שונאת את ההורים של בעלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שונאת את ההורים של בעלי
    didi
    31/08/2011

בעלי ואני הכרנו לפני כשנה בארצות הברית שנינו כאן לא חוקיים ועובדים בקניונים לאחר מספר חודשי הכרות ושיחות עם המשפחה מהארץ היה קליק שני הצדדים היו מאושרים והוחלט קדימה...חתונה הוא בן 31 אני בת 30 כל המשפחה הגיעה לוגאס שם החלטנו לערוך את החתונה כי לא רצינו לצאת מארה"ב עד שנסדיר את החוקיות שלנו .
    עברו להם 6 חודשים מהחתונה כל זאת בלחץ מתמיד מצד הורי החתן תחסכו תחסכו כמה הרווחתם על מה בזבזתם ?... אני לא עובדת בכל הזמן הזה היחידי שעובד הוא בעלי הסיבה שאיני עובדת היא כי איני אוהבת את סגנון העבודה של מכירות על עגלה באמצע הקניון למרות הכסף הטוב ...לאחרונה החלו ויכוחים ומריבות ביני לבין בעלי והגרוע מכל שיתפנו בכל מילה ומילה את ההורים, מהצד שלי, אימי הצדיקה אותי שאין זה נכון לעבוד כלא חוקית בקניונים בארצות הברית ואין זאת עבודה שמתאימה לי ומהצד של בעלי קיבלתי על הראש שאני לא צריכה להיות עם הבן שלהם שהם רוצים שנתגרש כי אני חיה כמו מלכה לא עובדת ורק עושה שופינג בקניון ... לפני כמה ימים כמעט ונפרדנו רק כי אבא שלו איים שאם הוא נשאר איתי אז שישכח מהמשפחה והם לא רוצים לראות או לדבר איתו יותר בחיים לי הם קראו בשמות כגון אסופית רחוב וכו.... אני פגועה מאוד וקשה לי אני בוכה מתוך שינה ולא יודעת מה לעשות אומנם הם שם אנחנו כאן וזה הצד החיובי אבל אני חושבת הלאה לעתיד הרחוק ובכלל קשה לי עם התגובה של ההורים שלו ועם כל העלבונות וההטחות שווא רק כי אני לא עובדת במדינה שאני לא חוקית בה ואין לי הרבה אפשרויות תעסוקה מלבד לסכן את עצמי ולהיות מניפולטיבית בכדי למכור מוצרי ים המלח שבזה איני רוצה או מאמינה . בעלי אומר לי שרק אני חשובה והמשפחה שלא לא מעניינת אותו אבל ברור שבעומק העניין אינו נכון וכן אכפת לו!!!!!!!! מה עושיםםםםםם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שונאת את ההורים של בעלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שונאת את ההורים של בעלי - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    31/08/2011

Didi יקרה,

צר לי על שנקלעתם למצב כל-כך לא נעים הכרוך במריבות בינך לבין בעלך ואיומים מצד ההורים שלך בעלך.
    למיטב הבנתי גם את וגם בעלך אנשים עצמאיים. בחרתם לעזוב את הקן החם, את הבית ואת המדינה בניסיון למצוא את מזלכם בארה"ב. לא רק שהסתדרתם היטב כלכלית אלא שגם מצאתם זה את זו, גיליתם אהבה גדולה ואף החלטתם להינשא. נכון ששניכם נוטים לשתף את המשפחה/ההורים בקורות אתכם, יחד עם זה, אתם חיים רחוק מההורים, לוקחים את ההחלטות על חייכם בעצמכם ומנהלים את חייכם העצמאיים והזוגיים לבדכם. גם אם הייתם בארץ יכולתם להחליט עד כמה אתם משתפים את ההורים בחייכם, על אחת כמה וכמה כאשר אתם נמצאים כל-כך רחוק.
    ה"קליק" ביניכם נוצר בזכותכם והגחלת תשמר, במלוא עוצמתה, הודות לכם. הכל בידיכם והכל נתון לבחירתכם.
    באופן טבעי בעלך הושפע מעט מהשיחה הקשה אשר הייתה לו עם הוריו, אולם לאחר שהוא נרגע הוא אמר לך מפורשות שאת החשובה עבורו. את הבחירה שלו.
    אני מבינה לליבך בעניין העלבונות. הוריו לא היו צריכים לכנות אותך בשמות גנאי, בראייה שלי זה לא מכובד ולא מכבד ובוודאי לא נעשה מתוך התחשבות ברגשות בנם לאותה "אסופית רחוב". ובכל זאת השתדלי שלא "להיכנס" בינו לבין הוריו, הם עושים עבורך "שירות נהדר". אם אני "קוראת נכון את המציאות" אם הוריו לא ישכילו להבין עד כמה הוא אוהב אותך ועד כמה את חשובה לו הם עשויים לאבד אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוניקה יקרה

didi
    31/08/2011

תודה רבה לך התשובה שלך למקרה הכניסה לי שלווה לתוך כל הטירוף הזה.
    אני מקווה שהכל יהיה בסדר וכמו שאמרת צדקת המשפחה שלו עושה לי שירות מעולה הם מחקו את דרך ההתקשרות אלינו שהייתה בעיקר בעמצעות הפייסבוק והסקייפ .
    אני מנסה לחשוב מאיפה כל השנאה הזאת ואיך הורים מרגישים שהם יכולים כל כך לשלוט על החיים של הילדים שלהם עד כדי פגיעה בחייהם האישיים ומצד שני ממש גם לא רוצה לנבור בזה יותר מידי............

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו