מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נוינוי שם בדוי05/08/2011
אני ובעלי נשואים כבר 5 שנים ובעלי בן כזה שאוהב תמיד לעקוץ אותי ולקלל אותי מילולית ולשקר כל הזמן מה אני יכולה לעשות שיפסיק להיות כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקרים וקללות הורסים את האהבה
דורית כהן07/08/2011נוי יקרה, צר לי על מה שאת עוברת.
סביר להניח שהסגנון השלילי הזה שרת אותו היטב בכל מיני מסגרות בהן הוא היה והוא לא מבין שלאישתו זה לא מתאים להתייחס באופן כזה.
חשוב שזה יגיע לידיעתו שכאשר מופיעים בתקשורת הזוגית: שקרים, קללות, לעג - זה מתכון בטוח להרס האהבה.
כדי שתיבנה אהבה צריך למלא את היומיום באמירות נעימות: מחמאות, כינויי חיבה, פרגון, התעניינות, מילות געגוע...בלי כל אלו האהבה מתייבשת.אין מה שיחייה ויצמיח אותה. היא פשוט נעלמת.
עליו להבין שסגנון מילולי כזה הוא הרסני וכי עליו ללמוד לתקשר איתך בצורה אחרת לגמרי.
האם יש מישהו שהינו בעל השפעה עליו? שווה אולי דרכו לפעול ולהעביר את המסר שכתבתי כאן.
משהו יותר דראסטי שאת יכולה לעשות הוא להגיב לו רק כאשר הוא מדבר אלייך בכבוד.
כל פעם שהוא מקלל וכו - הגיבי בקור רוח - אל תתעלמי ממנו. אימרי לו שימצא דרך אחרת להגיד לך מה שהוא רוצה כי אינך מוכנה להגיב לסגנון השלילי הזה. היי עקבית!
בנוסף עלייך להדגים לו בצורת הדיבור שלך את הדרך הנכונה שאת דוגלת בה. לעשות לו "מודלינג" ולהראות לו איך ראוי לשוחח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)