מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החתונה הזאת לא נכונהנעה22/08/2011
אני יודעת שזה לא קשר שנועד להיות ובכל זאת המשכתי עד לחתונה אני מפחדת להתחרט לא רוצה לאכזב אף אחד. זה לא חרדה מפני חתונה אלא שהקשר הזה לא מתאים לי אנחנו פשוט לא מתאימים. והחתונה עוד שבוע.אני לא מאושרת. גם ככה אני הכבשה השחורה בבית ה"לא יוצלחית"ץ אני מרגישה שאני אשקר תחת החופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החתונה הזאת לא נכונה - תגובה
מוניקה הרשקוביץ22/08/2011נעה יקרה,
צר לי שכך את חשה לגבי עצמך. ואולי בגלל שכך את חשה הגעת כמעט עד לחופה מבלי לרצות להיות שם בכלל. בגלל שאת חשה "לא יוצלחית", כפי שכתבת, את מוותרת על רצונותייך האמיתיים, תחושותייך, מאווייך ובמילים אחרות, מוותרת על עצמך וכל זאת על-מנת "להביא קצת נחת" ולא "לאכזב אף אחד" כפי שכתבת.
אבל מה לגבייך? האם את לא מאכזבת את עצמך כאשר את חיה על-פי רצונותיהם של האחרים, קרובים ככל שהיו, ומספקת את רצונותיהם בלבד? האם סיפוק מאווייהם של האחרים גורם לך לחוש יותר טוב לגבי עצמך? יותר מוצלחת? או שאולי לא?
אם תחושותייך האמיתיים מאותתים לך כל-כך חזק שהוא לא האיש שלך ושהקשר הזה לא נועד להיות מאחר ואתם לא מתאימים, אל תינשאי לו. למרות שאת נמצאת שבוע אחד בלבד מהחופה ולמרות שכל ההכנות כבר נעשו וההזמנות כבר נשלחו וייתכן כי האולם יקנוס אתכם בגין הפרת החוזה מולם, בראייה שלי, עדיף לשאת בקנסות ובתקופה פחות נוחה של "מה יגידו" מאשר לדון את עצמך לתקופה נוספת של אומללות בתוך קשר ממוסד שאינו הולם את ציפיותייך, רצונותייך, תחושותייך ומאווייך.
קשר כזה, שלא נועד להיות, מסתיים לאחר תקופה, גם כאשר אחד מבני-הזוג נוטה לוותר על עצמו, כפי שאת עושה, שהרי הוויתור העצמי גורר אחריו כעסים ותסכולים אשר ילכו ויצטברו, ילכו ויטפחו, עד אשר לא תוכלי לשאת זאת עוד והקשר יסתיים ממילא.
כמאמנת את מנחה את מתאמניי לחיות על-פי מה שנכון להם ולא לאחרים, בכל תחום וזו, למעשה, הצעתי גם אלייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תוותרי על עצמיך
יולי22/08/2011היי, תסמכי על האינטואיציה שלך, אל תתחתני אם כך את מרגישה והרגשת ככה עוד מהתחלה. חתונה, זה לא מה שיעשה אותך ליוצלחת. הכל אצליך בראש, את אדם בוגר ואת לא צריכה פידבקים מאחרים... מה יקרה כשתתגרשו, הרי לא תוכלי כל החיים לחיות בשקר עם עצמיך!!!! אז עוד יותר יחשבו שאת לא יוצלחת, שלא הצלחת בנישואים.
אל תוותרי על החיים שלך, את חיה פעם אחת!!! המפקדת שלי בצבא ביטלה חתונה שבוע לפני, בגלל שהבחור היה קמצן, היא היתה אז בת 33. היום היא נשואה באושר +2
חברה הכי טובה שלי לא נענתה למישהו שהיתה איתו 10 שנים, נפרדה ממנו שזה גם דורש המון אומץ. היתה ממש אומללה איתו. עברה לצפון, היום מאורסת לבחור חמוד ומאושרת מהחיים, כי התחילה לחיות בשביל עצמה. הם מטיילים המון, יוצאים וכו', הוא לא מפריע לה להגשים את עצמה ואת החלומות שלה, אז נכון, היא היתה שנה לבד עד שפגשה אותו, ואנשים דיברו, אבל לעזאזל עם כולם. תבטלי הכל, דורש המון אומץ, סעי לטיול כדי לא להתמודד עם ההשלחות!!!! תחיי בשביל עצמיך. כמובן, אם את ממש בטוחה שזה לא רגליים קרות, אלא לכל אורף הדרך עשית בחירות לא בלב שלם. שיהיה לך המון בהצלחה. תזכרי שאת רוקמת את אושרך וגורלך. תעדכני מה החלטת. את במצב לא פשוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)