שלום אשמח לעזרה ולייעוץ...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום אשמח לעזרה ולייעוץ...
    אלה
    02/08/2011

אני וחבר שלי כמעט 3 חודשים יחד, בני 19, חיילים.
    רמת האינטמיות ביננו גבוהה ואנחנו מאוד אוהבים אחד את השני ונמשכים אחד לשני פיזית...
    רואים שהקשר הזה הולך להתפתח לקשר רציני ולטווח רחוק כי אנחנו מאוהבים ומתאימים אחד לשני כמו כפפה ליד אבל אני מפחדת שהקשר המיני ביננו יכול להרוס לנו...
    שנינו בתולים ואנחנו כל הזמן חרמנים וחושבים כרגע ללכת עד הסוף וכבר לעשות סקס.
    אני אישית מרגישה מוכנה ובשלה ליחסים כאלה אבל החשש שלי הוא שזה מהר מידי ואני לא רוצה להרוס את הקשר. חברות שלי אומרות שאם "נותנים" מהר מידי זה גורם לבנים לזלזל בך וכל מיני דברים כאלה......
    מה עושים? האם יחסית לגילנו ולזמן הזוגיות שלנו זה בסדר כבר לשכב? או שאני פשוט צריכה ללכת עם הלב שלי ועם המוכנות שלי ולהפסיק להתייחס לכל מה שאחרים אומרים?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום אשמח לעזרה ולייעוץ...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעלי לפי הלב והשכל

עדי בדיחי
    02/08/2011

הי אלה,

הייתי מציעה לך לפעול ממניעייך בלבד ולא ממניעים של הסביבה. אבל- אם את חשה שיש משהו בדבריהן ואת תרגישי "מוגנת" יותר להמשיך להגביל את עצמך מבחינה זו- הקשיבי גם לחלק הזה שבך.

אני מאמינה שאכן קשר צריך קודם כל להתבסס בבחינת תקשורת, אמון, להכיר אחד את השניה באופן פחות פיזי, יותר רגשי, ולהתקרב לאט לאחר שהקשר מתבסס. אם לדעתך כבר עברתם את השלב הזה, ואת בטוחה בעצמך ובקשר- הקשיבי ללב שלך ופעלי לפיו. ללא קשר ליחסים אינטימיים, כל קשר יכול להתקדם או להעצר מסיבות שונות. כמובן שיחסים אינטימיים בזוגיות הם חלק חשוב ונכבד ולכן גם המשקל שלהם רב.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו