לדורית כהן היקרה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לדורית כהן היקרה...
    ליאן
    12/01/2008

שלום דורית...בזמן האחרון אני והחבר שלי מסתדרים .."בלי עין הרע".
    הוא סוף סוף אמר לי שהוא מתחיל להתאב בי..אני מאוד נרשת ומאושר שזכיתי לשמוע זאת ממנו.
    אתמול זה היה יום שישי יצאנו יחד למועדון היה ממש כיף להיות שם ביחד לרקוד וכו' ממש נהנתי איתו ..
    ועם את זוכרת פעם היה לי ארוע של סמים ובגלל זה היה לנו ריב אך התגברנו ועכשיו אני לא נוגעת ברעל הזה והכל בזכותו וגם הוא ממש שונאה את והוא אמר לי אתמול שנוא בוחן ת'אהבה הזאת ורק אחרי שהוא יהיה בטוח שאני לא נוגעת הוא יוכל להרשות לעצמו לאהוב אותי וגם כאשר שיהיה בטוח שאין שקרים מצידי כלפיו לגבי הנושא הזה ...

דורית , אני רוצה מאוד לדעת מה דעתך על כל הנושא הזה ומה את חושבת שהוא מרגיש או שאולי זה היה התרוץ שלו מה דעתך ...
    ואני שואלת אותך מכוון שאת היחידה שאני סומכת עליה ונהנת להתחלק איתה בבעיותי ..

אשמח לקבל תשובה ליאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדורית כהן היקרה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצלחתם לעבור ביחד הרבה מכשולים

דורית כהן
    14/01/2008

היי ליאן היקרה, תמיד טוב לשמוע ממך, ובמיוחד חדשות טובות. תראי כמה התקדמתם מאז לפני כמעט שנה, אני חושבת, אתם לאט לאט מפלסים את הדרך (לאחר הרבה מוקשים שהיו) - ליחסים של אהבה ואמון.
    אני חושבת שאם יחסיכם שרדו עד כה, את יכולה להתייחס לדבריו ברצינות. לא נשמע לי תירוץ. הוא כנראה מייחס חשיבות רבה למילים ולהצהרות ולבטחות, ואינו מפזר אותן כלאחר יד. הכי חשוב זה - גם אם קורה משהו לא טוב - לשתף אותו ולא להסתיר מפניו, כי הוא רוצה להרגיש שהוא יכול לסמוך על המילה שלך. אבל עליך להיות אחראית לעצמך, לא לחפש אצלו משענת. אך אחד לא אוהב שמישהי חלשה נשענת עליו ונעשית תלוייה בו והוא מתחיל להרגיש כבול אליה.
    אני מציינת זאת כי יש לי חשש שאת רואה בו משענת ומקור חוזק עבורך, וחשוב שהחוזק יגיע מתוך עצמך, למשל התחושה שאת יכולה לסמוך על עצמך שאינך מתפתה יותר לסמים - למען עצמך ולא רק בשבילו. וגם אם קורים לך דברים גרועים, מצאי דרכים אחרות להרגיע את עצמך: שיחה עם מישהו את סומכת עליו, טיול על שפת הים, ריקוד סוער שמנקה את הראש וכו - דרכים לנקות את הראש שמצליחות להרבה אנשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו