מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוק לעצהליאור26/07/2011
שלום רב
לאשתי יש יום הולדת ביום שישי הזה.
יש לנו ילד בן 5 ותינוקת בת 3 חודשים כל יום הולדת היא נוסעת לבית מלון וחשוב לה מאוד גם השנה לנסוע,היא לא רוצה להיות בבית ביום הולדתה.
בנוסף לקושי הכלכלי שבו אנו נמצאים ,הקושי אצלי חוסר האנרגיה והתשישות שבאה בטיפול התינוקת אני זה שקם כל לילה להאכיל אותה בגלל עייפות גדולה של בית זוגתי.
כל יום אני הולך לעבודה ועושה גם את עבודות הבית רחיצת כלים בישולים ועוד ,כל אלה גורמים לי לתשישיות רבה והחום הכבד בחוץ ורכב קטן הופך את זה לבלתי נסבל יותר,בהתחלה היא רצתה שניסע ברכב לאילת הסברתי לה את המקום שלי אז היא אמרה טבריה,אמרתי שאפשר לנסוע בספטמבר שיהיה יותר נעים אך המשמעות של תאריך היום הולדת חזק אצלה יותר מכל דבר.
אשמח לקבל עצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון
יוסי26/07/2011צימר זה הפיתרון הכי טוב
הכי קרוב יותר זול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניכרת האהבה וההתחשבות שלך בה
עדי בדיחי26/07/2011הי ליאור,
נראה כי היומולדת של אשתך מסמל עבורה הרבה, בין היתר גם את מידת החשיבות שלה בעיניך.אין לי ספק בכלל שהיא מעריכה אותך (ואם לא אז כדאי..) אתה מאוד מתחשב בה וזה ראוי להערכה רבה. אפשר אכן ליסוע בספטמבר, אני מאמינה שהתאריך לא באמת משנה (אולי מבחינת הקטנה שתגדל קצת ויהיה קל יותר), מה שמשנה לאשתך היא ההשקעה והיחס המיוחד ביומולדת.
אם זה מה שהיא אוהבת, אני מציעה לזרום עם הראש, ולקחת את זה כקטע חווייתי נטו וגם פינוק בשבילך- אין כלים לשטוף...
בין השורות אני מבינה שמאוד קשה לך לתפקד בכל המישורים ולהתחלק לכ"כ הרבה חלקים בבית.. אני מניחה שאשתך רואה את זה ורואה את המאמצים שלך, בכל זאת שווה כן לדבר איתה על זה וכן לשתף אותה שכמובן הכל מדאגה ואהבה, אבל לפעמים אתה חש בתשישות מוחלטת ופחות פנוי רגשית לבילויים ולכיף. האם יש משהו שהיא יכולה לבוא לקראתך? האם היא יכולה לקחת משהו שאתה עושה עד כה- ולסייע לך? לא בושה לבקש... האחריות צריכה להיות מוטלת כמובן על שניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)