נוי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נוי
    נוי שם בדוי
    05/08/2011

אני ובעלי נשואים כבר 5 שנים ובעלי בן כזה שאוהב תמיד לעקוץ אותי ולקלל אותי מילולית ולשקר כל הזמן מה אני יכולה לעשות שיפסיק להיות כזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקרים וקללות הורסים את האהבה

דורית כהן
    07/08/2011

נוי יקרה, צר לי על מה שאת עוברת.
    סביר להניח שהסגנון השלילי הזה שרת אותו היטב בכל מיני מסגרות בהן הוא היה והוא לא מבין שלאישתו זה לא מתאים להתייחס באופן כזה.
    חשוב שזה יגיע לידיעתו שכאשר מופיעים בתקשורת הזוגית: שקרים, קללות, לעג - זה מתכון בטוח להרס האהבה.
    כדי שתיבנה אהבה צריך למלא את היומיום באמירות נעימות: מחמאות, כינויי חיבה, פרגון, התעניינות, מילות געגוע...בלי כל אלו האהבה מתייבשת.אין מה שיחייה ויצמיח אותה. היא פשוט נעלמת.
    עליו להבין שסגנון מילולי כזה הוא הרסני וכי עליו ללמוד לתקשר איתך בצורה אחרת לגמרי.
    האם יש מישהו שהינו בעל השפעה עליו? שווה אולי דרכו לפעול ולהעביר את המסר שכתבתי כאן.
    משהו יותר דראסטי שאת יכולה לעשות הוא להגיב לו רק כאשר הוא מדבר אלייך בכבוד.
    כל פעם שהוא מקלל וכו - הגיבי בקור רוח - אל תתעלמי ממנו. אימרי לו שימצא דרך אחרת להגיד לך מה שהוא רוצה כי אינך מוכנה להגיב לסגנון השלילי הזה. היי עקבית!
    בנוסף עלייך להדגים לו בצורת הדיבור שלך את הדרך הנכונה שאת דוגלת בה. לעשות לו "מודלינג" ולהראות לו איך ראוי לשוחח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו