מה זה אומר?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר?
    צביה
    16/01/2008

שלום.
    אני נשוי כ-5 שנים + ילד 1, עד היום היינו מקיימים יחסי מין לפי החשק שלי שנראה לי שקיים גם אצלה .
    להפתעתי אישתי באה בדרישה לקיים רק 2 בשבוע ולא יותר ז"א שנגיע להסכם בנושא .
    אבקש לקבל את דעתכם .
    על מה זה מצביע ?
    מדוע דרישה כזו לא הייתה לפני הנשואים ?
    האם היא לא מסתירה חוסר חשק מיני מהעבר?
    לטענתה 2 יכול להיות בבוקר ובערב באותו יום ובזה הסתיים הסיפור לשבוע ?
    האם זו דרישה נורמאלית ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה אומר?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזדמנות לראות מה חסר במיניות שלכם

דורית כהן
    17/01/2008

משה היקר, שים לב, אישתך הדליקה אור אדום! נורת אזהרה!
    במקום להתרגז עליה, אתה יכול לראות בכך הזדמנות לעשות שיחה מאוד חשובה ולבחון האם הסקס שלכם יכול להשתפר. כי אני יכולה להגיד לך שאילו היא היתה נהנית מאוד מן הסקס, בכל המובנים, היא לא היתה מקצצת בו.
    מה הכוונה "בכל המובנים"?
    בסקס יש הרבה מאוד היבטים ושלבים. הרבה זוגות בהדרגה מצמצמים את ההיבטים ואת השלבים ומגיעים לסקס מאוד פונקציונלי, שמטרתו המעשית היא ששני בני הזוג יגמרו כמה שיותר מהר. במקרה הפחות גרוע אתם לומדים לענג אחד את השני, ובמקרה היותר גרוע - אחד מתענג ואילו השני "עומד לרשותו" בלית ברירה. אני יודעת שזה נשמע נורא, אבל אני נתקלת בהמון זוגות שזה המצב אצלם.
    מה חסר?
    כל המובנים, הכוונה היא לחיזור, למשחק מקדים ממושך, לדיבורים קרובים תוך כדי הסקס, לקשר עין, לנשיקות ארוכות, להמציא תנוחות חדשות, להתמסר, לבקש בקשות, להרגיש מחוברים גם אחרי הסקס.
    כאשר האלמנטים האלו חסרים, הרבה מאוד נשים (אולי כי אצל הרבה נשים וגם אצל לא מעט גברים) הרגש ותחושת החיבור מאוד חשובים, ואם הסקס אינו כזה, אזי בהדרגה מעדיפים לא לקיים יחסי מין, כי כל פעם שמקיימים יחסים בצורה המצומצמת, הפונקציונלית, יש תחושה של ניכור ואכזבה.
    לכן חשוב מאוד לנצל את ההזדמנות ולקיים איתה שיחה ולראות מה חסר. גם לא יזיק לקחת ייעוץ, לפני שתהיה הידרדרות נוספת.
    אתה מוזמן גם לקרוא את המאמר באתר שלי העוסק בנושא זה: [a href='http://www.zugiut.net/?p=73' id='link']"כאשר בן זוגי יוזם סקס ולי (כמעט אף פעם) לא מתאים"[/a]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו