מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך...אודל15/01/2008
אני חייבת להמשיך את הסוף כך תוכל להבין....בקיצור הייתי מבקרת אותו בקהילה לאט לאט התחלתי להבין שזה עולם שלם,כל ההתמכרויות והסמים ומלא אנשים שתומכים,והיה לי קשה לקבל את זה..."אני"?..."הוא"?...אני רוצה לציין ששנינו אנשים מלומדים הפועלים בהגיון...לכן גם היה לי לקבל את זה שבן אדם כמהו{הוא לומד רפואה} נמצא במצב כזה בהתחלה לא האנתי ואז הבנתי עם הזמן שהוא מכור והוא יהיה כך כל החיים....
מאוד היה לי קשה לחזור לעצמ ולחיים הרגילים שלי,שלא לדבר על להכיר בן זוג חדש.. והחלטתי שאני עוברת לחו"ל ללמוד וגם לשכוח את כל העבר הזה...
הבעיה זה שעד היום אותו בחור לא מרפה ממני ותמיד שולח מכתבים ומתקשר ומבקש את סליחתי ושנחזור..
אני כבר לא יודעת מה לעשות,אני עדיין אוהבת אותו ורוצה להיות איתו בכל מאודי,אבל מצד שני פוחדת מהמחלה שלו מההתמכרות...אני בהחלט לא רוצה למצוא את עצמי מבקרת אותו במוסד כלשהוא של גמילה עם ילד בידיים...אשמח לקבל עצה,עזרה..
וגם אם לא הייתי שמחה שהיית לי לאוזן קשבת,זה עוזר...
י בברכת יום טוב וחיים וחורף חם.תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה....
ליאל16/01/2008וואו איזה סיפור .... כולי צמרמורות הצלחת לרגש אותי מאוד .......... ואני בטוחה שהצלחת לרגש ולצמרר עוד הרבה אנשים פה בפורום............
אני מאוד מאמינה באהבה... באהבת אמת והאמת? שהאהבה הראשונה היא האהבה הכי חזקה שיש .... אבל לאט לאט מגלים שאהבה זה לא הכל בחיים את צריכה כל כך הרבה דברים מעבר לאהבה עם כל האהבה שיש לך אליו את צריכה לחשוב טוב טוב האם הוא יצא מהסמים? הרי זה חזר לו.... אם תהיו עוד כמה שנים נשואים עם תינוק והוא עוד פעם יכנס לדיכאון וישתמש בסמים מה תעשי??? מה חסר לך ?? הרי לא חסר לך כלום את בחורה חכמה , בחורה עם ראש על הכתפיים למה לך להיכנס למיטה חולה?? הוא הרי מכור לסמים ..... אם הוא יהיה "נקי" במשך שנה ואז שוב יחזור לסם.... האם זה סיכון שאת מוכנה לקחת? האם האהבה שלך כל כך חזקה שאולי תהרסי לעצמך את החיים ותשארי עם תינוק ובעל מסומם ..
תראי, אני לא שופטת אף אחד ... אבל מאמי את צעירה .... כל כך צעירה תצאי , תבלי, תצאי עם אנשים תשתחררי , תכירי אנשים חדשים .... תסעי לטייל ..... וכשיעבור הזמן ועדיין תרצי להיות איתו והוא יהיה כבר נקי במשך תקופה ארוכה רק אז תבדקי אם את רוצה להיות איתו ולבלות איתו את שארית חייך ........
אני יגיד לך את האמת ... אני בת 25 היה לי חבר 5 שנים אהבת אמת אהבתי הראשונה שהיה בוגד בי כמו מחלה ...... וסלחתי ושוב בגד ושוב עד שהתעוררתי וויתרתי על אהבתי אליו כי בעתיד הייתי סובלת עוד יותר ......... והיום אני מאושרת שלא התחתנתי איתו כי הייתי סובלת
השאלה היא אם החבר שלך יגמל מסמים.... זאת שאלה שאין עליה תשובה אבל מה שכן אל תתחתני איתו כרגע קחי את הזמן לעצמך תחשבי טוב טוב אם את מוכנה לקחת סיכון כל כך גדול סיכון גורלי....
אני מקווה שקצת עזרתי לך אולי תתייעצי גם עם יועצים לאנשים שניגמלים מסמים אולי הם יעזרו לך
אבל מצד שני אולי הם ינסו לעודד שתתמכי בו כי המטרה שלהם זה לנסות לעזור לנגמל
מאמי קחי זמן לעצמך את צעירה ויפה וחכמה אל תמהרי כל החיים לפנייך .....
חיים רק פעם אחת.............................
ממני ליאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אפשרי להתאהב באחר
דורית כהן17/01/2008שירן יקרה,
באמת סיפור מרגש ועצוב, אבל אני חושבת שטוב עשית שהצלחת להתנתק ממנו. לדעתי עליך להמשיך בחיים שלך ולמצוא אהבה חזקה אחרת. זה אפשרי, אם את מחליטה שאת רוצה שתהיה אהבה בחיים שלך - היא פשוט תופיע. אני מאמינה שניתן לאהוב בחיים אהבה חזקה יותר מפעם אחת, פשוט עלייך לחפש היטב, ולא לוותר על כך. הבחור עליו את מספרת לנו נראה לי עמוק מדי בתוך העולם הזה ומועד לפורענות כל החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודליה היקרה
הילה28/01/2008אני נמצאת במערכת יחסים קצת דומה לשלך יש לי חבר 5 שנים אנחנו גרים ביחד שנינו מלומדים מרוויחים טוב, ומה?
גם הוא משתמש בסמים (סמים קלים ביותר, אבל סמים הם סמים)...
בהתחלה לא הבנתי את זה הייתי קמה הולכת, נפרדת, חוזרת כמה וכמה פעמים...
עד ...
שהבנתי...
הבנתי שהוא נהנה מזה, שאין בזה כל פגיעה (אני מדברת עם סמים -גראס וכאלה), הבנתי שזה עושה לו טוב, שזה מרגיע אותו.
והגבלתי אותו רק לסופ"ש או ביום שהוא חוזר מהעבודה לחוץ אז אין לי בעיה אם זה מרגיע אותו.
לפעמים צריך לנסות ולהבין, ואני מבינה מה את מרגישה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)