מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי אני גרוש מזהאזרח22/08/2011
היי אני גרוש 8 שנים ואין לי ילדים אבל כל מה שמעסיק רוב הזמן הוא הגרושה שלי
הייתי ביחד איתה 14 שנים היא היתה החברה הרישונה שלי בחיים וכאשר היא התגרשה ממני היא החליטה שהיא לסבית נקרעתי לגזרים ואני לא מצליח להיתנתק ממנה בשום צורה אני רוב הזמן חושב עליה בכל פעם שאני לא בזוגיות אני חופר ומחפש מידע עליה
איך אני אמור להוציא לעצמי אותה מהראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אני גרוש מזה - תגובה
מוניקה הרשקוביץ22/08/2011אזרח יקר,
הזוגיות שלכם, כמו נישואיכם, הסתיימו בטרם עת מבחינתך. כאשר זה הסתיים חשת שלא מימשת את האהבה שלכם, את הזוגיות שלכם, את המשפחה שלכם ואת כל שאר הדברים שהיו יכולים להיות ביניכם ומכאן נובע הקושי שלך להיפרד ממנה גם נפשית, שהרי גשמית 8 שנים אתם כבר לא יחד.
לעולם אין זה פשוט להמשיך הלאה, לאחר פרידה, להתקדם בחיים ולנסות ליצור זוגיות אחרת ועל אחת כמה וכמה כאשר הרגשות לבן/בת הזוג הקודם/ת כ"כ עזים. לרוב, "הזמן עושה אל שלו" וככל שהזמן חולף הרגשות, הגעגועים והצורך להיות עם האקס/ית דועכים.
במקרה שלך אין זה כך. התחושות והגעגועים שלך כנראה לא פחתו וכפי שציינת אתה לא מצליח להתנתק ממנה ולהפנים שנפרדתם. בתחושה שלי פיתחת איזושהי אובססיה כלפיה ויש לך צורך חזק לדעת עליה הכל, כל הזמן. לאור זאת יהיה לך קשה לפתח קשר זוגי יציב המבוסס עליך ועל בת-זוג אחרת, אישיות בפני עצמה, שאיננה האהבה הראשונה שלך, גרושתך.
על-מנת להוציא אותה מהראש, כדי שתוכל לצעוד בכיוון הנכון לעבר אושרך, הייתי מציעה לך להיעזר באיש מקצוע אשר יוכל לתת בידיך כלים להתמודד נכון עם ה"תקיעות" הזו ולסייע לך ליצור זוגיות אמיצה עם מישהי מתאימה עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)