מתביישת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתביישת
    לירון
    14/01/2008

אני בת 32 הכרתי בחור מקסים שיש ביננו כימיה זאת אחרי הרבה בחורים שהכרתי ולא מצאו חן בעיני אך מה שהורס לי זה שאני מתביישת בפגם שיש לו והוא גימגום. זה מפריע לי שהוא מגמגם אבל בעיקר אני מתביישת ליד אנשים שקשורים אלי למרות שעדיין לא הפגשתי אותו איתם. אני שונאת את זה שאני כה חסרת ביטחון ואכפת לי מה יגידו בנושא זה. האם לדעתך זה תמיד יפריע לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתביישת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא בריא

דורית כהן
    17/01/2008

היי ליאת, מצטערת על העיכוב בתשובתי.
    אני חושבת שמאוד נחוץ להגיע למצב בו את גאה בבן זוגך. אם את מרגישה שזה כל הזמן מפריע לך, יש שתי אפשרויות:
    1.תעברי הלאה ותחפשי מישהו שלא תתביישי בו
    2. יתכן שאת מתביישת כי את מרגישה שזה אומר משהו עלייך, כאילו זה מוריד ממך. אבל אם את שלמה איתו ואוהבת אותו וחושבת שמצאת מישהו שמתאים לך, תראי אם את יכולה לחקור קצת את מקור הבושה הזו, בינך לבין עצמך.

בכל מקרה - אם זה נמשך - עליך לעשות עם זה משהו. או ייעוץ אישי לעצמך, או לעזוב אותו, כי אני חושבת שאסור להמשיך יחד כאשר היחסים הם כאלו. לאורך זמן זה מאוד יציק לך ובוודאי יפגע גם בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו