לא משחרר אותי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא משחרר אותי
    עדי
    07/08/2011

שלום שמי נופר ואני בת 17 וחצי.
    עד לא מזמן היה לי חבר 3 שנים... הקשר היה ברובו מגמגם. לפחות כך זה היה אצלי.. האושר לא היה מנת חלקי. כשהייתי איתו לבד הייתי המלכה שלו. אך ליד החברים בבית הספר אני לא הייתי קיימת. הוא טוען כי זה נובע מכך שהוא ביישן- ושקשה לו להראות רגשות בחברה. אך במציאות זה לא כך. הוא ממש לא ביישן.. הוא יכול לדבר עם בנות מהכיתה אבל כשזה מגיע אלי כלום לא קורה. גם בהפסקות הוא יכול לשבת מטר ממני ולא לבוא לומר שלום.. חוץ מזה היו עוד סיבות בהם הרגשתי שזה לא זה. כשהייתי רואה שהוא מדבר עם עוד בנות אחרות ומוצא בהן עניין- אני לא חושבת שכך זה צריך להיות בקשר. במיוחד לא כשאיתי הוא מפחית בשיחה ואיתן הוא מדבר הרבה יותר. טוען כי איתם יש לו יותר על מה לדבר - כי הם לא מכירים עדיין וכו'. עושה לייקים על תמונות של בנות. ואני לתומי חושבת . יש לך אותי. אתה אומר שאני כל עולמך. אז למה אתה צריך את הבנות האלו?. במיוחד למה כשזה פוגע בי ואתה יודע על כך. כשהייתי מתרחקת הוא היה מבטיח להשתנות. הייתי נותנת אלפי הזדמנויות. כמובן שכולם הלכו לפח הזבל כלום לא השתנה ונשארתי פגועה... העדפתי לסיים את זה. הרגשתי שעדייף לי להיות לבד. כי כך הוא לא יוכל לפגוע בי.
    הוא קיבל את זה מאוד קשה... עברו כבר 5 חודשים מהפרידה. והוא תמיד מתקשר ושולח הודעות על לחזור. אני חושבת שמיציתי .. שנתתי יותר מידי צ'אנסים ולבסוף אני יתקע איתו ולא ידע איך לצאת מזה. אני לא רוצה לקחת את הסיכון . אבל הוא כל הזמן שולח הודעות ולא משחרר אותי. אני לא יודעת מה לעשות אני חוששת שאני לא בדרך הנכונה. אני צריכה עזרה כפי שכבר הזכרתי. אני מאוד אודה לכם!...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא משחרר אותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נראה בעייתי וחשוד

דורית כהן
    08/08/2011

נופר היקרה,תודה על המכתב שכתוב כל כך יפה וברור!
    לדעתי עשית את הדבר הנכון.
    ממה שאת מתארת אותו אני מתרשמת מבחור רכושני, שאוהב לכבוש יעדים ואחר כך לא יודע איך להעמיק את הקשר האינטימי.
    הוא אוהב את שלב הכיבוש ומרגיש בו נוח, ובגלל זה הוא עושה מאמצים ו"מתחיל" עם בנות אחרות. הוא לא יודע מה לעשות בתוך הקשר שכבר יש לו. לא מבין מה זה לתת תשומת לב, להתעניין, להקדיש זמן. זו גישה שטחית. נקודתית.
    וכאשר ניתקת את הקשר - זה חרה לו כי הוא ראה בך שייכת לו, אז הוא שוב הגביר את המאמצים לחזר אחרייך. שוב - כי הוא חייב לכבוש.
    לך חשובה איכות הקשר ולכן עלייך לדאוג לעצמך לקבל את מה שאת זקוקה לו.
    מה לעשות? להיות ברורה וקצרה. להוריד מסך כלפיו ולהבין שהוא אולי חזק בהבטחות ששייכות לתחום החיזור והכיבוש, אבל לא מסוגל לספק את הסחורה שהוא מבטיח, משום שאינו יכול לוותר על תחושת הכיבוש מול אחרות, ומשום שמעולם לא פיתח את היכולת לתחזק קשר אינטימי. אני כותבת כאן "אינטימי" במובן הרגשי - לא המיני. כלומר היכולת לבנות קירבה, חברות, שיתוף, התעניינות, פירגון, נאמנות, כבוד הדדי. כל הדברים שהוא לא יכול היה לתת לך.
    אשמח לשמוע מה דעתך על מה שכתבתי לך והאם זה עוזר לך במשהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

