מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עדי - עדכוניםeden25/07/2011
הי עדי,
האמת שאין כל כך מה לעדכן. כאמור נפגשנו לפני חודשיים, שבועיים אחרי זה סימסנו קצת אחד לשני, ושבועיים אחרי זה היתה לו יומולדת. ביומולדת שלו סימסתי לו ברכה כלשהי (לא יותר מידי ולא פחות מידי, אבל מה שרציתי מהבטן, מהלב). הוא סימס בחזרה "תוקה מותק על הברכה היפה...".
מאז דממה.
אני כמובן לא יוצרת קשר, לא מגיבה לכלום בפייסבוק. מידי פעם מפרסמת משהו בעמוד בפייסבוק שאולי ימשוך אותו, אבל לא. החלטתי עכשיו שאני אנסה להוריד פרופיל גם שם וממש להיעלם.
הוא יודע שאני עוברת דירה בעקבות הגירושין כי פירסמתי את זה בפייסבוק - בתקווה למצוא דיירים חלופיים.
עדין אין חותמת סופית לגירושין, אני יודעת שזה משהו שבטוח עוצר אותו מלעשות משהו (אם הוא בכלל בכיוון).
והחלטתי שאני לא יוצרת קשר עד החגים - אני רוצה לקבל ממנו שנה טובה.
מה את אומרת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גישה נכונה
עדי בדיחי25/07/2011הי עדן,
תודה שאת שבה לעדכן אותנו.
אני מסכימה עם הדרך שלך. אני באותה גישה שאם זה לא "מתניע" אז אין מה להשקיע יותר מדי מאמצים. את שם, את זמינה והוא יודע איך להשיג אותך. כתבת לי אס.אמ.אס, רמזת שאת מעוניינת ומעבר לכך אין מה לעשות.
סיכוי סביר שהוא מחכה לגירושין, ואולי כלל לא לא מעוניין. אין לדעת. אבל החשוב הוא שאת במקביל תמשיכי עם חייך, אל תחכי כל יום לתשובות או תגובות ממנו, אפילו תנסי לצאת עם אחרים.. פשוט להמשיך הלאה. אם הוא ירצה הוא ידע לאן לפנות, ויבדוק האם את עוד מעוניינת. עד אז לכי תדעי - אולי כבר תקיימי קשר נהדר אחר?
בקיצור- מסכימה איתך, לקראת החגים אין בעיה שתפרסמי חג שמח, בלי יותר מדי רגש (אם אין התפתחות עד אז). לא ניתן לשאוב ממנו יחס, זה לצערנו תלוי רק בו. אבל לפחות את יודעת- שאם זה לא מגיע מהכיוון שלו ואין אומץ או יוזמה ממנו, אז את משוחררת למצוא קשר מתאים, בידיעה שניסית.
דבר נוסף- אני חושבת שהזמן שעבר עדיין קצר לעכל עבורו את כל מה שקרה.. לא מן הנמנע שבעתיד יהיה בשל יותר לפנות אלייך בהצעה רצינית.. אבל תאפשרי את הזמן. ובמקביל- חשבי רק עלייך.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עדי
eden25/07/2011אני כל כך אוהבת את התגובות שלך-זה מחדד כל כך הרבה ונותן עוד יותר הרבה!
אני בהחלט לא מחכה לו. אני חושבת שהמפגש ההוא היה כל כך טוב, ועשה לי כל כך קל בלב, שאני ממש לא יושבת וכמהה ולא יודעת מה.
כבר הספקתי להרגיש דברים כלפי מישהו אחר (לא שקרה משהו והוא אפילו לא מודע לכך), אבל אני בהחלט לא יושבת ומחכה.
ולא רק שזה זמן קצר בשבילו לעכל דברים, אלא גם לי. עוד לא קיבלתי חותמת סופית, אני מרגישה שעדין לא התחלתי לחיות באמת עם עצמי ולעצמי (כולל הילד כמובן, אבל אני מדברת ברמה האישית שלי).
ואם יהיה, יהיה, אם לא - אז לא.
אבל אין ספק שאני אשמח לתת צ'אנס אמיתי לשנינו.
ואולי גם הוא עדין לא התגבר על האהבה הגדולה שלו, וזה הכי אסון בעולם להיכנס לקשר כשהקשר הקודם מהדהד איפשהו - גם במקרה שלי. אפילו שאני לא אוהבת אותו וכבר מזמן ברור לי שזה נגמר, זה עדין שם.
יהיה טוב וכיף!
אמשיך לעדכן, כרגיל!
ותודה לך על הכל ובמיוחד שאת זוכרת אותי מפעם לפעם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת להוסיף משהו
eden25/07/2011אני חושבת שכל הזמן הזה שלא היינו בקשר בכלל, רק האדיר דברים. האדיר את הרגשות והמחשבות של מה יקרה אם - אם אתקל בו, במשפחה שלו, בחברים. כל הזמן הייתי בודקת את השטח, מפחדת להיתקל במישהו ולא לדעת מה לעשות, מה להגיד, איך להתנהג.
כל הזמן הזה שזה ליווה אותי, ליווי אותי מחשבות עליו.
עכשיו, שהמפגש הגדול מאחורי, שכל הקלפים על השולחן (בגדול) המתח הזה לא קיים. אין מה שיזין אותו יותר ויגדיל אותו למימדים אחרים.
אז יש פחות מחשבות ואם יש אז הן בעוצמה אחרת, ועל זה אני מברכת!
יש שקט נפשי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגישה שלך בריאה ונכונה
עדי בדיחי25/07/2011עדן יקרה,
ראשית תודה על ההערכה, בהחלט חשוב לי להתעדכן.
נשמע שעברת ועודך עוברת תהליך כ"כ משמעותי. נשמע שעשית את הצעד ההוא- המפגש - לא בהכרח כדי שתחזרו, אלא שפרק חשוב בחייך יהיה מאחורייך. והרי את בדרך לשם.
השלווה שלך, ההתבוננות הפנימית שלך ומהודעות הגבוהה יעזרו לך גם בהמשך. אין לי ספק שעלית על דרך מתאימה ונכונה לך! עשית טוב שהורדת את העול מליבך, היית זקוקה לזה והיית קשובה לצרכייך.
העובדה שהצלחת לגלות רגשות לאחר מלמדת על התהליך החשוב שלך ועל יכולת ההתגברות שלך על מכשולים. אני מאוד מעריכה אותך! המשיכי כך ואני כמובן פה לאוזן קשבת לכל עינין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה
eden26/07/2011מבטיחה להמשיך לעדכן :)
יומקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)