מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות במשבר?שבלול22/07/2011
שלום,
אני נשואה כ3.5 שנים ואמא ל2 ילדים. יש לי בעל מקסים ורגיש, מפרגן ואוהב. בעקבות הלידה- הופיעו אצלי סימני דיכאון, הסקס הוא לא כמו שהיה פעם והתחלתי גם ציפרלקס- מה שנראה לי שמוריד עוד יותר חשק מיני.
הוא עובד קשה וכשמגיע הביתה נשאר בד"כ ער עד שעות מאוחרות לראות סרטים אבל אתמול גיליתי-ממש במקרה- שהוא רואה גם סרטי פורנו במחשב, אני מניחה שזה בגלל שחסר לו סקס... אני מכבדת את הפרטיות שלו ולא רוצה להביך אותו אבל הייתי רוצה לדעת אם זה מצב נורמלי? ומה ניתן לעשות כדי להגביר אצלי את החשק המיני? אני מאוד רוצה שעניין הסקס ישתפר
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיניות
Eldar22/07/2011היי
אני רוצה להרגיע אותך, יותר נכון חשוב לי להרגיע אותך, רוב הגברים אם לא כל הגברים רואים במידה פחותה או רבה סרטי פורנו וזה לא קשור אם הגבר נמצא בזוגיות או לא, גברים לא רואים בסרטי פורנו משהו דוחה או מגעיל, הסיבה שגברים לא מדברים על זה איתכם היא פשוטה מאוד, רוב הנשים סולדות מסרטים כאלו, מרגישות אם זה לא בנוח ועל כן הגברים מעדיפים לא לעלות זאת בפניכם. ועל כן אני לא חושב שיש טעם להגיד לו "תפסתי אותך" ואז לתת לו להרגיש כמו ילד קטן.
בכל זוגיות יש תקופות מיניות יותר ומיניות פחות, קשה לשחזר את הריגושים של תחילת הקשר אבל ניתן מדי פעם לפלפל את הזוגיות.ויש שלל דרכים קלות ופשוטות לעשות זאת...אם תרצי אשמח להמליץ.
לגבי ירידה בחשק המיני, כדאי שתייעצי עם סקסולוגית אני מניח שהיא תדע לתת לך את הטיפול הנכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, הצלחת להרגיע אותי... והמשך-
שבלול22/07/2011בעיקרון אין לי בעיה עם פורנו, ברור שלא אתעמת איתו- אני רק רוצה לדעת כיצד לשפר את המצב
אשמח מאוד גם לשמוע על טיפים כפי שהצעת...
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפים למיניות
Eldar23/07/2011היי
דבר ראשון רציתי לפרגן לך, על הפתיחות והרצון לשנות.
הדבר הכי חשוב כדי לשפר את המיניות בזוגיות זה להעלות דברים ולדבר, ככל שתדברו על הרצונות על מה שבא לכם, מה שחסר לכם, יהיה לכם יותר קל להתמודד ולשפר.
כמו שאמרתי לך יש הרבה דרכים לריענון הקשר, להלן כמה מהם.
כיוון שאין לך בעיה אם פורנו, את יכולה להציע לו דרך סמס, שבא לך לראות איתו סרט ביחד.
כמובן בלי להזכיר שאת יודעת שהוא צופה.
בכלל סמסים במהלך היום, כמו "בא לי לעשות איתך..." "אני רוצה.." יוצרים חשק וציפייה לערב מלא ריגושים.
תפנו לכם ערב, ותלכו לכם לים עם סדין, בקבוק יין וקצת גבינות...מנסיון זה יכול להיות ערב מאוד רומנטי.
מסאג' בעירום אחד לשני כולל שימוש בשמנים ארומטיים, גם מרגיע, גם נעים וגם יוצר חשק.
ניתן לעשות פתקים, לכל אחד יש צבע (5 פתקים אדומים לך ו-5 פתקים צהובים לו) בכל פתק כל אחד רושם פנטזיה, תנוחה, כל דבר בעל סגנון מיני. שמים את הפתקים בקערה פעם בשבוע לדוג' בן זוגך בוחר פתק אחד אדום ואת בוחרת פתק אחד צהוב ומגשימים אחד לשני את הפנטזיה.
ביגוד - ביגוד סקסי תמיד מוסיף וזה לא חייב להיות בייבי דול זה יכול להיות אפילו ביגוד רגיל שאת לובשת ביום יום...פשוט עם פחות פריטים
יש עוד הרבה, זה מאוד תלוי בדינמיקה בינכם ובמה שאתם אוהבים לעשות יחד.
תני לדמיון לעבוד, תזרמי אל תעצרי, ככל שתרגישי יותר משוחררת פחות עצורה יהיה לך יותר קל. תנסי ליצור אוירה שיהיה לך יותר נעים, כמו מוזיקה שאת אוהבת, נרות וכד'
מקווה שעזרתי
מאחל לך המון בהצלחה ואני בטוח שתצליחי לעורר את המיניות בינכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)