רוצה להחליט נכון....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רוצה להחליט נכון....
    מיכל
    14/01/2008

אני נמצאת בזוגיות מדהימה עם גרוש+2 (אני עצמי גרושה+2), החלטנו לאחד כוחות ולצאת לדרך משותפת תחת קורת גג אחת. החלטנו לקבל ייעוץ כדי לנהוג נכון בנוגע למגורים יחד עם הילדים שלי באופן קבוע ועם בנותיו בחלק מהשבוע ובסופ"ש. חייבת לציין שהיחסים מעולים בין כל המעורבים (טפו טפו טפו) אך בכל זאת ? האם יש טיפים ראשוניים לתהנהגות הנכונה שלנו לילדים הלא בילוגיים ? האם לדעתכן אנו אכן מחוייבים ייעוץ על מנת לפעול בצורה נכונה ?

תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להחליט נכון....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב לקחת ייעוץ

דורית כהן
    17/01/2008

אני חושבת שמאוד רצוי לקחת ייעוץ במצב כזה ונכון החלטתם. הבעיות עלולות להתגלות לאחר "ירח הדבש", כי אפילו כאשר רק שני בני זוג, ללא ילדים, מתחילים להתגורר יחד - ישנם חיכוחים, ומאוד יפתיע אותי אם לא יהיו אצלכם. אבל אל תשכחי - כל פיצוף, קטן וגדול - יכול גם להוות הזדמנות לאוורר רגשות, לברר צרכים של כל אחד, ולמצוא פתרונות מתאימים. אני מאמינה שככה זה ייראה בשנים הראשונות.
    טיפ אחד: כאשר מישהו כועס, אני הרגלתי את עצמי להקשיב ממקום מסויים: במקום להתעצבן על הכעס, על טון הדיבור, על שימוש במילים לא נאותות, נאי שואלת את עצמי קודם כל - ממה הוא נפגע. לדעתי אין אף פעם כעס מבלי שמשהו נפגע. משהו שמאוד חשוב לכועס. ערך, צורך, דאגה. וכאשר אני מנסה למצוא מה אצלו נפגע - יש לי היכולת להיות אמפטית כלפיו, ובדרך כלל למוסס את הכעס ע"י כך שאני מראה לו שאני מבינה מה חשוב לו, ואז גם אפשר לחפש איך ניתן לפתור ולבוא לקראתו.
    מאלחת לכם המון הצלחה וסבלנות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו