חבר לא יוזם אופי או חוסר אהבה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חבר לא יוזם אופי או חוסר אהבה?
    me
    20/07/2011

או שלא מודע או שזה חוסר אהבה? איך לרמוז לחבר היבש שלי שאני מתה על הפתעות רומנטיות ושממש ישמח אותי שחוץ מזה שנחגוג יחד, יעשה משהו בשבילי ביומולדת? אני לא יכולה להגיד לו ישירות כי זה צריך לבוא ממנו אז אולי בעקיפין, אבל איך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נל? עוץ לי עצה

me
    20/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יבוא ממנו רק אם תהיי מפורשת

עדי בדיחי
    20/07/2011

שלום me,

אני חושבת שבמצב כזה רמיזות יהיו פחות מועילות וגם כך את תהיי מתוסכלת. מה שחשוב הוא להבהיר איזה טיפוס את ומה את אוהבת- חידושים, הפתעות, יצירתיות, ורק לשם הדוגמה לתת לו את מקרה היומולדת האחרון- שהיית רוצה דווקא איזו הפתעה יצירתית, שתזכרי את היומולדת ולא סתם לחגוג כמו כל פעם.

מאוד חשוב להיות גלויים בזוגיות. זה יגיע ממנו אחרי שתרגילי אותו לסוג של התנהלות מולך. אם לא תספרי לו מה את אוהבת, הוא פשוט לא ידע, וינסה כל פעם לקלוע למטרה ויפספס, ואז שוב תתאכזבי. אני חושבת שמתאים וראוי לדבר על זה פעם אחת ברצינות- ואז לראות מה קורה. יש עוד ימים אחרים כמו יום ההיכרות שלכם או היום הרשמי שלכם לזוגיות- אז אפשר "לנסות" אותו ולאתגר אותו שביום הזה את רוצה משהו מיוחד ויצירתי. במקביל- כשלו יש יומולדת, כדאי שתפעלי באותו אופן שהיית רוצה שהוא יפעל כלפייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

me
    21/07/2011

באמת חשבתי שאולי אני צריכה לעשות קודם כדי שיראה וילמד כמו שאומרים.. נכון ששיחה הרבה פעמים היא פתרון לכל השאלות אך התחושה של להגיד למישהו תקנה לי תעשה לי תפתיע אותי היא תחושה של אילוץ וכבר לא מפתיעה בעצמה. אני חושבת שהוא יודע שאני טיפוס רומנטי של ריגושים אבל לא יודע כמה אני כמהה להם- יותר מדי קומדיות רומנטיות..
    סגרנו דיל דרך אמא שלי והיא כבר דיברה איתו ומסרה שנהנה אז חשבתי שהיא גם יכולה לשאול אותו אם הוא רוצה להכין לי משהו ולהציע רעיונות..
    להזכיר לו שאני רוצה יומולדת מיוחד/ת ולא סתם לחגוג כמו כל פעם זה אחלה רעיון. לפעמים אומרים שאנחנו צריכים לתת לעצמנו במקם לבקש מהסביבה, אבל יהיה מוזר לקנות לעצמי פרחים או לשחק אותה מופתעת חח מקווה שיבין וייישם, אחרת באמת אצא מתוסכלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו