גולש באינטרנט

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גולש באינטרנט
    אסתר
    14/08/2011

בעלי התחיל לגלוש באינטרנט - ניגש לאינטרנט מס' פעמים ביום (כנראה לבדוק מיילים דיסקרטיים או שהוא באתרי היכרויות).
    כשאני עוברת ליד החדר הוא סוגר את המסך, מוחק היסטוריית גלישה .
    כשהערתי לו על כך אמר לי שאני פרנואידית.
    מאחר וזה לי בשליטתי (הוא יכול לגלוש גם בעבודה) מה עצתכם?

נ.ב.
    הוא עצמאי (סוכן מכירות) וכל היום הוא גמיש , בערבים אני לא רואה אותו יוצא.

אנא עצתכם. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גולש באינטרנט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיגל

mosha
    14/08/2011

את כבר ענית על הבעיה ..הוא יכול לגלוש בעבודה וכו" אם תעמיקי ותחפרי כמו שהילדים אומרים...אולי תגלי דברים שלא ינעימו לך בלשון המעטה...תתעלמי זה יעבור לו...כל הגברים חרמנים ומשתוקקים לסטוצ קטן. לא צינת בני כמה אתם.... .תמיד זה מגיע אחרי גיל 40+...החשוב מכל הוא משקיע במשפחה מכבד אותך ...בעל טוב...אל תחפשי יותר מדי. מקווה שעזרתי..ואת תפנקי את עצמך בדברים הקטנים שמביאים הנאות גדולות .. ציצו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גולש באינטרנט - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    15/08/2011

סיגל יקרה,

אני מאמינה ששיתוף וכנות הינם התחלה הכרחית. אמנם ציינת שהערת לו על חוסר הנוחות שהתנהלותו זו גורמת לך אולם, בראייה שלי אין זה מספיק.
    אני מניחה שאין בכוונתו לפגוע בך ולכן לדעתי את צריכה להאיר את עיניו ולהסביר לו שלאור התנהלותו ה"חדשה", את יודעת שהוא מסתיר ממך משהו ושזה גורם לך לתחושה ממש לא נוחה ואף פוגע באמון שלך בו. שאלי אותו כיצד הוא היה חש אם המצב היה הפוך.
    שאלי אותו במה דברים אמורים, אולי הוא הסתבך במשהו ואת יכולה לסייע. לעיתים אפילו לשתף מישהו קרוב אשר יכול לחוות דעה אחרת מזווית ראייה אחרת, זו עזרה משמעותית.
    ייתכן כי הוא צופה בפורנוגרפיה והוא חושש מתגובתך.
    את צריכה להבהיר לו שאתם יחד בטוב וברע ושהוא יכול לחוש בנוח לספר לך הכל ולשתף אותך בהכל ושאת לא תשפטי אותו. את פשוט לא רוצה להרגיש "בחוץ" או לפתח פרנויה, כפי שהוא קרא לזה, אלא להיות איתו ולצידו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו