לא יודעת מה זה אורגזמה.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה זה אורגזמה.
    דנה
    09/01/2008

אני בחורה בת 22 , יש לי חבר כשנה וחצי. האינטימיות בנינו טובה ואנחנו מאוד נמשכים אחד לשני.
    אבל למרות זאת אף פעם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה. אני ממש מתוסכלת ומפחדת לדבר איתו על זה, מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה זה אורגזמה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השכלה מינית

דורית כהן
    10/01/2008

דנה יקרה,
    ראשית, בלי פאניקה ולחץ. יודעת למה? כי את בתחילת ההתפתחות הסקסולוגית שלך, ואת רק מתחילה להכיר את עצמך. רוב הנשים - גם בעלות נסיון מיני רב - אינן חוות אורגזמה מחדירה, וזקוקות תמיד למגע ידני או אוראלי כדי להגיע לאורגזמה.
    יש לך כמה אפשרויות. הכי מהר וקצר זה ללכת לסקסולוגית, ולקבל ממנה ייעוץ והדרכה.
    מקור נוסף זה אתר הטנטרה הישראלי ובו יש הנחיות [a href='http://www.tantra.co.il/Default.aspx?tabid=248&ctl=Details&mid=834&ItemID=34' id='link']לעיסוי איבר המין הנקבי[/a], ויש אפשרות ששניכם תקראו את המאמר ואחר כך תיישמו אותו בעדינות ובאיטיות.
    חומרים נוספים רבים מופיעים באתר הישראלי [a href='http://www.yahasim.co.il/school.asp' id='link']"יחסים"[/a].
    חשוב מאוד שגם בן זוגך ירחיב את השכלתו המינית ויקרא ספרות הדרכה - אם ספרים ואם באינטרנט. חשוב להתנסות מידי פעם ברפרטואר חדש.

נשים רבות מגלות שהדרך לאורגזמה מתחילה דווקא באוננות, בפרטיות, מכיוון שכאשר את לבדך את נינוחה ולא מתוחה ואת יכולה לענג את עצמך כי את מרגישה מייד את האפקט של כל נגיעה ויודעת מה עושה לך טוב ומה לא. זוהי גם ההמלצה הקלאסית, ככל הידוע לי, של הסקסולוגים - במקרה שאישה טרם חוותה אורגזמה - להתחיל מאוננות ובהדרגה להגיע להיכרות עם תחושותייך, כך שכאשר את איתו את יכולה להדריך אותו איך לגעת בך בצורה דומה. הוא אף יכול להתבונן בך כאשר את עושה זאת. אני מתארת לי שזה אולי נשמע לי שזה דורש המון אמון ונינוחות בחברת בן הזוג, זה נכון, אבל זה יוצר קירבה מדהימה ומאד מגרה את הגבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו