מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוףאני26/08/2011
אני וחבר שלי כמה חודשים ביחד... לא הגענו לשלב של יחסי מין ואני מרגישה שכל פעם שהוא איתי הוא רק מחפש את הנשיקות והמזמוזים . הוא לא כל כך איש שיחה... אני מדברת הוא לא הרבה מגיב.
הכל נחמד וטוב אבל יש דברים מעבר למזמוזים! וזה מבאס אותי. אז נשיקות זה נחמד אבל מה אם לעבור לשלב הבא ביחסים? מה אני אמורה להגיד לו תיגע לי פה תיגע שם כשהוא לא מעז?זה מבאס אותי טילים. לא תקשורת ולא התקדמות מינית... מה עושים?
חייבת לציין שהוא בחור נורא רציני אחראי. לא אחד סטוצניק שלא תקבלו רושם מוטעה. לכן זה מפתיע אותי.
זה יוצא שהתקשורת שלנו היא לא מי יודע מה בכלל.... והתקשורת המינית שלנו נתקעה בשלב הנשיקות. מה אני אמורה להדריך אותו תנשק פה ושם. תעשה ככה וככה. הוא לא פתוח איתי בקטע הזה הוא לא מדבר הרבה מה שגורם לי להיסגר גם במיוחד בקטע המיני.
אני לא אמורה כל דבר להגיד לו אני ארגיש כמו מדריך מתחיל. אין לי מושג מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דווקא בגלל...
מיכל27/08/2011שהוא לא סטוצניק ובחור אחראי הוא לא מתקדם הלאה- זה אומר דבר אחד- הוא מכבד אותך!! אל תמהרי לשום מקום, ותאמיני לי שיש כל כך הרבה בחורות שהיו חולמות שהגבר יכבד אותן ולא יחפש את המיטה. הכל יבוא ברגע המתאים, אל תמהרי!!
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה והימנעות מסקס
דורית כהן27/08/2011אניי יקרה, חבל שלא ציינת בני כמה אתם.
לי דווקא יש תחושת בטן שאולי היו לחבר שלך התנסויות לא מוצלחות בעבר הקרוב בנושא סקס, כמו למשל בעיות בזיקפה או גמירה מהירה, והוא חושש וחרד מפני רגע האמת.
נתקלתי בהמון מקרים בהם מספיק שפעם אחת היתה לגבר (כמעט בכל גיל) בעייה בזיקפה או בשפיכה מהירה מדי - וזה יצר אצלו ממש חרדה והימנעות מיחסי מין מלאים.
בהנחה שזה המצב, את יכולה אולי לספר לו שמנסיונך (או ששמעת) - בפעמים הראשונות עם אישה חדשה הרבה גברים לא מצליחים להגיע לזיקפה או נתקלים בשפיכה מהירה, ושלא צריך להיבהל מכך, ושאת יכולה גם לעזור בכל מיני צורות אם זה יקרה.פשוט לקחת זאת ממש בקלות.
לא מזמן פגשתי גבר כבן 40, שסיפר לי שהיו לו בעיות כאלו עם כל הנשים אותן פגש מאז שהבעייה הופיעה בפעם הראשונה, וזה גרם לו ממש לדחות את השלב של יחסי המין. עד שהוא פגש את אישתו הנוכחית, שמן ההתחלה היתה רגישה והבינה את הבעייה והרגיעה אותו ואמרה לו שלא משנה מה יקרה ביניהם - זה יעשה לה טוב. הוא התגבר לגמרי על הבעייה שלו בזכות היחס המקבל והקליל שלה!
רוב הגברים מצליחים בשלב מאוחר יותר להתגבר בעצמם על הבעיות, בתנאי שהאישה סבלנית, חיובית ומעודדת, (ולגמרי לא אומרת לו או מראה לו "אוף" בשום שלב).
ואם לא מצליחים לבד - אלו טכניקות שניתן ללמוד אצל סקסולוגים.
לגבי השתיקות והסגירות שלו - זה סיפור אחר.
מקווה שהכיוון הזה יעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)