עדי
    09/08/2011

- זו האהבה הראשונה שלי ושלו. בשנה הראשונה הכל היה מקסים והוא היה הכי מחזר אחרי וקנאי מאוד.. תמיד מתקשר .. אפילו חוקר אותי לפעמים. עד שהצבתי לו אולטימטום , או שאנחנו נפרדים או שהוא מפסיק להיות קנאי כזה כי זה ממש לא בריא להמשך הקשר. הוא הבטיח להשתנות אחרי שהוא ממש בכה שנחזור.. וממש רצייתי לתת לזה עוד צ'אנס . ובאמת הוא השתנה. הוא לא קינא יותר. הוא לא חקר יותר. אבל גם התשומת לב אליי ירדה .
    לאט לאט נהיו לו ידידות. אפשר לומר שהוא פקח את העיניים. אבל תמיד דאג לגרום לי להרגיש מוערכת יותר וכמובן הנאהבת היחידה!!.. אבל בבית הספר ליד החברים היחס לא היה יחס - וזה גם בשנה הראשונה הוא תמיד היה כזה. הוא טוען שזה מתוך בושה וכפי שציינתי הוא לא ביישן.. והלייקים שהוא היה עושה לתמונות של בנות. והתחיל לדבר עם בחורות. זה הפריע לי .. זה מאוד כאב לי. אני לא בחורה קנאית . אבל זה ממש מרגיז אותי שהבחור שלי ידבר עם עוד בנות כשיש לו אותי - אני חושבת שאני מספיקה . ככה אני רוצה להרגיש לפחות עם הגבר שיהיה איתי.
    עברו חמישה חודשים. והוא ממשיך להתקשר ולשלוח הודעות. על ההודעה האחרונה אני לא עניתי . כי לילה לפני אני פשוט ישבתי להסביר לו 6 שעות - בלי הגזמה , שאני לא רוצה אותו ושזה לא ילך. שנתתי המון הזדמנויות אבל כלום לא קרה.
    והוא כבר לא ידע איך לגשת איך לבוא ...הוא חייג אלי בלילה. ואמר לי שוב אם אני רוצה לחזור. התעקשתי ואמרתי שלא !.. הוא שלח לי הודעה שהוא לא רוצה לדבר איתי יותר ושהוא לא יחליף איתי מילה . זה לא ארך יותר משבוע. ועל זה כבר לא עניתי. אני חייבת לומר שהיה חשוב לי לסיים את זה יפה .. אבל הרגשתי שזה לא יקרה.. כי תמיד שזה מסתיים יפה הוא מחפש לכבוש ולאהוב .. הקשר שלנו היה מאוד מאוד חזק בנשמות. הרגשתי ממש טוב כשהייתי איתו לבד. אבל הקטע החברתי מאוד חשוב לי אני לא רוצה להגיד למצב שמתעלמים ממני. ואני רוצה לציין שאני מודעת לאיך שאני נראת. ואני נראת טוב ברוך ה' אין סיבה להתבייש בי. אני באמת לא מבינה ממה הסיבה האמיתית.. ממה זה נובע. ועייפתי מלנסות להבין. אני פשוט רוצה להמשיך בחיי. ולדעת שזו הדרך הנכונה!!!!..
    תודה רבה לך על ההקשבה ועל הקדשת הזמן שלך אני מעריכה את זה מאוד. זה עוזר לי לפרוק את הלב. בכל אופן אלו דברים שכבר לא נעים לי לדבר עם חברות מרוב שחפרתי. תודה לך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו