מבולבלתתתתת וזקוקה לעזרה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבולבלתתתתת וזקוקה לעזרה...
    שונטל
    09/01/2008

שלום לכולם!!
    אני צריכה עזרה דיי דחופה, כבר כואב לי הראש מלחשוב ולשבור ת'ראש.
    אני בת 22 יש לי חבר כבר שנתיים.
    מה שקורה הוא שהתחלתי לעבוד לפני 3 חודשים בעבודה חדשה ומאז שהתחלתי לעבוד שם נוצרה כימיה מיוחדת ביני לבין המנהל שלי.
    שנינו כל הזמן מסתכלים אחד על השני,וכשאני קולטת אותו מסתכל עליי הוא פתאום מחייך לי בצורה שונה ממה שמחייך ברגיל.
    בקיוצר כל הזמן העיניים שלנו נפגשות, כל הזמן הוא מחייך אליי, ובתור מנהל שלי הוא עוזר לי ונותן לי כל מה שאני מבקשת מבחינת תנאי עבודה כמובן.
    חשוב לציין שיש לו גם כן חברה שנתיים.
    לעומת זאת,הוא סיפר לחברהב קרובה שלי שהוא נמשך אליי אבל אין מצב כי הוא אוהב את החברה שלו, אני מרגישה כבר שהרבה מהעובדים שמים לב לאיך שהוא מתייחס אליי,מסתכל עליי, מגן עליי.
    בכל פעם שאני מנסה להתרחק ממנו, ולנסות להבהיר לו שאני אוהבת את החבר שלי וגם הוא מספר לי על החברה שלו, הוא שוב ממיס אותי עם המבטים שלו והחיוכים שלו,אין לי מושג למה זה קורה לי בחיים לא קרה לי דבר כזה. בחיים לא חשבתי על מישהו אחר מלבד חבר שלי והנה פתאום זה קורה לי.
    מה עושים במצב כזה?לפי דעתכם מה קורה לי ולמנהל שלי?זה פלירטוט?רומנטיקה?התחלתה של משהו?ממה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוהי התאהבות, יקירתי

דורית כהן
    10/01/2008

שונטל היקרה,
    מה שקורה לכם הוא הריגוש שבהתאהבות. ככה זה מרגיש, בדיוק כמו שאת מתארת, וזה מאוד נעים וקשה לעצור זאת.
    מכיוון שאת כה צעירה, אני יכולה לומר לך שאולי מיצית את הקשר עם בן זוגך והגעת לשיגרה איתו? לדעתי אם אינך מאוהבת בבן זוגך עכשו, יש לך הזדמנות להתנסות במערכת יחסים נוספת, לא בוער שום דבר, רצוי להכיר כמה גברים ולהיכנס איתם למערכות יחסים רציניות לפני שאת בוחרת את האחד והיחיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית שלום

שונטל
    11/01/2008

קודם כל המון המון תודות!!!
    שנית, שנינו תפוסים אני עם החבר שלי והוא עם החברה שלו.
    מצד אחד אני מרגישה שאני לא יכולה לעזוב את החבר שלי,אני אוהבת אותו,מעריכה אותו אבל אין את הריגוש,והחיזור וזה מאוד חסר לי!!!
    אני מפחדת להרוס זוגיות של שנתיים בשביל משהו שאולי יחלוף לי ובשביל מישהו שגם כן תפוס רגשית!!אני מבולבלת נורא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו