מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השקיעה בישרה על הסוףדן23/07/2011
והזריחה הזכירה שלכל סוף התחלה חדשה.
אהבה ראשונה, 5 שנים, ועוד חודשיים של חיזורים אחרי שנפרדנו שכללו גם הצעת נישואים, וויתרתי.
אתמול היא החזירה לי את הדברים, ישבנו במסעדה, הסעודה האחרונה, היו חיוכים והרבה עצב בפנים, חיבוק אחרון, זה נגמר, היא עם אחר וטוב לה כרגע וכבר לא תחזור, פיספסת אותי אמרה, פגעת בי ונגמרה האהבה, המציאות חזקה מכל תסריט שחשבתי עליו, מכל סוף הוליוודי שרץ בראשי. כאילו כרתו חלק מגופי ושיחררו אותי להמשיך את חיי בלעדיו. כאילו הגעתי למזלג של החיים ופניתי ימינה במקום שמאלה, לא יודע לאן אני הולך מכאן, הכאב עדין כאן למרות שאני שמח שנפגשנו כי התמונה שציירתי בראשי קצת התנפצה וראיתי את האדם שמולי, אמנם אוהב אותה אבל אמצא אהבה גדולה ממנה, אחת שהרגע המאושר בחייה יהיה הרגע בו אפול על ברכיי ואציע את חיי.
פרקתי בפורום הזה הרבה במהלך החודש האחרון, תודה לכל מי שעזר בעיקר תודה לך אלדר שעודדת אותי כמו שאף אחד מחבריי לא הצליח.
צירפתי גם את המכתב האחרון שכתבתי לה..לא יודע אבל כתבתי אותו במשך 4 שעות ובא לי להוציא אותו למי שיש כח לקרוא.. אמנם קצת אישי אבל סתם בא לי לשתף..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהיה בסדר
Eldar24/07/2011חבר יקר,
כואב לי לקרוא את מה שאתה רושם, ואני יודע שעכשיו קשה לך מאוד, ואתה בתקופה קשה, אבל אני מבטיח לך שיהיה בסדר, כמו שרשמת "לכל סוף התחלה חדשה".
חשוב שתלמד מהקשר הזה ותדע להשליך את זה הלאה לקשרים הבאים שיהיו לך בעתיד.
אני שמח שסוף כל סוף חתכם את "הקשר לא קשר" שהתנהל בחודשיים האחרונים. כי רק אתם סבלתם מזה.
בתקופה הקרובה תנסה להעסיק את עצמך כמה שיותר, כי יש לך חלל גדול למלא.
אני מבקש ממך אל תעניין יותר במה שהיא עושה ואם מי היא יוצאת כי זה לא יעשה לך כלום חוץ מסכינים בלב.
אם תצטרך לדבר, להוציא...אני פה, אל תתבייש
תהיה חזק ושמור על עצמך
אלדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחויות
דן26/07/2011דייט ראשון היה לי הלילה, היה מדהים, ממש נהנתי מכל שניה וכל רגע ולא האמנתי שאני ארגיש ככה ועוד בדייט ראשון. לא יודע מה יהיה איתה אבל קיבלתי זריקת עידוד שההמשך עוד יהיה טוב.
לגבי האקסית, היום היא כבר שינתה את הסטטוס בפייסבוק למערכת יחסים אבל לפחות דאגה להסיר את זה מדף החדשות שלה, כנראה פחדה שאני אפגע אבל ראיתי את זה כי אני עדין נכנס לעמוד שלה. אבל היא באמת מגלה כאן התחשבות ברגשות שלי וזה גם מלמד שהיא בחורה טובה סה"כ והיא סה"כ מחפשת את האושר..
שלחתי לה הודעה שיהיה לה בהצלחה ואני באמת שמח שהיא מאושרת..
נקווה לטוב, אני קצת רווי באלכו כרגע, אני מקווה שאני אקום בבוקר ולא יאכל כאפה..לילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה
רן25/07/2011שלום דן
קראתי מה שכתבת והתחברתי מאוד. אני שנה אחרי פרידה מבת זוג של שנתיים, אתה גרתי שנה. הכאב היה נורא בהתחלה, אחרי חודש עבר, ואחרי חצי שנה החלו געגועים קשים. אפילו עכשיו, כשלאחרונה גיליתי שהיא בקשר חדש, היה לי קשה. כל מה שאפשר לעשות זה ללמוד מטעויות העבר ולמצוא אהבה חדשה עם מישהי מתאימה יותר.
אני מצטרף להמלצה לא להתעניין במה שקורה עם האקסית. אצלי זה קצת קשה כי יש לנו חברים משותפים מתקופת הלימודים.
מאחל לך הצלחה בהמשך ומחזק את ידייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה.
אורלי26/07/2011טוב עניתי לעצמי בדיוק הגעתי להודעה הזו.
אל תדאג בנאדםםם... יעבור. באמת. אני אחרי הפרידה שלי נשברתי כאילו שזה סוף העולם. (וזו לא הפרידה הקשה הראשונה שהייתה לי). זה לא הופך את זה ליותר קל אבל זה רק מראה שלא משנה כמה חזקה הייתה האהבה, אחרי כמה זמן היא דועכת ואפשר לאהוב גם אחרים.
ואני אומרת לך את זה מנקודה שבה חשבתי שאין שום סיכוי שאמצא מישהו לעולם. ושאשאר לבד. ושמי ירצה אותי. ושכל פעם שאני נותנת את כל כולי אז דורכים על זה..
ובאמת הרגשתי ככה והאמנתי בזה.
עד שיום אחד פ]שוט קמתי והבנתי כמה זה שטויות. ואם לא היא- מישהי אחרת תזכה באהבתך. ואם גם לא הבאה? אז אחת אחריה... אני אנסה להשתמש באיזו קלישאה נדושה-
לא משנה כמה קשה ומפרך המסע אל פסגת ההר, לא משנה כמה נפצעת בדרך, לעד תשאף להגיע עד למעלה ע"מ לראות את הנוף המדהים שמשתקף ממנו- ותרחם על כל אלו שנפלו באמצע ולא התאמצו מספיק ותגחך לעצמך- כמה הם חלשים..
תתאהב ותתאהב שוב. אל תתייאש. כי אם תתייאש לא תזכה לאהבה. ותמיד יש אהבה אם רק רוצים מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אורלי
דן26/07/2011אני יודע את זה ואני מאמין בזה היום יותר ממה שהיה לפני חודש. אני חושב שגם הקושי המרכזי שלי הוא שמדובר באהבה ראשונה ולפניה היו לי רק קשרים זניחים וסטוצים והיא הבחורה היחידה שבאמת אהבה אותי חוץ ממשפחתי.
אני מאמין שלאט לאט יהיה בסדר וכמו שאמרת הלב שלי יתפנה לאחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהיה עוד אהבה-זה בטוח
בכיינית27/07/2011האהבה הראשונה שלי נפרד ממני אחרי שנתיים והייתי בקרשים. אין דרך לתאר כמה סבלתי וכמה הייתי מדוכאת מהעניין.
ואז.. עברו כמה שנים.. כמה קשרים זניחים כמו שאתה אומר.. המון חוויות ובכיות לאורך הדרך בגלל האהבה הישנה.. עד שהגיע החבר שהיה הנוכחי עד לא מזמן, שפשוט הצליח להוציא אותי מזה.. נתן לי לבכות על העבר והבטיח שתמיד יהיה שם ושהוא מבין למה אני מדוכאת ושהוא מוכן להיות שם בשבילי ולתמוך עד שיעבור.. ובאמת זה עבר מאוד מהר והתאהבתי באקס עד מעל הראש.. הוא נתן כל כך הרבה ועזר לי וקיבל אותי.... זה שבסוף נפרדנו מסיבה שעד היום לא מובנת לי זה לא חשוב עכשיו:) מה שחשוב זה שגם אחרי שחשבתי שאני במצב הכי גרוע שלי ושלעולם לא אמצא אהבה, היא הגיעה לה פתאום:)
בגלל זה אני גם אופטימית למרות הפרידה החדשה- כי אני יודעת שיבוא מישהו חדש ושונה מהקודם. האהבה מגיעה זה בטוח:)
שיהיה רק טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדן
מיכל27/07/2011וואו דן אתה נשמע לי בן אדם עם הרבה הרבה רגש תהיה אופטימי .........
ואף בחורה לא שווה את הכאב שלך ,,,,,,,,, גם אני חוויתי סוג של פרידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמכתב האחרון שכתבתי לה
דן27/07/2011כבר לפני חודש כשהתעוררתי ורציתי לחזור אלייך, הבנתי שהפעם לא אצליח לשכנע אותך, היית נחושה מדי ועקשנית, כנראה שהתכוננת, התכוננת לרגע הזה מצויין. אני נזכר איך כשהכרתי אותך לקח לי זמן להתאהב, ההתאהבות עליה מספרים רק בסיפורים, כזאת שאקום בבוקר ואומר - הנה לפניך היא עומדת, האהבה של חייך האחת והיחידה לה חיכית כל ימיי חייך.
בלי לדעת את פוגעת בי יותר ויותר, כל מילה שיוצאת לך מהפה לך רק ממחישה לי את העובדה שהבחורה היחידה שאהבתי בחיי לא רוצה אותי כבר. שכל מה שיש לי להציע זה את כל כולי, וזה לא מספיק טוב בשבילך. אני כל כך עייף, שאני מרגיש כאילו חלק ממני נקרע כל פעם מחדש, בעוד החלק השני נותר ער, נשאר להרהרלחטט בפצע הפתוח.
כל הזמן אני שומע מסביבי עצות חסרות תועלת, קלישאה אחר קלישאה. אולי הזמן יעזור, הזמן יעשה את שלו, תתנתק ממנה והיא תחזור, אם נועדתם אז תחזרו, אבל למי יש כוח לחכות? ואני אומר עכשיו שכבר איבדתי אותך, הרי אינך שלי עוד, הרי לא אראה אותך יותר, לא אשמע את קולך, את צחוקך, לא אגע בך, לא אנשק אותך, ולא אמצא את מקומי בין זרועותיך. מותר לי להתאבל על החיים שלא אזכה לחיות איתך, על החלומות שלא אגשים איתךמותר לי להתאבל על האהבה שלנו, כי היא היתה טובה, היא היתה אמיתית, טהורה ובעלת משמעות עבורי. היא היתה שלנו, היא היתה מושלמת, וכך אזכור אותה. אני רק יכול להצטער שהיה יכול להיות אחרת זה היה יכול להיות מדהים. גוש לא מוכר עולה לי בגרון כשאני מסתכל לך בעיניים. אני כבר יודע שזו הפעם האחרונה שתהיה לי הזכות להביט בך באופן הזה, וזה קורע אותי מבפנים. אני נזכר פתאום בחיוך שלך בפעם הראשונה. לא מבין למה זה קורה לי. אני מתפלל שאולי עכשיו אשמע את הצלצול שלך, משהו קטן שיחזיר אותך.
לפני שאתה הולכת, רק תזכרי. תזכרי מה היית בשבילי איך דחפת אותי קדימה, תמיד לשאוף יותר, ראית בי דברים שאני בעצמי לא ראיתי, זיהית בי יכולות שלא ידעתי שקיימות בי, ומעל הכל – האמנת בי. וכשאתה האמנת בי, אני האמנתי בעצמי והצלחתי אם זה בלימודים ובעבודה העתיד נראה וורוד ועכשיו את עוזבת, הולכת ממני, ואני אולי צריך לומר תודה או אולי תעצרי לדקה. שוב פותח את העיניים מוקדם מידי בבוקר והדבר הראשון שאני מרגיש היא דמעה נוספת שזוגלת מעיניי. תגידי כבר משהו לעזאזל אני חושב לעצמי תגידי שאני חרא, שאני בן אדם זבל, תגידי שלא אהבת אותי מעולם. תגידי משהו. משהו כדי שאוכל לשנוא אותך ולהתגבר, במקום לאהוב אותך כל כך.
וכל מה שנותר עכשיו זה הרגע להגיד לך שהגיע הזמן ללכת ממך ולתמיד, זה הרגע לסגור את הדלת ולא להביט יותר לאחור לעולם להחזיר את כל הדברים שמזכירים לי אותך ועלולים לפגוע בי ולשקוע שוב בפרידה ובך. המחשבות עפות בראשי במהירות מסחררת. אני רוצה להגיד כל כך הרבה דברים שתדעי לפני שאת נעלמת לתמיד ואני פשוט לא מצליח לומר דבר.
הלוואי שהיינו יכולים לחיות את החיים פעם שנייה, אז אני בטוח שגם את היית מבינה מה פיספסנו בפעם הראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו.
אלונית27/07/2011אפשר לעשות קופי פייסט ולשלוח לאקס?? חחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמיני לי
דן28/07/2011שום אדם לא שווה כל כך הרבה רגש ואהבה אם הוא בסטטוס של אקס..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי..
אלונית28/07/2011הלוואי והייתי יכולה להרגיש ככה.. מילא אם היינו נפרדים בגלל ריב. אבל נפרדנו סתם. באמת. והלוואי וגם הייתי יודעת למה. לא הורדתי מערכו בגלל הפרידה. לצערי אני גם לא כועסת עליו כי יש לכל בן אדם את הזכות להיפרד ולבחור לחיות עם מי שטוב לו. לכעוס זה לא הפיתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מרגיש כמוך
דן28/07/2011אני ממש לא כועס על האקסית ומכבד את הבחירה שלה אבל גם הזמן יעשה את שלו ואת תביני למה אני מתכוון לא עכשיו, אלא עוד חודש או חודשיים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראה
אני27/07/2011היי ,כן אה אה כל החלומות וכל התקוות
והכאב הבלתי נסבל הזה כשאתה מבין שנגמר ....
והפעם באמת ...
תחיה את חייך ותיפתח לעולם יש עוד חיים ואפילו אולי עוד אהבות!
וכ תהייה את זו שהרגע שבה תחליט שהיא באמת באמת אהבתך תהיה שלמה עם לחיות איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)