זוגיות חדשה עם ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות חדשה עם ילדים
    גילה
    24/07/2011

הי עדי ,
    אני בהליכי גירושין מתקדמים (+3)ומנהלת רומן ממושך עם גבר נשוי (+1)שגם כן החל בהליכים.
    לאחרונה,עברתי להתגורר מחוץ לבית (חצי מהשבוע) וכך אמור להיראות ההמשך,לפחות בשנתיים הקרובות. כלומר,יומיים בשבוע פנויים וכל סופש ארוך שני. הקשר החדש מקסים ובונה הרבה ציפיות הדדיות לגבי העתיד המשותף, אלא שמעולם לא עלה עניין הילדים וזה מלחיץ אותי. איך אפשר להיערך נכון לגבר חדש בחיים כשיש שלושה ילדים,איך להעלות את העניין כדי שהוא לא ירתע?יש לו ילד אחד שישאר עם האמא.

גילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות חדשה עם ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמישות

עדי בדיחי
    25/07/2011

הי גילה,

אני שמחה שאת בהליך מתקדם לפרק חדש בחייך.. ומקוה שהכל יעבור על פי שביעות רצונכם.

עצם העובדה שהוא גם הורה, יכולה ללמד על הרגש והאמפתיה שהוא יכול להביע לנוכח כך שתעלי את הנושא מולו באופן רגיש ומסודר, בשיחה רגועה. יתכן והוא מניח מראש שהנושא הזה יעלה ולא יהיה מופתע, אני מניחה שהוא מבין את הצורך שלך שהילדים יהיו עמך, זה טבעי מאוד. יתכן והוא ירתע באופן ראשוני מעצם האחריות (אם הם גדולים יהיה קל יותר, אולי), ויתכן ודווקא זה יהיה לו לגמרי טבעי.

אבל עד שלא תעלי את זה, לא תדעי מה העמדה האמיתית שלו. את יכולה לדבר איתו ולהתחיל בכך שמאוד טוב לך איתו ואת בהחלט רואה המשך קשר ביחד, אבל כל אחד מגיע ממשפחה גרעינית ראשונית שהוא בנה, ומאוד חשוב לך לשמוע מה הוא חושב על הנושא של הילדים, ולהחליט ביחד (!) איך מתמודדים עם זה באופן שלא יפגע בך או בילדים, או בקשר. לשאול מה מרגיש, מה חשוב לו, מה היה מייעץ בעינין. לשים אותו במרכז ואת מה שחש כלפי הנושא. ככה הוא ירגיש שאת מאוד באה לקראתו ואת באותה סירה. במקביל, תוכלי להציע איך לבלות עם הילד/ה שלו ולבוא לקראתו גם שם, אם יש צורך כזה שלו. החשוב הוא שהגמישות תהיה לנגד עיניכם. המצב לא מאוד פשוט, יש להיות אלסטיים ודינאמיים ועם הגישה הזאת אתם צריכים להיכנס לקשר.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו