מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה זה אורגזמה.דנה09/01/2008
אני בחורה בת 22 , יש לי חבר כשנה וחצי. האינטימיות בנינו טובה ואנחנו מאוד נמשכים אחד לשני.
אבל למרות זאת אף פעם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה. אני ממש מתוסכלת ומפחדת לדבר איתו על זה, מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השכלה מינית
דורית כהן10/01/2008דנה יקרה,
ראשית, בלי פאניקה ולחץ. יודעת למה? כי את בתחילת ההתפתחות הסקסולוגית שלך, ואת רק מתחילה להכיר את עצמך. רוב הנשים - גם בעלות נסיון מיני רב - אינן חוות אורגזמה מחדירה, וזקוקות תמיד למגע ידני או אוראלי כדי להגיע לאורגזמה.
יש לך כמה אפשרויות. הכי מהר וקצר זה ללכת לסקסולוגית, ולקבל ממנה ייעוץ והדרכה.
מקור נוסף זה אתר הטנטרה הישראלי ובו יש הנחיות [a href='http://www.tantra.co.il/Default.aspx?tabid=248&ctl=Details&mid=834&ItemID=34' id='link']לעיסוי איבר המין הנקבי[/a], ויש אפשרות ששניכם תקראו את המאמר ואחר כך תיישמו אותו בעדינות ובאיטיות.
חומרים נוספים רבים מופיעים באתר הישראלי [a href='http://www.yahasim.co.il/school.asp' id='link']"יחסים"[/a].
חשוב מאוד שגם בן זוגך ירחיב את השכלתו המינית ויקרא ספרות הדרכה - אם ספרים ואם באינטרנט. חשוב להתנסות מידי פעם ברפרטואר חדש.
נשים רבות מגלות שהדרך לאורגזמה מתחילה דווקא באוננות, בפרטיות, מכיוון שכאשר את לבדך את נינוחה ולא מתוחה ואת יכולה לענג את עצמך כי את מרגישה מייד את האפקט של כל נגיעה ויודעת מה עושה לך טוב ומה לא. זוהי גם ההמלצה הקלאסית, ככל הידוע לי, של הסקסולוגים - במקרה שאישה טרם חוותה אורגזמה - להתחיל מאוננות ובהדרגה להגיע להיכרות עם תחושותייך, כך שכאשר את איתו את יכולה להדריך אותו איך לגעת בך בצורה דומה. הוא אף יכול להתבונן בך כאשר את עושה זאת. אני מתארת לי שזה אולי נשמע לי שזה דורש המון אמון ונינוחות בחברת בן הזוג, זה נכון, אבל זה יוצר קירבה מדהימה ומאד מגרה את הגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)