מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהאני05/08/2011
חבר שלי אני נפגשים ומתראים . הוא מתקשר אליי ומראה הרבה התעניינות ואכפתיות אבל כשאנחנו ביחד הוא לא מרבה במילים. הוא בקושי מגיב לי. בקושי חולק איתי את רגשותיו. כאילו אני מדברת לקיר. יחד עם זאת יש בנינו משיכה. אבל לפעמים אני מרגישה כאילו הפגישות שלנו זה למזמוזים בלבד.ואני זאת שצריכה להזרים את השיחה כל הזמן.ניסיתי להסביר לו שזה מבאס אותי החוסר תקשורת בנינו והוא צריך לעשות מאמץ שזה יעבוד. אבל זה נראה לי חסר תכלית. בא לי להיות איתו אבל אני מרגישה את הקשיים בדרך. איך מתקדמים מכאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דורית כהן07/08/2011אני יקרה,
אכן יש גברים שאינם "מפותחים" מבחינה תקשורתית. מתקשים להביע את עצמם, לא יודעים להקשיב ולהגיב למה שאת מספרת, לא טבעי להם לשתף אותך ובכלל לפתח שיחה על דברים שונים.
אפשר לפתח את היכולת הזאת, אבל לא בדרך של ביקורת וחוסר סבלנות ותלונות כלפיו אלא רק ע"י סבלנות, דוגמא אישית, והמון חיזוקים חיוביים ברגע שהוא רק מתחיל לעשות צעד קטנטן של שיפור בכיוון הזה.
אבל התרשמתי משני דברים שכתבת:
שבטלפון הוא כן תקשורתי יותר, וכאשר אתם נפגשים פניו רק למזמוזים. יתכן שהוא כל כך נמשך אלייך שכאשר הוא בנוכחותך - רק זה קיים בראשו וממלא אותו והוא מתקשה להתרכז במשהו אחר. עם הזמן תהיה התרגלות פיזית ופחות להט, מטבע הדברים, ואולי הוא יתפנה מחשבתית ואנרגטית לשיחה ולשיתוף. לדעתי כרגע הוא רואה את תלונותייך בתור ביקורת עליו וזה משתק אותו. ביקורת היא מאוד הרסנית ליחסים. לכן אני מאוד ממליצה על חיזוקים חיוביים בלבד.זה תמיד נעים לקבל וזה עושה מוטיבציה להמשיך לעשות על מנת לקבל עוד חיזוקים...
אבל זה באמת מאוד מתסכל לחיות עם מישהו כזה אם הגישה שהמלצתי לך לא תצליח - והוא יישאר כזה -שווה לשקול מחדש עד כמה הוא מתאים לך. משיכה מינית זה ממש לא מספיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)