מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בזוגיותהילה21/08/2011
שלום, אני גרושה + ואני חייה עם גרוש + רוב ימות השבוע אנחנו חיים ביחד למעט הימים שהילדים של בן זוגי נמצאים אצלו ואז הוא הולך ללון בדירה שלו. אנחנו ביחד כבר חמש שנים. במהלך החמש שנים היו לנו מספר פרידות ורובן יזומות על ידו. בן זוגי הוא הרבה פחות ריגשי ממני ...אם בכלל והוא צריך "שקט" שאני לא אטריד אותו בעיניינים רגשיים שמפרעים לי . בכל הפרידות שהיו הוויכוח היה די מיותר אני אומרת שלו לא אכפת ואז הוא שותק..אני לא מוותרת והוא עוזב . אחרי כמה ימים , שבוע שבועיים חזר וברוב הפעמים לאחר שאני בקשתי. למרות שהוא אומר לי שהוא רצה לחזור אני תמיד נשארתי עם המחשבה וההרגשה שאני זו שבעצם בקשתי שיחזור ואין לי בטחון במערכת יחסים הזו ...שהוא באמת רוצה כמוני. לאחרונה הוא גם אמר שהוא מוכן להתחייב רק בשביל שיהיה לי בטחון ...לי זה נשמע רע מה הוא עושה לי טובה??? ושוב הוויכוח חוזר והאיום מצדו שהוא רוצה לעזוב והוא אורמ שאולי אנחנו לא מתאימים. אין לי כוח למשפט הזה אפילו שיש סתם ויכווח אני התחלתי לשאול אם הוא עוזב זו המציאות שאליה התרגלתי . אני לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה לעזוב אצלי למשפט לעזוב יש הרבנ משמעות מבחינתי שאני אומרת זה לתמיד .
אודה לעצתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשפר את איכות השיחות שלכם
דורית כהן22/08/2011הילה היקרה, לדעתי משהו לא עובד טוב ביכולת שלכם לשוחח ביניכם. לך יש צורך לשוחח איתו והוא מרגיש שהשיחות מעמיסות עליו את העומס הרגשי שלךוהוא לא עומד בכך.
זה משהו שאני שומעת מהרבה גברים. מאוד קשה לרובם להכיל את הרגשיות של הנשים. הם מצידם נשארים לרוב הרבה יותר שקולים ובוגרים וה אינם יודעים איך להתנהל מול העוצמות הרגשיות של הנשים מולם. זו אחת הסיבות שלנשים תמיד יש חברה טובה איתה הן יכולות להיות רגשיות וזו מבינה אותן ומאפשרת לבכות ולהגיב בעוצמות רגשיות.
גבר מייד מרגיש שעליו להוציא אותך מן הבכי ולהרגיע אותך וזה בדרך כלל מעצבן את האישה כי המסר שלו הוא "מה את מתרגשת כל כך! למה את עושה עניין?!"
כאילו אתם מדברים בשתי שפות. האחת רגשית והשנייה עניינית.
אז מה שנדרש הוא ללמוד את השפות. ללמוד לשוחח זה עם זו. לשפר את איכות השיחה.
ניתן לעשות זאת ע"י ייעוץ זוגי קצר מועד שישפר את כישורי התקשורת שלכם.
לאחר ששניכם תרגישו טוב יותר עם יכולתכם לשוחח - לא ייווצר הקושי שכיום גורם לו לעזוב כל פעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)