מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ארבע שנים ללא קיום יחסי מיןאזרח30/07/2011
שלום אני גבר בן 42 לא קימתי 4 שנים יחסי מין בגלל הבושה בכך שיש לי עודף מישקל
העינין הוא גם חוסר ביטחון עצמי הפחתתי 35 קילו מהמשקל שלי ונשרו לי השינים הקידמיות
אני מת למגע אישה אני מרגיש חרמן מתמיד אני מתביש ללכת לזונה לדעת חברים שלי אני צריך ללכת אבל אני תמיד אומר להם שלמגע של זונה אין בו חום ואהבה
ולמה כל כך קשה למצוא אהבה ב-2011
אוף זה נהיה כל כך קשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללכת לזונה או למסאג' ארוטי
דורית כהן31/07/2011טוהר היקר, דווקא יתכן שאם כן תחליט ללכת לזונה או למסאג' ארוטי בתשלום - זה יקל עליך ותעבור את המחסום שיש לך של הביישנות.
זה כמובן נכון שלמגע של זונה אין בו חום ואהבה, זה ברור, אבל מצד שני זה משהו ענייני ולא מורכב, שבו כל צד מרוויח משהו. עיסקה כדאית לשני הצדדים. לא צריך לצפות שם לחום ואהבה. אלא רק לחווייה ופורקן מיני.
כל הכבוד שהורדת במשקל 35 ק"ג - זה מבצע רציני מאוד! אני מניחה שאם תמשיך כך ותעסוק גם בפעילות גופנית - תרגיש הרבה יותר טוב עם הגוף שלך עם הזמן והבטחון העצמי ייבנה יותר ויותר.
החשש שלי הוא שבגלל החרמנות העכשווית שלך - כאשר תכיר אישה ותרצה לפתח איתה קשר - תהיה כל כך חרמן שזה יבריח אותה מייד, וזה יהיה חבל. לכן אולי כדאי שבאמת תרגיע את עצמך ואת יצריך בזמן הקרוב בעזרת שירותי מין קנויים, וזה יפנה אותך להתחיל ליצור קשר עמוק יותר עם אישה חדשה.
אני מאחלת לך המון הצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)