מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האקס שהתקשר....גברת פלפלת03/08/2011
אני אספר ממש בקצרה..
לפני כמה חודשים האקס נפרד ממני בגלל חוסר החלטיות ורצון להתנסות עם אחרות. אחרי שבועיים של קשר-לא קשר אמרתי לו שלא מתאים לו ושהפרידה צריכה להיות סופית וזהו.
כיום, אחרי 4 חודשים הוא התקשר. לא עניתי. לא רוצה לדבר איתו ולא רוצה לפתוח את זה איתו. הוא ריסק את ליבי והלב השתקם (מהר משחשבתי) והוא כבר לא חלק ממנו. האם כדאי לשאול מה הוא רצה? אני לא רוצה לחזור אליו ולא רוצה לשמוע ממנו. הוא סיים את זה ומבחינתי זה גמור. אין דרך חזרה. מגיע לי מישהו שרוצה אותי ולא רוצה אותי "עם אופציה". הלב שלי הוא לא משחק ובד"כ שלא רוצים שילד ישחק עם משהו שמים אותו על המדף הכי גבוה כדי שלא יגע בו שוב עד שיגדל מספיק . לא חושבת שאחרי 4 חודשים נעשה כזה שינוי גדול אצל בן אדם כדי שוב להפקיר את ליבי בידיו.. וברור שהוא יגיד שהוא השתנה. וברור שהוא יגיד שעכשיו הוא אחר. הרי הם תמיד אומרים את זה. ובפועל, תוך שבועיים הכל חוזר לעצמו.
מה כדאי? אני ממש לא רוצה שנהיה ביחד יותר. מצד שני אולי אני מוותרת מהר מדיי? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האקס שהתקשר.... - תגובה
מוניקה הרשקוביץ03/08/2011גברת פלפלת יקרה,
אם את שלמה לחלוטין עם הפרידה שלכם, כפי שעולה מפנייתך, אם את חשה שהפרק הזה בחייך נסגר סופית ושאין לבחור מקום בחייך, אין טעם לחדש את הקשר.
ההחלטה שלך לא נעשית מתוך וויתור אלה מתוך בחירה שלמה, שכלתנית ושקולה. החלטת להמשיך הלאה בחייך והצלחת בכך אף מהר משחשבת.
לאור הנחישות העולה מדברייך ולאור חוסר הרצון הבולט שלך לשתף אותו בחייך אני מאמינה כי את לוקחת את ההחלטה הנכונה כאשר את בוחרת שלא לאפשר לו דרך חזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם מוניקה
מיכל04/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
אלונית04/08/2011אבל בכל מקרה, סגרתי את הפרק הזה מאחוריי בלית ברירה .. הרי אני לא זו שיזמה את הפרידה. השתקמתי מהר כי תמיד ידעתי לצאת ממשברים מהר. למזלי הגדול כנראה. בכיתי מאוד נתמכתי מאוד ... שלבי האבל לא פסחו עלי לרגע אבל אחרי שהם עברו, גם אני המשכתי בחיי. ופתאום השיחה הזו. תמיד כדאי להסתכל אחורה אבל אני מצד אחד מפחדת לפספס אולי? או מצד שני- כבר הייתי שם. בקשר הזה. ולא בטוח בכלל שמשהו ישתנה. ואז זה באמת לחזור אחורה.
למה לאנשים יש נטייה לעשות דברים בדיעבד? זה לא פייר שהוא נפרד ממני והשאיר אותי ככה תלוייה באוויר ועכשיו זה לא פייר שפתאום כשבא לו הוא מחליט שהוא רוצה לחזור ובטוח שאני אהיה שם כדי לקבל אותו. בלי לחשוב פעמיים. החלטתי? אני אתקשר! בלי שום התחשבות ורגישות.
האם זה הגבר שאני רוצה בחיי? אולי כן ואולי לא. השאלה אם כדאי לנסות ולדעת או שאלו הם סיפורים שלהם סוף ידוע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)