מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני מרגישה חנוקהג'י31/07/2011
שמי ג'י מחיפה בת 24, אני מאורסת כבר כמה חודשים לבחור גדול ממני ב3 שנים, בתחילת הקשר שלנו ראיתי כי הבחור מקסים, מתוק, אוהב ותומך... לא שהיום הוא אחר אבל דברים אצלו השתנו, בכל פעם שאנחנו מתווכחים הוא מתחיל לזלזל, פעם הוא אומר שאני "חולה" ופעם אחרת אומר שאני "ילדונת" , מסרב לערב צד שלישי ביננו ואף הגיע פעם להרמת ידו עלי:(
הוא לא רוצה שאני אצא ואהיה חופשיה ומעדיף שאהיה תמיד בבית, אני מחכה כל השבוע ליום החופש שלו על מנת שנצא ונהיה יחד, עם חבריו הוא מתראה כשהוא יכול באמצע השבוע, אתמול הוא היה אמורה לישון אצלי, הכנתי ארוחת ערב, הוא הגיע אכלנו שתינו ובסביבות 23:00 הוא אמר לי שחבר שלו בא לקחת אותו הביתה כדי שילך למחרת עם חבריו לים (הוא גר במרחק של 40 דקות ממני).
כמובן שמאוד נפגעתי, ניסיתי למנוע בעדו ללכת ושישן אצלי הלילה ויקום בבוקר לחבריו, אך הוא סירב בכל תוקף ואמר שאני מנסה להשתלט עליו, הוא אמר לי גם שאם עוד פעם אני עושה לו בעיה כזו הוא יעזוב אותי וכל אחד ילך לדרכו...
אני אוהבת אותו מאוד, אבל אני לא יודעת מה לעשות עוד?? איך להתנהג? ומה לומר לו??? בבקשה תעזרו לי :S* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקבל זאת בתור פידבק חשוב
דורית כהן01/08/2011ג'י יקרה, מה שאת מתארת קורה בהרבה מערכות יחסים: בתחילה יש התקרבות גדולה מאד ושני בני הזוג רוצים להיות כמה שיותר זה בחברתו של האחר. ואז לאט לאט - כל אחד בקצב שלו - יש משיכה בחזרה לחיים הרגילים. אלא - בגלל שזה לא קורה בבת אחת לשני בני הזוג - אצלכם זה קרה קודם אצלו - באותו רגע השני מתחיל לדאוג ולהילחץ מכך שהראשון חושב על פעילויות אחרות, לא איתו והתגובות הלחוצות האלו יוצרות התנגדות אצל הראשון. זה מה שקרה לכם. ארוסך בתחילה היה בהתלהבות - מתוק, אוהב, תומך. אבל כאשר את באה בתלונות ומנסה לשכנע אותו להיות רק איתך ולוותר על שאר החיים שלו - הוא מתחיל להיעמד על רגליו האחוריות ולהילחם בך. הוא אפילו יגזים לצד ההפוך כאילו על מנת "לחנך" אותך ולהרגיל אותך שהוא אדון לעצמו ושאת לא יכולה להיות שתלטנית כלפיו.
אני מעלה ניחוש - שהוא היה קודם עם מישהי אחרת שרצתה להחזיק אותו קצר ועל הרקע הזה זה נגמר ועל כן הוא נעשה רגיש ו"אלרגי" להתנהגויות של נשים שעוצרות אותו וגוזלות מן החופש שלו להחליט על עצמו. או - שיש לו חבר קרוב שמזהיר אותו לא לתת לך להשתלט עליו - וזה מתוך הנסיון של החבר בתחום דומה.
מה שאני מציעה לך הוא להבין שיש לו צרכים משלו ו"לשחרר לו חבל". את כותבת שאת מרגישה חנוקה - המצב הוא שגם הוא מרגיש חנוק, ואחד מכם יישבר ראשון, ולי יש הרגשה שזה יהיה הוא - כי הוא כבר הזהיר אותך שהוא לא מוכן לשתלטנות הזאת.
היי חכמה: אם את באמת אוהבת אותו וחושבת שהוא מתאים לך למרות הכל - קבלי את התגובות שלו בתור פידבק על עצמך ותלמדי מכך לשנות משהו אצלך. סוג של להתבגר ולהשתנות. מה לעשות - החיים מלמדים אותנו ואנחנו משתנים כל הזמן. ככה אנחנו מעוצבים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)