מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מובנת מאליה...שרון22/08/2011
היי!
אני בת 29.
יצאתי עם מישהו, אהבה גדולה. עשיתי טעות (כנראה כי לא הכרתי את האתר והספר לפני) והשקעתי הרבה, לפעמים גם כשהוא לא השקיע בחזרה.
אחרי חודשיים טובים, הוא נסע לחו"ל ל3 שבועות. חזר שונה.
כשחזר אמר שלא התגעגע כמו שרצה להתגעגע ושהוא לוקח אותי כמובנת מאליה ולכן רוצה לסיים את הקשר.
אמרתי לו שלדעתי זו טעות, שהבנתי שלפעמים נתתי עדיפות גבוהה מדי למערכת היחסים, אך לא התווכחתי ונפרדנו.
זה היה לפני שבוע, מאז לא דיברנו.
השאלה - אני עדיין מעוניינת בו. יש לי דברים אצלו. מתי הזמן ה"נכון ביותר" לבקש ממנו לקחת אותם? תוך שבוע - כדי לתת לו קצת להתגעגע או תוך חודשיים, כדי שייראה כמה "חרא" יש בחוץ ושלא כ"כ קל למצוא משהו טוב כמו שהיה לנו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מובנת מאליה... - תגובה
מוניקה הרשקוביץ22/08/2011שרון יקרה,
לדעתי לא עשית שום טעות, להיפך. פעלת ועשית, השקעת ופינקת מתוך אהבה, מתוך רצון כן לתת, מתוך רצון לעשות את בן-זוגך מאושר. בראייה שלי פעלת נכון. כאשר אוהבים מעניקים מכל הלב בלי להתחשבן מי נותן יותר ומי פחות ותור מי להעניק כעת.
בן-זוגך שב מחו"ל שונה ולקח החלטה להיפרד. אני חושבת שהוא נהג בהגינות. הוא היה כן, פתוח וישר איתך והוא בחר להיפרד מאשר להתנהג באופן כזה שעשוי היה לפגוע בך.
לשאלתך, אל תפתחי ציפיות מיותרות שהוא יתחרט. לעת עתה זו החלטתו, על-כן, אספי את חפצייך בהקדם וסיימי את הפרק הזה סופית, עבורך, כדי שאת תוכלי להתקדם הלאה בחייך מתוך תחושת שלמות וידיעה ברורה שלא נשארו ביניכם "נושאים פתוחים". הדברים שלך, שנשארו אצלו, אינם מהווים פתח ל"סיבוב נוסף" בקשר שלכם.
והיה ובעוד מספר חודשים הוא יחשוב אחרת, יחליט לתת לכם הזדמנות נוספת, יבין שהיה לכם טוב יחד ולא מוותרים על טוב שכזה בקלות כזו, אזי הוא יחזור אלייך מתוך כוונה ברורה להיות איתך. לחפצים שלך אין משקל בהחלטתו. במידה והוא ירצה לנסות שוב תוכלי להחליט אם זה נכון לך או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי שרון
mosha23/08/2011אין חשיבות לחפצים שאצלך...אם באמת ירגיש בחסרונך .זה יגיע ומהר. ואים מצא אחת אחרת (שזה משאני חושב) עם כל הכאב...אז תאלצי להיתקדם בלעדיו....רק טוב אמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)