מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר חשק מיני ואינטימיותמירי24/07/2011
שלום רב.
אני בת 35,נשואה +2 . אני ובעלי כבר 12 שנה ביחד, מתוכם נשואים 7 שנים.כרגע אני בחופשת לידה אבל כל התופעות שאתאר כאן התחילו עוד לפני הלידה ולפני תחילת היריון . בזמן האחרון אני לא נמשכת לבעלי. שנינו הזנחנו את עצמינו מבחינה בריאותית ולשנינו יש עודף משקל. למרות זאת הוא כל הזמן אומר שהוא כן נמשך אליי ושאני סקסית והוא לא צריך אף אחת אחרת. לצערי אני לא מרגישה כמוהו.אני כל הזמן חושבת על גברים אחרים. חסרה לי ההתרגשות של תחילת קשר חדש, נשיקה ראשונה ,סקס ראשון עם בן זוג חדש.. ניסיתי להסביר את התחושות האלה לבעלי אך הוא לא מבין, הוא מבין מזה רק שאני רוצה לבגוד בו או להפרד ממנו כדי למצוא לעצמי בן זוג חדש. במצב רגיל הייתי מסכימה איתו, אבל נהייתי ממש אובססיבית לגבי כל העניין. ניסיתי להציע לו חילופי זוגות אך הוא אמר שלא יהיה מסוגל להיות איתי אחרי שהייתי עם מישהו אחר. כרגע אני נקרעת מבפנים. מצד אחד אני אוהבת אותו מאוד וכיף לנו ביחד, ומצד שני אני חושבת על אחרים וכשאנחנו מדברים על סקס אני מתרצת את חוסר החשק המיני ע"י כך שאני עייפה בגלל טיפול בתינוק ושעוד לא החלמתי לגמרי מהלידה ויחסי מין גורמים לי לכאבים.ואם אני מסכימה לעשות את זה איתו אני עושה את כל המאמצים כדי להסתיר את חוסר החשק שלי ולא לפגוע ברגשות שלו כי הוא עושה הכל כדי שאני אהנה.
בזמן האחרון נרשמתי לאתר הכרויות תחת שם בדוי ופניתי לכמה גברים. עם אחד מהם התכתבתי במשך כמה שבועות והוא רצה להיפגש איתי אבל אין לי כוונות לבגוד בבעלי אז הפסקתי את ההתכתבות אבל מהמחשבות לא עוזבות אותי...
בבקשה תנו לי עצה איך להחזיר את התשוקה ולשקם את האינטימיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשבה
Eldar25/07/2011היי
לדעתי לקחת את הפנטזיה שלך צעד אחד יותר מדי. כיוון שאת אוהבת את בעלך ואת לא מעוניינת לבגוד בו, לעת עתה שימי את הפנטזיה שלך בצד.
הירידה בחשק המיני יכולה נבוע מסיבות הורמונליות, מסיבות פסיכולוגיות של דימוי גוף וכן ליחסים בין בני הזוג יכולה להיות השפעה על החשק המיני.
לעיתים הירידה בחשק המיני יכולה להתרחש לאחר לידה, הן בשל סיבות גופניות והן מסיבות נפשיות.
בתקופה הקרובה תנסי להתרכז בכם ואיך לשפר את הזוגיות שלכם, תנסי לחשוב על פנטזיות שאת רוצה להגשים עם בעלך. נסי לקבוע יום בשבוע שהוא פסק זמן מכל העומס של היום יום, תיצרי אוירה רומנטית בבית, תיצרי סוג של קירבה בינכם. תקבעו לעשות בילוי לילי ביחד שהוא שונה מהרגיל.
חופשה בבית מלון או צימר יכולה להועיל ולהוריד את הלחצים.
תנסי להעיר את הזוגיות שלכם באופן כזה שהיא תעורר בך את המיניות
בכל אופן מומלץ להתייעץ עם סקסולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להיכנס כי קשה לצאת משם
דורית כהן25/07/2011מירי היקרה,
כמו שכתב לך אלדר, את נמצאת במקום מסוכן! את ממש קרובה לכך שבפעם הבאה תרצי בכל זאת לממש את ההיכרות הוירטואלית, ולא תצליחי לעמוד בפיתוי. מספיק שהגבר בצד השני יהיה מקסים מדי ונחוש מדי, או שיהיה ריב בינך ובין בעלך - שזה יהפוך למשהו אמיתי.
הרושם שלי הוא שהצרכים הרגשיים והמיניים שלך לא מסופקים, כאשר חלק מן הצרכים הללו כרוך בהתרגשות ממשהו חדש, ריגושי, לא מוכר, שונה ממה שאת רגילה אליו.
לדעתי אתם שניכם צריכים לקחת עצמכם בידיים ולטפל בבעיית המשקל וההופעה החיצונית והבריאות. אם שניכם תרגישו יותר טוב עם עצמכם - זה מאוד יתרום לאיכות הזוגיות והמיניות שלכם. כרגע - במקום לעשות זאת ולהרגיש יותר טוב עם עצמך - את נקטת בשיטה שלא דורשת ממך מאמץ - נכנסת לעולם הפנטזיות. אבל ההישארות בעולם הזה קצת מרגיעה אותך ונותנת לך התעסקות עם חידושים וריגושים ברמה מסויימת, במקום שתעשי את הדבר היותר נכון שהוא - להתחיל לטפל בזוגיות שלכם ובעצמכם. נכון שהפתרון שאני מציעה הוא יותר תובעני, אבל שתינו יודעות שהוא היותר נכון ובריא לכם ולילדיכם. קחי אחרית על חייך ועל ילדייך ואל תיגררי למקומות ההרסניים האלו כי קל מאוד להיכנס לשם אבל קשה מאוד לצאת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

