לא יודע מה לעשות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודע מה לעשות
    אליהו
    14/08/2011

אז אני וחברה שלי קבענו שיום ראשון נסע לים כי חשבנו שזה יום האהבה
    ואז אני מתקשר אלייה שואל אותה מתי יוצאים ואז היא עונה לי אני הולכת לישון אצל חברה
    אני מכיר את החברה ואני יודע שהיא אצלה .
    ואז ישר נלחצתי והתחלתי להתקשר ולחפור אחרי כמה זמן היא בכלל לא ענתה לי ומרוב הכעס והעצב התחלתי לשבור דברים בבית לא יודע רק איתה אני יכול לעשות דברים כאלה .
    היא האהבה הראשונה שלי וכולם מסביבי אומרים לי שזהו צריך לעזוב ולהמשיך הלאה אבל אני חיכיתי 16 שנים כדי שתיהיה לי חברה קבוע ולא נראה לי אני אוכל לעזוב .
    בשביל הפרוטוקול יש לנו הרבה ריבים אבל פשוט כיף לי לשבת איתה ולראות .
    היום בלילה חלמתי עלייה ועל סבי ז"ל ואני לא יודע אם זה עוזר אבל מקווה לשמוע תשובה
    תודה רבה אליהו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע מה לעשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע מה לעשות - תגובה

דורית כהן
    15/08/2011

אליהו היקר, אני חושבת שמה שחבריך רואים עליך זה שהאישה הזאת מצליחה לסובב אותך על אצבעה הקטנה, כמו שאומרים, ואתה נכנס ללחצים ולאבדן שליטה בעצמך.

אם אתה כל כך אוהב אותה - עליך למצוא דרך לכלול גם את הצרכים שלך בתוך המשוואה של יחסיכם - מבלי לגרום לפיצוץ בכל פעם. כלומר, משהו בתקשורת שלכם לא עובד. אתה לא מצליח להביע את הרצונות שלך ואת מה שמפריע לך מבלי שזה יעורר את כעסה.אז כנראה משהו בגישה שלך וגם בגישה שלה - לא מצליח לכם.

על תקשורת טובה ניתן לעבוד ולהתאמן. זה משהו שצריך ללמוד אותו ועושים זאת בסדנת תקשורת זוגית, אצל יועצים זוגיים. מכיוון שאתה כל כך אוהב אותה שווה להשקיע בכך ולראות האם זה יעזור לצמצם את הריבים ולשפר את איכות התקשורת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו