בן זוג ואתרי פורנו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן זוג ואתרי פורנו
    נטלי
    31/08/2011

שלום לכל המגיבים והמגיבות,

הקדמה קטנה.. אני בת 23 ובן זוגי בן 26. לפני פחות מחודש הוא הציע לי נישואין. מאוד אוהבים אחד את השני. הסקס מעולה מעולה מעולה !

אבל...

אני לא מבינה את הצורך הבלתי נשלט שלו להיכנס לאתרי פורנו, לפעמים אפילו סתם בשביל להסתכל. למשל אתמול חזרתי מהעבודה שעתיים אחריו, וכשפתחתי את המחשב ראיתי במקרה שבשעתיים האלו בהן הוא היה לבד הוא הספיק להיכנס לאתר פורנו.

אולי התגובה שלי הייתה קיצונית מדי.. אבל לא יכולתי לשלוט בעצמי..ממש נפגעתי מזה. התפתח בינינו ויכוח מאוד חריף. אני טענתי שאני לא מבינה מה יש לו לחפש באתרים האלה, במיוחד כי אנו שוכבים כל יום והוא תמיד אומר שרק איתי הוא גילה מה זה סקס, שכל מה שהיה לו לפניי - כאילו לא היה. הוא מאידך טען שגרמתי לו להרגיש כמו ילד בן 5 שאימא שלו תפסה אותו על משהו רע שעשה, הוא גם אמר שאין לזה שום קשר לאהבה שלו אליי, ושככה כל הגברים.

קשה לי להבין מדוע זה קורה. הכי קל לומר "כל הגברים כאלה", אבל האם באמת זה ככה? האם באמת עצם כניסתו לאתרים האלה לא מעידה כלום על האהבה שלו אליי? האם אין זה אומר שהוא נמשך לאחרות? האם אני מגזימה בתגובתי?

באותו רגע שראיתי את כניסותיו לאתר חשתי נבגדת. האם תגובתי קיצונית מדי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן זוג ואתרי פורנו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס עצמי לעומת סקס עם בת זוג

דורית כהן
    01/09/2011

נטלי היקרה, "ברוכה הבאה" למועדון נפגעות הפורנו באינטרנט!!!
    אני משיבה לך בנימה של ציניות, משום שאת כלל לא הראשונה שחשה כך. שוב ושוב אנו מקבלות כאן פניות מצעירות שחשות נבגדות בהיבט הזה.
    אני יכולה להבין את הפגיעה: נוצרה ביניכם אינטימיות בלעדית עמוקה ומיוחדת, רק בין שניכם, סקס מעולה וייחודי, ופתאום...איך הוא מסוגל להתעניין בבחורות אחרות בכלל???
    ובכן, אסביר כאן משהו:

כיום כמעט כל הגברים (כמו שבן הזוג שלך אמר לך) גולשים לפורנו, והתפתח "סקס" מסוג אחר, של גבר עם עצמו מול המסך. זהו סקס חד צדדי, אוננות בעצם, שבה הגבר יכול לעשות רק מה שבא לו, להרגיש חופש מוחלט עם עצמו, לא לחשוב על מישהו אחרת והצרכים שלה. יש בכך משהו מאוד משחרר, אגוצנטרי. הרבה גברים התרגלו לסוג הזה של סקס וזה עושה להם טוב. סקס רגיל, עם בת זוג, הוא תובעני יותר, מורכב יותר, יש בו יותר חרדה ולחץ, הקצב חייב להתחשב בבת הזוג. החיים אינם פשוטים בסקס הרגיל...

לכן, מה שאני מנסה להעביר כאן הוא שאין כאן כלל בגידה, לדעתי. יש כאן ערוץ אחר / צורת ביטוי אחרת של המיניות שלו.

אם תביני זאת ותקבלי זאת, יהיה לכם יותר קל ופשוט. אם תגני אותו ותפסלי אותו ותשפטי אותו - הוא לא יחדול מכך אלא יעשה זאת בסתר, ואולי יחפש לעשות זאת דווקא כדי לשמור על תחושת העצמאות והאוטונומיה שלו. לא כדאי להגיע למצב הזה.

אשמח לקבל את תגובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך

נטלי
    01/09/2011

אני שמחה שאני לא לבד בעניין הזה, חולקת הרגשה זו עם צעירות אחרות.. זה מנחם :)

אני מבינה מצד אחד את מה שאת אומרת, בשבילו זה סקס אחר... בלתי תלוי, אגוצנטרי, עצמאי.. תאורטית זה מובן לי. אם חברה היתה מספרת לי שזה מה שקרה לה בבית סביר להניח שהייתי אומרת לה את אותו הדבר. אבל כשזה נוגע לי... זה פתאום אחרת.. זה פוגע, זה גורם לתחושה מאוד רעה ולא נעימה.

אולי זה קיצוני מדי, אבל לדעתך אין קשר בין מעשים אלה לבין הנטייה של הגבר לבגידה?
    ז"א אם הוא מתעניין כך באחרות "וירטואליות", האם גם במציאות זה המצב?
    מעבר לכך, אני יודעת שהוא אוהב לראות באתרים הללו נשים מבוגרות ולא ברור לי למה זה. הוא טוען שבחורים בגילו לעיתים רבות מתגרים מזה, ואני פשוט לא מצליחה להבין זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צירופי מקרים מן ההיסטוריה האישית

דורית כהן
    01/09/2011

נטלי יקרה, אני לא חושבת שיש קשר בין זה לבין בגידה. בייחוד אם דווקא תגלי סובלנות כלפי ה"יציאה" הזו שלו ותביני מאיפה זה בא ולא תיקחי זאת למקומות רגשיים מדי. אני מעריכה שעכשו, לאחר שראית את תשובתי - אולי תתחילי להתרגל למחשבה הזאת וזה לא יופיע לך כל כך גרוע.
    לגבי השאלה על ההעדפה שלו לנשים מבוגרות: מכיוון שמדובר באמת בסקס נקי, כלומר נטו רק מה שמדליק אותו, הוא לוקח זאת למקום שבו הוא מרגיש הכי חופשי והכי נינוח. אנשים נדלקים מינית מגירויים מגוונים. לרוב יש טעם מסויים שמתפתח ויש בכך איזו מקריות שיכולה להיות מוסברת לפעמים בצמידות מקרים, כמו למשל, שאולי בתחילת ההתבגרות המינית שלו הוא נהג לפנטז על מורה מסויימת שלו ופשוט התרגל שזה מדליק אותו הכי מהר והכי בטוח.
    להתעוררות המינית הראשונה של בן אדם יש השפעה גדולה מאוד על ההמשך. מישהו למשל סיפר לי שהפעם הראשונה שהוא זוכר את עצמו מעורר מינית זה היה כאשר הוא ראה במקרה זוג מתעלס. הוא צפה בהם וזה עורר אותו מינית באופן חזק ביותר. מאז יש לו צורך להיות צופה. זה משהו שמדליק אותו. רק נתתי זאת כדוגמה ל"קבעון" שמשאיר את רישומו וממשיך להשפיע על העדפות מיניות בסיסיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו