בגידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגידה
    אלמונית
    15/01/2008

דורית שלום רב
    אני בחורה הנשואה כבר 10 שנים (+3 ילדים) לבעל מקסים, איש משפחה אשר עובד קשה ודואג לכל מחסורינו הוא אבא טוב ובעל טוב, מבחינת סקס ממש טוב לנו ביחד אך הבעיה היא שהוא לא חבר שלי ואני אף לא אהיה מופתעת ממנו מבחינת מתנות או כל דבר אחר , הוא לא יוזם כלום.
    אני בחורה מאוד חמה הזקוקה לחיזוקים ופרגון כדי להמשיך בטיפול הבית וחינוך הילדים על הצד הטוב ביותר ( כפי שאני עושה)ומכאן מתחילה הבעיה שמצאתי את זה אצל חבר שלו שאף הוא נשוי וסובל מאותה הבעיה אנו יודעים שאנו טועים ומנסים להפסיק להפגש בסתר אך כל פעם אנו נשברים וניפגשים (הקשר נימשך כבר 5 שנים ) אני מאוד פוחדת לאבד את בעלי אך בכל זאת מתפתה ועושה זאת בלי לחשוב.
    אני מבקשת עזרה ודרך איך לצאת מזה ולא ביקורת . (אני רוצה להוסיף שאנו לא נפגשים קבוע אלא רק פעם בכמה זמן כשאחד מאיתנו על סף שבירה וזקוק לחיזוק).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת מאותה בעיה

רחלי
    16/01/2008

אני נשואה יחסית באושר. אני נמצאת בקשר עם גבר למעלה משנה. אני מאוד רוצה להפסיק זאת אך קשה לי. הוא מושך אותי, נותן לי חיזוקים חיוביים ונותן לי את הכוח להמשיך בשיגרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזדהות

אלמונית
    17/01/2008

שלום רחלי
    אני לצערי הרב שמחה שיש בנינו הזדהות רק חבל שזה בדבר לא כ"כ מקובל, ודבר כואב אני בטוחה ששנינו היינו מחפשות את השלמות הזו עם הבעל ולא עם המאהב, אני מאחלת לשנינו שנמצא את הדרך הנכונה במהירות כי לפי דעתי אנחנו לא בכיוון הנכון, ובדרך כלל אין לזה סוף טוב
    לפני שנתיים בעלי תפס אותי בקשר הזה והרגשתי שעולמי חרב עלי הצלחתי לשכנע אותו שלא עשיתי כלום והנה אני שוב לוקחת את הסיכון אז שוב שיהיה לשנינו בהצלחה ושנבחר את הדרך הטובה ביי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצאת לך מפלט נוח

דורית כהן
    17/01/2008

שלום לך אלמונית,
    אני חושבת שכל עוד המקור לבעייה אינו מטופל, התופעה תמשיך, כי יש אצלך צורך חזק בשיחות נפש, ובמישהו שיתן לך תשומת לב ויקבל ממך את אותה עוצמת רגש.
    ראי, כאשר אנחנו נישאים לאהוב ליבנו, אנחנו מצפים שהוא יהיה זה שיספק לנו את כל צרכינו - חמריים ורגשיים. אבל אדם אחד בדרך כלל לא מוכשר בכל התחומים. אז התחום החלש יותר של בעלך הוא התחום הרגשי.
    זה תחום שניתן לפתח אותו. השאלה היא אם הוא יהיה מוכן לעשות משהו בקשר לכך. לפעמים המוכנות הזאת קורית רק כאשר נוצר משבר בזוגיות (אם למשל הוא יתפוס אותך שוב בבגידה)והולכים יחד לייעוץ זוגי ושם לומדים דרכים חדשות לנהל שיחות עמוקות, בין היתר. אבל, האם את רוצה לחכות שהוא עוד פעם יתפוס אותך וייפגע ויפסיק לסמוך עלייך? מה דעתך ליזום איתו שיחה רצינית ולבקש ממנו שתלכו יחד לייעוץ כדי לשפר את מה שצריך בזוגיות שלכם? מה דעתך לעשות זאת לפני שתיחשף הפרשייה שלך?
    אני גם חושבת שאם הוא יהיה מוכן לעשות זאת למענך (ברור שגם הוא ירוויח מכך) - כדאי שגם את תעשי מחווה עבורו ותתנתקי מידידך, על מנת שלא יהיה לך ה"מפלט" הנוח והזמין הזה, וזה יחייב אותך להשקיע יותר בקשר עם בעלך.
    בכלל, תראי, יש כאן סוג של מעגל קסמים: ככל שאת נמנעת משיחות נפש עם בעלך, את מוצאת יותר הצדקה בעיני עצמך להשאיר את הפרשייה שלך, כי את אומרת לעצמך שאת בחורה מאוד חמה ורגישה וזקוקה לכך. אני מאמינה לך, כמובן, אבל הבחירה שלך לצאת החוצה ולבגוד "מייבשת" את האפשרות שתנסי להגיע ליחסים האלו עם בעלך. יש לך מפלט מאוד נוח... כל פעם שאת מרגישה שהוא לא מבין אותך, יש לך אל מי לפנות ועם מי לקטר עליו.
    אנשים יכולים להשתנות, להתאמן על יכולת התקשורת שלהם. זה יקח זמן, זה דורש למידה ואימון, אבל זה אפשרי. תבדקי את עצמך אם לא מצאת את המסלול היותר נוח ואגואיסטי לספק את צרכייך, ותראי אם את יכולה לקחת אחריות ולשנות את מעגל הקסמים הזה.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית

אלמונית
    18/01/2008

תודה רבה לך על המילים הנכונות
    בעלי באמת חשוב לי ואני מאוד אוהבת אותו , ואני מוכנה לעשות וליזום את כל מה שהמלצת לי , ושוב תודה רבה על שפקחת את עיני, ואכן היום שוחחתי איתו על כך והוא הסכים לטיפול זוגי תשובתו היתה שהוא יעשה הכל כדי שאהיה מאושרת.
    תודה מהאלמונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מסירה את הכובע! כל הכבוד!

דורית כהן
    18/01/2008

יקירתי, אני מאוד מודה לך!
    חששתי שמא תיפגעי מן הישירות שלי, ותסרבי להתבונן במסר. את גם מאוד אמיצה, וגם מאוד חמה, כמו שכתבת, כפי שאני רואה מן היכולת שלך להכיר תודה. המון הצלחה, ונשמח לשמוע איך זה מתפתח. שלך, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר לא בריא

חילי
    26/01/2008

לפני כ14 שנה מצאה אשתי תנחומים אצל גבר אחר, מרכילויות שהגיעו אלי די בתחילת ליחסיהם התברר שאשתי מאוהבת (אני מאלה שלא קונה מתנות)בשבילי זו היתה מכה לא הגבתי הייתי עם היד על הדופק ואכן האהבה הראשונה ניצחה. רק לאחר מסה של שנים הודתה אשתי שהתאהבה
    אבל לא הגיעה רחוק. סלחתי לה בעבר . למרות הכתם שלא נמחק. כיום הזוגיות נפלאה .
    אני מציע לך לא לחיות ברמיה ולסגור ענינים שנה זה הרבה זמן,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו