איזה בלבול!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איזה בלבול!
    מירב
    23/07/2011

נפרדתי מחבר שלי לפני חודש וחצי פחות או יותר. היינו שנה וחצי ביחד. יצאתי עם מישהו (שהיה ידידי שלי חצי שנה לפני) והוא מקסים.תמיד חשבתי שזהלא נורמלי לצאת עם מישהו אחר כבר אחרי חודש..אבל הבנתי שזהלא חשוב הזמן אלא ההרגשה.ואני באמת מרגישה שעברה כמעט שנה מהפרידה. אתמול הייתה הפעם השלישית שיצאנו. התנשקנו..
    זה הרגיש טוב לאותו רגע, זה הרגיש נחמד, אבל עכישו אני לא יודעת מה אני מרגישה...הכל נרא הלי מהר מדי,אני מבולבלת, אני לאיודעת אם אני מתחרטת על הנשיקה הזאת או לא.. אני פתאום מבינה את ההבדלים בין שניהם, אני סוג של מתגעגעת לאקס אבל לא רוצה לחזור אליו.אולי אני רוצה לחזור למוכר והאהוב. אני מאוד מתקשה בלשכוח אותו גם אם הפרידה באה ממני ואני שלמה איתה. אני מתארת לעצמי שאני לא אוהבת את האקס יותר, אבל בהחלט נשאר לי משהו אליו..אפילו המשהו הקטן ביותר. גם אתמול, כשהייתי עם אותו בחור, חשבתי על האקס ועל כמה שהם שונים ואיזה מוזר זה פתאום להתנשק עם מישהו אחר.
    זה לא שלא היה טוב, היה דייט מאוד מוצלח, פשוט עוד כמה זמן אני אצטרך לחשוב על האקס? כמה זמן עוד ההשוואה הזאת תהיה לי בראש? אני לא מצליחה לשמוח ממה שקרה אתמול, אני רק שקועה בעובדה שזה זר לי מדי.. שונה... ולאו דווקא אמיתי כמו עם האקס..

אני לגמרי מיואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה בלבול!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה מנסיון

דן
    23/07/2011

לא יודע מה ציפית שקפצת מקשר ארוך לקשר אחר בלי להמתין, אי אפשר לשכוח תוך חודש מהאקס, הכל עדין טרי וברור מדבריך שיש לך עדין רגש כלפיו וזה טבעי. קחי את הדברים לאט, תני לעצמך זמן ותסבירי לידיד/חבר שאת אחרי קשר ארוך ואת רוצה לבנות את זה לאט.
    לדעתי עוד חודש חודשיים את תתרגלי לחיים החדשים שלך ולאדם החדש שנכנס לחייך, במקרה הרע תביני שאת רוצה עוד נסיון עם האקס, בכל מקרה עם הזמן הכל יתבהר לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירב

Eldar
    23/07/2011

היי מירב

רציתי להוסיף כמה דברים לדבריו החכמים של ידידי דן.
    לאחר קשר ארוך גם אם את לא אוהבת את האקס יותר ואת שלמה אם הפרידה, עדיין נשארים רגשות, חודש וחצי זה לא מספיק זמן כדי לתת לרגשות לדעוך, ובגלל זה את מרגישה מבולבלת וקצת מיואשת וזה בסדר, כי תהליך של פרידה לוקח זמן, זמן לשכוח דברים, זמן להתנתק מרגש וזמן להיות שלמה אם הפרידה.
    נכנסת לקשר חדש, תוך חודש וחצי וזה רק אומר לי שאת מאוד שלמה אם הפרידה ורוצה להמשיך הלאה, ואני ממליץ לך להמשיך אם הקשר החדש למרות הרגשות שאת מרגישה, אולי תאטי את הקצב בקשר כמו שדן הציע ותזרמי איתו יותר לאט. אל תתרגשי אם ההשוואה כולם משווים, האקס היה כך והוא כך...זה בסדר, לכל אחד יתרונות וחסרונות אחרים ואם את מרגישה שהקשר הזה מתאים לך, הזמן יעשה את שלו ואת תשכחי את האקס.
    אל תשקעי במחשבות עמוקות ואל תכנסי לחרדות מיותרות, ככל שתתקדמי בקשר החדש את תשכחי את הקשר הישן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכם!

מירב
    24/07/2011

כנראה שאני באמת צריכה להאט את הקצב איתו.
    בכ"מ, אני עדיין בקשר עם האקס...קשרי "ידידות" .. הוא אמר שהוא כבר לא מרגיש כלום כלפיי, כמו שאני לא מרגישה דבר אליו, למרות שכל הקרובים אליי אומרים שהוא משקר. (כשנפרדנו הוא לקח את זה מאוד קשה ועדיין אהב אותי)
    בכ"מ, אני לא יודעת כמה זה טוב שנשארתי בקשר איתו, ואולי זה מה שגורם לבלבול.

ממש תודה! אני מסכימה איתכם, אני צריכה לתת לזה זמן והזמן יעשה את שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו