תקשורת לקויה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תקשורת לקויה?
    יעל
    24/07/2011

כשנולד לידידי נכד, והתינוק היה נוכח לידינו. הצבעתי בפני ידידי על התינוק ושאלתי אותו: "נו, מה דעתך עליו"?? אז ידיד במקום לענות עניינית כגון: "חמוד" נחמד" מקסים" וכד', הוא התחמק מלהגיב עליו, אלא ענה לי בשאלה:"מה אני אומר?" והוסיף: "מה את אומרת עליו,"!! כאילו לא חשוב דעתו אלא רק דעתי, מדוע התחמק לדעתך בלענות אלא שואל מה דעתי על נכדו.?? מאד רציתי לדעת ואין לי את מי לשאול ותודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקשורת לקויה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סמך עלייך יותר מאשר על עצמו

דורית כהן
    25/07/2011

יעל יקרה, שאלה מוזרה קצת...אני יכולה רק להעלות השערה: כאשר תינוק הוא ממש קטן - הוא עוד לא חינני כל כך, ואולי זה מה שהוא חושב עליו ולא מצליח להגיד עליו משהו חיובי מבחינה חיצונית בשלב זה. יתכן שהוא חשש להעליב מישהו מן הנוכחים, אולי את הורי הילד, ולא יכול היה למצוא באותו רגע משהו טוב להגיד עליו ועל כן פנה לעזרתך בעצם וסמך עלייך שתמצאי משהו נחמד להגיד על התינוק.

מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו