צרות של עשירים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צרות של עשירים
    יעל
    13/07/2011

אני בת 25 ולפני שנה יצאתי ממערכת יחסים שנמשכה שנתיים. היה לי מאוד קשה להתגבר על הפרידה ולמרות היותי בחורה יפה ומשכילה הייתי בטוחה שאני לא אצא מזה. אבל הזמן עשה את שלו לא יצאתי עם בחורים אבל למדתי להנות מהלבד שלי ולבנות את עצמי מתוך ההריסות שהשאירה בי הפרידה. לפני חודשיים הכרתי בחור מקסים התחלנו לצאת והקשר הפך אינטנסיבי. הוא מאוד רציני כלפיי ומראה את רגשותיו אבל אני מרגישה קצת פחות להוטה לאחרונה לגביו. בסך הכל כיף לנו ביחד ולכן בנתיים החלטתי לבדוק מה קורה ולא לחתוך עדיין. מה שקרה הוא שלפני שבוע בחור שאני מכירה כבר הרבה זמן מראה סימנים שהוא רוצה לצאת איתי. הוא ממש נחמד אלי לאחרונה ובנתיים אני דוחה אותו בתירוצים של מבחנים ולימודים. אני ממש מסוקרנת לצאת איתו אך מצד שני לא יודעת אם כדאי לי לוותר על הבחור שאיתו אני כבר יוצאת שהוא באמת טוב אליי ומקסים בצורה יוצאת מגדר הרגיל.

בקיצור, לא יודעת אם כדאי להסתכן ולוותר עליו או להישאר עם הטוב שכבר יש למרות שזה כבר לא כמו בהתחלה.

תודה על ההקשבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרות של עשירים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתמקד במה שאת מרגישה מולו

עדי בדיחי
    13/07/2011

הי יעל,

את אכן "עשירה" וטוב שכך.

ההשפעה של המערכת הראשונה שהיתה לך היא משמעותית, אפילו שעבר זמן. ה"כוויה" נשארת והמקום רגיש. לכן ההתלהבות טבעי שלא תבוא באותה עוצמה בכל קשר אחר. לפעמים טוב שכך, טוב להיות יותר ריאליים ופחות "מרחפים" כדי לראות את האמת והמציאות מהר ובהיר יותר.

את יוצאת תקופה קצרה יחסית עם הבחור, אני חושבת שאת יכולה לתת לזה עוד 2-3 פגישות, ובאמת לבחון את הקשר. יותר להיכנס לעומק, לבחון האם יש בו דברים שחשובים לך בבן זוג, ללכת עוד צעד. אם תראי שאין התקדמות, את תדעי מה לעשות וכנראה תתפני כבר רגשית לצאת עם השני.

להרגשתי- את זקוקה לניסיונות האלו על מנת להרגיש טוב קודם כל, וגם לבחון מה את באמת צריכה. את לא מתחתנת עם אף אחד, ותמיד יכולה לעשות הפסקה מהקשר ולקחת זמן למחשבה. אל תמהרי להחליט, תני לזה עוד כמה פגישות, את השני שימי על "הולד" אבל תמשיכי להיות נחמדה אליו, ויהיה בסדר. את כבר תרגישי מה נכון לך, אם תתמקדי במה שחשוב לך בקשר ומה את באמת מרגישה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו