מקווה שאצליח לנסח את השאלה כראוי..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מקווה שאצליח לנסח את השאלה כראוי..
    אלונית
    04/08/2011

בד"כ אחרי פרידה, אנשים חושבים לעצמם, ואחרים מייעצים להם (מנוסח בלשון זכר אך תקף לשני המינים)- היא לא טובה לך, אתה יכול להשיג הרבה יותר טוב, אתה טוב מדי בשבילה, אתה עוד תמצא מישהי אחרת , היא עוד תחפש אותך..

ואם המצב הוא לא כזה? אם ברור לי שאני יכולה להשיג הרבה יותר טוב, ברור לי שאני חכמה, ברור לי שאני יפה, שיבוא מישהו אחר.
    ברור לי שבסופו של דבר מתגברים והכל מסתדר. אבל זה לא מה שאני רוצה? אם אני יודעת את כל הדברים האלה גם ככה, איך זה אמור לגרום לי להרגיש יותר טוב?
    הרי אם הוא באמת היה פחות חכם, פחות מוצלח, פחות מוכשר, אז איך אני זו שנזרקת בסופו של דבר? אני לא לוחצת אף פעם, הדרישות שלי הן לא מעבר למינימליות (אך כשיש משהו שאני רוצה- אדע לעמוד על שלי). לא רגשנית מדיי, לא "קשוחה" מדיי.. זורמת בסקס, משפחתית, חברותית, תומכת, ועם זאת- יודעת לבקש עזרה כשצריך.

ובכל זאת- רוצה את זה שעזב. את זה שלמרות שאהב- עזב. אחרי שנה. בלי להגיד למה. "אני לא יודע" הייתה תשובה מספקת עבורו. אמנם כשרציתי לדבר ולשאול הוא הסכים. אבל ידעתי שזה לא ישנה את העובדה, שהוא בחר ללכת. אז ויתרתי על השיחה.

כבר שבועיים שאנחנו לא מדברים אחרי שאמרתי לו שאם זה נגמר אז עד הסוף. לא רוצה להיות ידידה שלו. לא יכולה להיות. לא רוצה להתגבר. לא רוצה להיות עם אחר. רוצה את זה שהיה ועזב, סתם כך, ללא הסבר.

פואטי משהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה

Eldar
    04/08/2011

היי אדונית

יש לך הרבה שאלות ומעט תשובות
    אהבה ורגשות זה לא דבר פשוט בייחוד לאחר קשר ארוך ורציני, ומה שאת מרגישה כלפי האקס שהוא האחד בשבילך זה לגיטימי אבל לא ריאלי כרגע כי נעשתה החלטה.
    מכרייך לא רוצים לראות אותך תקועה ושוקעת בעצב ולכן הם אומרים לך את המשפטים שנראים לך כל כך בנאליים.

אני מבין את הרגשתך ושאלותייך,אני מציע לך שאת תמשיכי להיות מי שאת, תשפרי את נקודות החולשה שלך ותחזקי את הנקודות החזקות שלך, בן זוגך לקח החלטה לא פשוטה, יכול להיות שלו ספציפית היה חסר משהו בקשר, יכול להיות שהוא הבין שזה לא מוביל למקום שהוא רוצה בזוגיות וכדי לא לבזבז את הזמן שלכם, הוא לקח את החלטה, אולי כרגע את לא מבינה אותה ויכול להיות שבעתיד תודי לו שלא בזבז את זמנך לשווא.
    וזה לא בגלל שאת לא טובה מספיק בשבילו, אני מניח מאיך שתיארת את עצמך שאת אוהבת לתת ולהעניק בזוגיות וזה אומר הרבה עלייך. אבל יכול להיות שהוא רצה משהו אחר. וזה לגיטמי ואין בזה שום דבר רע וזה לא אומר עלייך משהו שלילי.

עשית נכון שלא רצית להיות להיות איתו בקשרי ידידות, כי לפחות כרגע זה לא היה מקדם אותך לשום מקום אלא רק מקשה עלייך למצוא זוגיות חדשה.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל מילה בסלע

עדי בדיחי
    04/08/2011

נותר לי רק להגיד שאני מסכימה עם כל מילה של אלדר.

ההתעסקות בשאלות יכולה לבלבל עוד יותר לא פעם, אם את מרגישה שיש "מוטיב חוזר" של פרידות (שאחרים יוזמים במערכות יחסים איתך) זה שווה בירור. אם תבדקי את זה לעומק, בטיפול, בסדנה, אולי תגלי צדדים בך שהם לא מודעים, ובכך להציל את הקשר הבא?

מאחלת לך הרבה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו