מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם בגידה טוב לזוגיות?רחלי16/01/2008
היחסים עם בעלי משעממים. הם תמיד אותו דבר. מדברים על אותם דברים, הסקס אותו דבר והשיגרה הורסת. (כמובן שיש ילדים ברקע).
ניסיתי מספר רב של פעמים לצאת מהשיגרה. הזמנתי נופשים שונים, בילויים ובעיקר ניסיתי לגוון בסקס.
בעלי שונא שינויים והוא מצהיר על כך בכל הזדמנות, הוא רוצה אותה תנוחה, אותה שיגרה, אותם בילויים. נמאס לי משעמם לי. גם ככה החיים לא פשוטים ההתמודדות היומיומית בעבודה ועם הילדים.
לאחרונה נכנס לחיי גבר שמאוד חושק בי . במשך זמן רב הוא חושק בי (יותר משנתיים). לי לא היה את האומץ לעשות משהו בעניין. אני מכירה את אותו גבר באופן מאוד קרוב. הוא טען בפניי מספר פעמים שהוא התאהב בי ורוצה אותי. לא אני ולא הוא רוצים לפרק את הזוגיות, רק להנות. להכניס קצת עניין וסקס שונה מהבן זוג שלנו. (לי באופן אישי אין ניסיון מיני).
אני מאוד מתלבטת, אני יודעת שהרבה נשואים עושים זאת. מה אתן אומרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שונא שינויים
דורית כהן17/01/2008רחלי היקרה,
אני מוכרחה לומר שתגובותיו של בעלך על פי התיאור שלך מוזרות בעיני. בדרך כלל התלונה היא הפוכה - הרבה גברים מתלוננים שנשותיהם לא מסכימות לשנות תנוחות או להגדיל את הרפרטואר המיני.
אני כמובן מאמינה לך, אבל הייתי שואלת מה גורם לבעלך להיות כה נעול ושונא שינויים. יכול להיות שהוא נכנס ללחץ כל פעם שאת מציעה משהו חדש, יתכן שזה משהו באישיות שלו שחושש משינויים. אני חושבת שרצוי להיכנס לעניין ולהבין, בשיחה עם שניכם, מה גרם לכם להיכנס למתכונת זו. לפעמים זה קשור לדרך בה הוא גדל במשפחתו ונחשף לזוגיות של הוריו. יתכן שהוא חווה ריבים של הוריו סביב נושאים דומים וזה מפחיד אותו.
אלו נושאים ששווה לעבד אותם בתהליך טיפולי, כי אנשים שנמנעים משינויים עושים זאת לא כי הם משעממים ורגילים, אלא בעיקר כי השינוי מעורר בהם יותר מדי חרדה ולחץ ובכך הם לא רוצים לעמוד.
אני מבינה את הצורך שלך בשינויים ובגיוון, ומן הסתם גם בריגוש, אבל את מסכנת כאן את נישואייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)