סיפור קצת ארו,אודה מאד לחוות דעת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סיפור קצת ארו,אודה מאד לחוות דעת
    אחד מיוחד
    16/07/2011

שלום רב,אני בחור בן 36,מבוסס,איש הייטק מצליח,ונתקל בבעיה לא פשוטה.
    כאשר חתמתי על קדנציה נוסת ככקצין לפני 5 שנים,הכרתי קצינה מתוקה
    עדינה מאד,אשר היתה גם חסרת נסיון גם גברים(יש לנו פער של 5 שנים).יצאנו תקופה מסויימת ולאחר מכן הקשר התפרק כי זה לא זרם.
    לפני כשנה,נסעתי לביקור שורשים באיטליה,וראיתי אותה עם בשדה התעופה של מילנו עם חברה שלה .
    אותה חברה,זכורה לי גם בעבר,הן היו צמודות אחת לשניה תמיד ובצורה מאד מאד חזקה.
    חברתה,היא אדם נשוי עם 2 ילדים היא ( עברה את 43,יש בינהן פער של 12 שנה!)
    מאז בעצם שהכרתי את חברתי,הן תמיד היו חברות ובצורה אובססית.
    בכל מקרה, חידשנו את הקשר לפני שנה, והתקרבנו מאד,הבעיה שחברתי אינה מסוגלת אינה אוהבת לעשות כמעט דבר,להתחבק,להתנשק,ביחסי המין היא תמיד מבוהלת ולא רגועה ולא מסוגלת לתפקד כמו שצריך,תמיד פאסיבית.
    חברתי תמיד אומרת עלי דברים מאד מאד טובים,ומשפחתה מאד רוצה אותי כחתנה ומייחלת להצעת הנישואין אולם אינם יודעים כי מאחורי הקלעים אני אינני המועדף של חברתי,אלה היא מעדיפה את חברתה.
    אני מחכה יחד עם זאת לסיום שירותי בינואר כדי להתקדם אבל חושש כי היא לא הבחירה הנכונה, ולמה?
    כי היא כל הזמן עם חברתה, ייוצאות בממוצע 3 פעמים בשבוע, נוסעות עמיים בשנה לחו"ל, חברתה משאירה את משפחתה פעם אחר פעם ויוצאת לבלות( יש לה כבר יחד חייל ובעלה איש קבע לשעבר),,תמיד שאני מתקשר או שולח הודעה,היא עם החברה שלה.
    יש לציין כי שתיהן מאוהבות אחת בשניה בצורה מטורפת ולא הגיונית.
    הבעיה שלי היא כזו,האם האהבה שלהן היא גם אהבה שמתורגמת למיטה.
    כל מכריי טוענים שכן וכי אני עיוור, הן נוסעות לפחות פעמיים בשנה לטיול כלשהו למס' ימים וישנות באותו החדר,אני מסרב להאמים בכל תוקף כי בינהן משהו ואני משכונע לחלוטין כי הקשר בינהן הוא קשר של חברות חזקה,אמיצה אבל לא מעבר.
    אני פשוט לא מסוגל להכניס לראשי שיש בניהן משהו מיני,אבל החלטתי להתעורר מעט ולחשוב,אולי אני חי בסרט? אולי אני נאיבי מדי? כאמור הקשר בינהם הוא חזק מאד,לא שגרתי, יכול להיות שיש בינהן קשר מיני ואני מסרב להאמין בכל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתכן שיש לה בעייה בזהות המינית

דורית כהן
    17/07/2011

שלום לך אחד ומיוחד. מכיוון שאתה כבר אדם בוגר ובעל נסיון, וכתבת שהחברה שלך אף היא לפי חשבוני בת 31 - אינה חסרת נסיון, אני מסיקה שיש כאן בעייה אמיתית, ונראה לי שהחברות המוזרה הזאת עם הידידה שלה שמבוגרת ממנה ובעלת משפחה - והנסיעות הרבות יחדיו לחו"ל בעברה של חברתך - מעידות אם כי אינן מוכיחות - שיש לה קשר יוצא דופן עם אותה חברה.
    אני גם הייתי חושבת בכיוון של נטייה מינית שלה ללסביות, בייחוד משום שאתה כותב עד כמה היא נבוכה ולא חופשייה ולא נהנית מיחסי מין איתך.
    אני מציעה לך לבדוק את הנושא יותר לעומק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו