מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלוםפוחדת05/08/2011
שלום כתבתי פה לפני כמה ימים על כך שאני גרושה ולבד הרבה זמן ..היום הבנתי שיש לי ממש בעיה קשה עם כל מה שקשור לגירושין ובכלל ...אני כל הזמן מאז שהתגרשתי בטוחה שאני לא יודעת מה לעשות. למשל - קבלת החלטות נכונה ..כלומר אני ממש ללא בטחון עצמי.
אני ממש לא יודעת איך להחזיר לעצמי את עצמי...האם יש לכם עצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת-
בני05/08/2011אני מומחה לתת עצות כי זה לא מחייב אותי,,,
את נמצאת במקום מאוד טוב מאחר ואת יודעת בדיוק מה את מחפשת, בשביל זה יש את הרב גוגל, תחפשי שם סדנאות למודעות אישית וכו', את יכולה כמובן לפנות לאחת מיועצות הפורום שמתמחות בתחום הזה ספציפית
וכל מה שנותר לאחל לך זה הצלחה בדרך...
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצבור חוויות הצלחה קטנות וגדולות
דורית כהן07/08/2011מבולבלת יקרה, נראה לי שאיבדת את האמונה בעצמך. להאמין בעצמך זה פעול יוצא של חוויות מצטברות של הצלחה בכל מיני תחומים.
הסתכלי על חייך עד כה ועשי לעצמך רשימה - בכתב או בראש - איפה ומתי עשית דברים שהיית מרוצה מעצמך לגביהם. בכל תחום שהוא. לימודים/ מקצוע מסויים בלימודים/ מקום עבודה מסויים/ חברות טובות/ יחסייך עם ההורים/ עם האחים/ תחביב כלשהו שאת נהנית ממנו/ החתונה עצמה...
עכשו, תראי: אין מישהו שממש לא היו לו חוויות של הצלחה. יש כאלה שפשוט מחמירים עם עצמם כתוצאה מכך שלא קיבלו עידוד וחיזוקים בילדות וכל מה שעשו היה מובן מאליו ע"י הוריהם. יש אחרים שכל דבר קטן שהם עושים ייראה בעיני עצמם מוצלח ויתברואותו בתור חוויית הצלחה.
אני מניחה שאת שייכת לקבוצה הראשונה.
מה שאני יכולה להציע לך זה לערוך מחדש את חשבון החיים שלך ולתת לעצמך ציונים יותר גבוהים על מה שהשגת עד כה. ובנוסף -עלייך להתחיל לצבור צבירה חיובית של חוויות הצלחה קטנות וגדולות. הציבי לעצמך מטרות ספציפיות, ניתנות להשגה ושבחי את עצמך כאשר את עומדת בהן. הכיני לעצמך רשימת משימות יומיות ובצעי אותן ותרגישי יותר טוב לאחר סימון האות V עליהן.
זה מה שיוצר בטחון עצמי: היכולת שלך להאמין בעצמך ולסמוך על עצמך.
עד כאן - עבודה עצמית, אישית. דרך אחרת היא לקבל את עצתו של בני ולהתחיל לגלותאת עצמך ואת יכולותייך דרך טיפול נפשי או סדנאות העצמה אישית כגון הפורום של לנדמרק שאני אישית מאוד ממליצה עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)