מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיותקארינה03/08/2011
אני בת 23 יש לי ילד בן 2 וחצי אני בזוגיות מאז הילדות מגיל 13. ניפרדנו פעמים לתקופות קצרות בפעם אחרונה היה ליפני שנה. לא היסתדרנו לא מבינים אחד את השני הוא רוצה ככה ואני רוצה אחרת לא נימשכת אליו חנוקה...קנאי אחרי 4 חודשיים של פרידה חזרתי אליו למען הילד כיביכול וגם כי לא היה לי איפה לחיות עם המשפחה לא היסתדרתי. כסף לחיות בניפרד לא היה ...ממש תלויה בו. אני לא מרגישה את עצמי לא מרגישה קיימת לא מיתקדמת לא נימשכת אליו לא מיסתדרת עם הילד ממש דיכאון מרגישה אומללה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוגיות והרבה יותר - תגובה
מוניקה הרשקוביץ03/08/2011קארינה יקרה,
נראה שאת חיה את חייך על-פי חסמייך, כלומר, את חיה מתוך ה"אין ברירה", כפי שאת רואה זאת. את לא חיה מתוך בחירה, מתוך אהבה, מתוך רצון ושמחת חיים. כל אלה נעדרים מחייך.
את לא מוצאת שפה משותפת עם בן-זוגך ובכל זאת בחרת לחזור אליו כי הרגשת שאין לך ברירה או אפשרות אחרת, לא הצלחת לחיות בשלום עם משפחתך אליה בחרת "לברוח" כאשר לא יכולת לשאת עוד את הזוגיות, אליה כאמור חזרת מאוחר יותר, כאשר חשת שאינך יכולה לשאת עוד את "עול משפחתך".
יחד עם זאת, נראה לי שכנות ויושר הינן שתי תכונות אשר חקוקות באישיותך. את מודעת לכך שההחלטות שאת לוקחת אינן המיטביות עבורך, בלשון המעטה, ומודה בכך ויותר מזה, את מספיק כנה עם עצמך כדי להודות שלמעשה חזרת לבן-זוגך לא למען הילד אלא כי לא ראית מוצא אחר.
בראייה שלי הכנות והיושרה שלך תעמודנה לזכותך כאשר תבחיני באור שבקצה המנהרה, שהרי לכל מנהרה, ארוכה וחשוכה ככל שתהייה, יש סוף ואור בקצה. אולם, מהמקום בו את נמצאת קשה לך לראות שאפשר גם אחרת, לכן, אני חושבת שאיש מקצוע יוכל לסייע לך רבות. בעזרתו תוכלי לראות בבירור את כל עוצמותייך אשר יסייעו לך למצוא את הדרכים המיטביות לצאת מהמנהרה החשוכה ולעלות על דרך המלך הנכונה עבורך.
הכל תלוי בך! חייך בידייך. קחי יוזמה, היעזרי באיש המקצוע המתאים ותני לעצמך הזדמנות לחיים אמיתיים, טובים, מאושרים. החיים הנכונים עבורך. כאשר תחושי שאת היא המנווטת את חייך מתוך בחירה ולא מתוך ה"אין ברירה" גם יחסייך עם ילדך יקבלו מימד אחר. את תהיי סבלנית יותר, סובלנית יותר, מסוגלת לקבל ולהכיל יותר, כך שגם ילדך יזכה בחיים רגועים ומאושרים.
אם את חשה שאוכל לסייע במשהו נוסף, יותר מאשמח.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)