שינוי שם המשפחה לאחר חתונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינוי שם המשפחה לאחר חתונה
    ענת
    21/08/2011

אני נשואה כבר שנתיים
    תמיד לא הרגשתי בנוח עם הסוגייה הזו שאני צריכה לשנות את שם המשפחה שלי לשם של בעלי.
    יש לי משפחה מאוד גדולה שאני אוהבת וכייף לי להיות שייכת למשפחה, להחליף את השם מרגיש לי כמו פעולה של התנתקות. מה גם שזו משפחה גדולה שמוכרת בעיר ולכן נוח לי להגיד את השם משפחה בכל מקום שאני הולכת ישר מכירים.

אני גם לא אוהבת את השם משפחה של בעלי מה שלא תורם כל כך...
    רשמתי בתעודת זהות את שני שמות המשפחה אבל ביום יום זה דיי מסורבל לי, הילד
    שלי כמובן על שם המשפחה של האבא. (אפילו לא שמנו שם משפחה על דלת הכניסה לבית כי אני עדיין לא שלמה עם זה)
    חשבתי אולי שנשנה לשם משפחה שישלב את שני השמות שלנו, אבל בעלי מתנגד בתוקף וחושב שזה יפגע בהורים שלו (ומה עם ההורים שלי?).
    אני יודעת שזו לא בעיה רצינית אבל בכל זאת אולי תהיה לכן עצה שתשכנע אותי שטוב להחליף לשם משפחה שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברי הפורום והמנהלות אנא התיחסותכם

דורית כהן
    22/08/2011

לליאת, לצערי אין לי רעיון טוב להציע לך. בימינו כל האופציות פתוחות ויש גמישות רבה. שינוי השם הוא אקט פורמלי בעיני, ומה שחשוב יותר זו איכות הקשרים עם המשפחות של כל אחד מכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו