצד שני לא רואה את עצמי מוצאת מישהו. אני פשוט כבר לא יודעת מה לעשות. יש לי הכול אבל אין לי בן זוג ואני יודעת שזה מגוחך אבל זה ממש מייאש אותי עד כדי כך שאני חושבת על הגרוש שלי ומפחדת שטעיתי. מה לעשות?מודה על העזרה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
מוניקה הרשקוביץ06/07/2011מבולבלת יקרה,
ראשית והכי חשוב, את העבר תשאירי בעבר. אם בעבר לא היה לך טוב עם גרושך אין סיבה אמיתית וממשית שמשהו השתנה ושהיום יהיה לכם טוב יחד.
באשר לתחושותייך היום הניזונות בעיקר מהייאוש, תוכלי להתמודד איתן טוב יותר ונכון יותר עם גישה לגמרי אחרת, גישה של עשייה, של מבט אופטימי קדימה, של חשיבה חיובית.
למשל, כיצד את פועלת כדי להכיר אנשים חדשים?
האם את מסתובבת במקומות בהם יש פוטנציאל גדול יותר לפגוש בני-זוג?
אשמח לקבל את תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמבולבלת
אלדר07/07/2011שלום למבולבלת
את יודעת לפעמים שהזמן עובר והרגשות עוברים, נשארים לנו הזיכרונות, בדר"כ אלו הזיכרונות הטובים.
ברגע שאנו לבד ולא בזוגיות ויש לנו את הזיכרונות הטובים, המחשבה הראשונה שעולה לנו בראש...למה נפרדתי, למה עשיתי את "הטעות"...הרי היה לי בן זוג, היה לי חבר/בעל, היה לי תמיכה, היה לי מי שיקשיב לי...אבל מה שאת לא זוכרת זה שכנראה לא היית מאושרת, והיום בדיעבד את אומרת שאולי היה עדיף לחיות בזוגיות לא מאושרת מאשר לא לחיות בזוגיות בכלל, אולי, אולי היית צריכה לראות את הדברים החיובים בזוגיות ולא להתמקד בשלילי...אבל זה לא רלוונטי לעכשיו.
את צריכה להמשיך הלאה, ולמצוא לך זוגיות שתעשה לך טוב, שתוכלי לקום בבוקר עם חיוך, ולכן את כל המחשבות והעשייה שלך תמקדי אל העתיד ולא אל העבר, העבר אמור להישאר בגדר זיכרון. את יכולה ללמוד מנסיון העבר ולהשליך אל העתיד.
אך אל תתני "ללבד" שאת נמצאת בו היום להוריד לך את הביטחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלדר
פוחדת08/07/2011היי אלדר
אתה ממש צודק אני יודעת שאתה צודק אבל האמת שזה ממש קשה לי ..במיוחד בזמן האחרון אני כאילו מרגישה שהגעתי למבוי סתום. אני בחיים לא הרגשתי ככה. כאילו זה שעברו איזה 3 4 שנים מקשה על הכול. אני יוצאת וכו אבל כאילו כל הזמן אני "תקועה"...וזה גם מוזר לי כי בסהכ אני רוצה זוגיות לא משהו שאמור להיות כ"כ קשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תרגישי ככה
Eldar09/07/2011היי מבולבלת
אני ממש מבין את הרגשתך ותחושתייך, אך למה את חושבת שהגעת "למבוי סתום"?
אני בטוח שהתגרשת מבעלך לא צפית ש-4 שנים אחרי את עדיין תהיי רווקה בלי זוגיות רצינית, התחושה שאת מרגישה "תקועה" נובעת אני מניח מאי יכולתך לממש את שאיפתך להקמת משפחה, להיות אמא, דברים שחשבת שיקרו מזמן.
כולם רוצים זוגיות פשוטה לא מסובכת מדי, כולם רוצים להיות נאהבים ולהתאהב...אבל לא תמיד זה הולך מהר כמו שאנו רוצים.
לצאת זה לא מספיק, אם את רוצה להכיר מישהו רציני, את צריכה לאפשר לו להיכנס לחייך, להוריד קצת את "החומות", להיות יותר משוחררת...את מכירה את עצמך הכי טוב, תחשבי מה מנע ממך להיכנס לזוגיות רצינית מאז שהתגרשת..האם יש איזה חסם רגשי.
ככל שתכירי את "המיגרעות" שלך, כך תדעי איך להתמודד איתם יותר טוב.
אני בטוח שיש הרבה גברים במדינה שהיו מוכנים "לסבול" אותך ולחיות איתך בזוגיות :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)