קשה לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשה לי
    ב
    31/07/2011

בא לי לפרוק את הלב שלי כתבתי פה לא מעט פעמים נשואה+ 2.
    בעלי בחור טוב סה"כ אבל הזוגיות שלנו עברהטלטלות לא קל איתו אין בו אחריות כלכלית הוא מאוד איטי ולא יוזם עזרה בשנה שעברה עברנו טלטלה כלכלית לא פשוטה הוא הכניס אותנו לחובות מעסוקים שלו בבורסה ובפייס שלו על דעתי עברנו קשיים עם המישפחה שלו שהוא פנה אלייהם לעזרה והם לא היו מוכנים לעזור לו כי מבחינתם הגיע הזמן שיעזור לעצמו וגם הם די אמרו שאני לא תומכת בו ומאוד ניפגעתי כי למעשה הוא זה שסיבך אותנו כלכלית שלא נדבר שזה כלכ ך עשה רע בזוגיות ואני ממש רציתי להתגרש מימנו הוא לא היה מוכן להקשיב האשים אותי את העולם פשוט לא לקח אחריות היום תודה לאל אנו בדרך לפיתרון מבחינה כלכלית ממקום של שותפות ויש יותר הבנה הבנתי שאין לי ברירה ואני צריכה להילחם ולא לוותר למען ילדיי ואני מקווה שזה יצליח הוא חשוב לי.
    אבל יש אבל גדול בחיים שליוהאבל הזה הוא גבר אחר שעובד איתי שב3 שנים האחרונות אני אוהבת אותו כתבתי עליו רבות בפורום הוא מושלם בעניי ואני כל כך אוהבת אותו הקשר שלנו התלווה בדיבורים במיכתבים ובנשיקות ולא מעבר כל הזמן הוא מתפוצץ כי אני לא הייתי מסוגלת למשוך שני קשרים בחיים של ומכל השיחות שלי עימו הוא תמיד אומר שלא נוכל להיות יחד כי הוא לא מסוגל וגם אני לא אהייה מסוגלת לטעמו הוא אומר לעזוב את כל מה שיש לנו ושאין לנו סיבה קונקרטית לעשות זאת אני מבינה את זה יותר מתמיד אבל שאני שם ואני רואה אותו הלב שלי כל כך לא מוותר למרות שאני יודעת שזה חסר סיכוי אני די יודעת שאם זה היה בא מצידי הוא היה מסכים לחזור להיות בקשר שהיה והוא טוען כי הוא עושה זאת כי הוא אוהב אותי .
    ברור לי שאני לא אחזור לזה לכפילות הזו כי אני מפסידה מכל הכיוונים ובסוף נפגעת אבל אני מודה אני כל כך אוהבת אותו וכלכך כמהה לאהבה הזו- סתם בא לי לשתף ולשמוע דיעות אנחנו לא בקשר היום חוץ מיזה שאני רואה אותו בעבודה
    אני מרגישה שבעלי חשוב לי אבל האהבה שלי לגבר האחר היא שלמה היא שמימית אין בה ספק- זהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשה לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרומן הרומנטי שלא נבחן במציאות

דורית כהן
    01/08/2011

ב יקרה, אני מבינה את מה שאת כותבת. נתת את ליבך לגבר הזה וכל רגשותייך ומחשבותייך נתונים לו. זה מצב ללא מוצא. צר לי. כי האהבה הזו נקטעה בשיאה הרומנטי, לפני שהיה לכך מימוש - בין אם ביחסי מין מלאים ובין אם בחיים משותפים איתו.
    ולכן את נשארת כל הזמן בשלב הרומנטי הכייפי, אשר בו שום דבר לא נבחן במבחן מציאותי, וכך הכל יכול להישאר בחזקת אידיאל, או כמו שאת כותבת - אהבה שמיימית.

הידעת שכמעט בכל המקרים - אהבות גדולות מן החיים שכאלו, כאשר הן נבחנות במציאות היומיומית האמיתית - מאבדות גובה ונהיות רגילות???
    אם תביני את התופעה הזאת ותכירי בכך שאת נמצאת "בשמיים" רק משום שלא היתה לכם הזדמנות לנחות - זה אולי יעזור לך לחזור אל בעלך.
    שווה להכיר בדברים טובים שקרו: התגברתם על הבעיות הגדולות שהיו לכם. הפכתם לצוות טוב! כלומר היחסים שלכם עשו כברת דרך בכיוון החיובי! זה כלל לא מובן מאליו!
    זה המבחן האמיתי של מערכות יחסים - להתמודד עם בעיות ולצאת מחוזקים. אלה החיים האמיתיים. אני מציעה לך לא לברוח אל "הרומן הרומנטי" ולסכן את משפחתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו