צריכה לפרוק, צריכה תמיכה, צריכה עזר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריכה לפרוק, צריכה תמיכה, צריכה עזר
    לילי
    03/09/2011

אני נשואה 5 שנים עם ילדה ובתחילת הריון שני. עבדתי במקום עבודה שאהבתי בתפקיד שאהבתי. לפני חודשיים הכל השתנה. לפני חודשיים הבוס שלי התוודא בפני על אהבתו כלפי , הוא נשוי + 2. תמיד היו בנינו יחסי חברות (אנחנו עובדים ביחד שנתיים) אבל אף פעם לא שיערתי שכך הוא מרגיש. הזוגיות שלי עם בעלי נמצאת במשבר וגם הזוגיות שלו לא הייתה במצב הכי טוב ואני מניחה שזה מה שהביא אותו להיפתח בפני. זה הדליק אצלי ניצוץ שהלך וגדל ככל שעברו הימים,מן סערת רגשות. שיתפנו אחד את השני ברגשות העזים, התחבקנו ואפילו התחלנו לדבר חצי בצחוק חצי ברצינות על עתיד משותף. מצב הנישואים שלו לא קשה כמו שלי ולכן הוא ממש לא היה מוכן לשינוי כלשהו בסטאטוס. נוסיף לזה את העניין שאשתו הרגישה שמשהו משתנה אצלו ואיימה לעזוב את הבית. הוא מייד נבהל וכמעט ואיבדתי את משרתי. רק בגלל שאני בהריון (מבעלי כמובן, ממש לא הגענו לאינטימיות) הוא לא יכל לפטר אותי והשאיר אותי בתפקיד זוטר אחר - תפקיד בו אין לנו שום קשר (בניגוד לתפקיד הקודם בו עבדנו בצמוד כמעט כל שעות היום).

קשה לי מאוד, קשה לי כי אני מרגישה שהוא היה הזרז שלי להבנה שהנישואים שלי הם לא מה שחלמתי עליו, אני מבינה שהסבירות לגירושים מאוד גבוה. קשה לי כי חוויתי רגש שמזמן לא הרגשתי, פתאום הרגשתי שאני חייה את החיים, שכף לי לקום בבוקר ולהתלבש, שיש לי למה לצפות, שהוא בעצם מה שחלמתי עליו כל הזמן, שאני נמשכת למישהו, שכף לי להתחבק.. וקשה לי כי אנחנו עדיין עובדים באותו מקום עבודה אבל אסור לנו להתראות ואסור לנו לדבר בשום דרך שהיא (אסור כי אשתו אסרה עליו וכי הוא לא רוצה). הוא מצידו מנסה לשפר את הנישואים שלו, הוא רוצה להישאר בגלל הילדים-עושה הכל בשביל זה.....כולל טיפול זוגי. קשה לי גם כי אני מרגישה מנוצלת, מרגישה שאני הייתי הזרז עבורו לתיקון הנישואים שלו. בתפיסתי אני לא מתחברת ל"להישאר בגלל הילדים" ה ויש בי המון כעס ואכזבה. אני מרגישה כאילו הוא הדליק אש וברח ועכשיו אני נשארתי עם האש לבד ואני צריכה לכבות אותה.

אני עצובה מאוד, אני מתקשה לתת את כולי בעבודה (שמן הסתם אני מצפה לעזוב לאחר הלידה- עוד כ- 6 חודשים) ואני מתקשה לתפקד כאמא וכרעייה. אני מחפשת ממנו מסרים בעבודה וכשאלו לא מגיעים אני מתאכזבת כל פעם מחדש.

אני אומרת לעצמי שכל דבר קורה לטובה ומה שצריך לקרות בסוף יקרה, אבל מאוד קשה לי ביומיום....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילי-

בני
    03/09/2011

ממליץ לך בחום לקרוא את המאמר הזה

בגידות: הגבר הנשוי - מלכודת דבש עם עוקץ מוסרי בקצה

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילי

mosha
    04/09/2011

הייי אני לא מבין את בהריון מתקדם ונשואה בכיף כמו כולנו עליות ומורדות (כמו כל זוג נשוי )אני לא הבנתי אם העבודה הזאת תפורה עלייך ואת נהנת ? תותרי ותעברי לעיסוק אחר תיפתרי מהבוס ותשקמי את משפחתך לתוך ארוך זה יאיר את חייך בכל הטוב שבעולם...כך אני חושב ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נשמע כ"כ פשוט...

לילי
    05/09/2011

אני ממש לא נשואה באושר...בהתחלה חשבתי שזה עניין של עליות ומורדות ועכשיו אני מניחה שבשלב זה או אחר זה יסתיים בגירושים. אנחנו לא ממש מסתדרים, כל דבר גורם למחלוקת.
    העבודה לא ממש משנה, תמיד ניתן למצוא משהו אחר, הבעיה היא הרגשות החזקים שלי אליו.
    וכן, אני יודעת שהוא לא יעזוב את אישתו, מכירה כבר את כל המקרים האלו.
    ברור לי שאין פתרון קסם, אבל הייתי צריכה הזדהות כלשהי, לדעת שאני לא לבד....כי אני מאוד מרגישה ככה כרגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילי היקרה

רינת
    05/09/2011

לילי קראתי את המאמר שלך וקצת הזדהתי איתו למרות שאני לא נשואה ואין לי עדיין ילדים .

אני לא הייתי שם ולא חוויתי את היחסים שלך עם הבוס .

אבל יש הבדל אחד מאוד גדול שאת מוכנה להקריב את המשפחה שלך בישבילו , והוא בשום פנים ואופן .

דעתי בנושא שלא התאהבת בו , אלא פשוט קיבלת ממנו מה שכנראה לא קיבלת מבעלך למשך זמן ארוך .

והוא נתן לך את ההרגשה של לחזור שוב לחיים .
    תעשי חושבים עם עצמך מה את מרגישה לבעלך ?? אולי כדאי שגם אתם תלכו לטיפול זוגי ? או שתדברו על כל מה שעובר אליכם ?
    אולי יש פה מקום לשינוי בתוך המשפחה ולא יהיה צורך לחפש את זה בחוץ .
    תתני לזה ניסיון , במיוחד יש לכם אירוע הכי משמח בדרך ואולי זה יתן לכם את הפוש .

כל עוד את נמצאת בעבודה את תהיי אך ורק עסוקה בו , וברור שלא תתני ניסיון ליחסים עם בעלך לצמוח , אלא רק יפריע .

אל תכניסי את עצמך למיטה חולה , אין צורך .עם את חייה עם בעלך הרבה שנים ויש לכם עוד ילד בדרך כנראה לא הכל כל כך גרוע . אך ורק את יכולה למצוא תשובה .

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאהבות לעומת בניית אהבה

דורית כהן
    05/09/2011

לילי יקרה, צר לי על רגשותייך שלא נענים. יחד עם זה אני מצטרפת לדברי רינת הנכונים כל כך. ההתאהבות הזאת שמה לך מראה - מה חסר לך, ובתור אישה שהיא אמא לילדים, יש לך אחריות לקחת את היחסים שלך עם בעלך למקום חדש, עם איכויות אחרות. על פי רוב לא חוזרים הפרפרים גם אחרי טיפול זוגי. ההתרגשות המיוחדת הזאת שחשת עם הבוס היא תוצאה של התאהבות במישהו חדש. זה כבר לא יהיה עם בעלך אותו את מכירה היטב והתרגלת אליו. כך נגזר עלינו. מתאהבים במישהו רק פעם אחת, עד שזה מתמסמס. ואז או שזה הופך להיות אהבה ארוכת טווח, שמה שמאפיין אותה זה פירגון, התחשבות, הקשבה, התעניינות, עשייה משותפת שגורמת להנאה ועוד, או שהיחסים מתקלקלים וקורים דברים הפוכים למה שכתבתי במשפט האחרון - כעסים, חוסר התחשבות, ריחוק ווכו'.
    זה הזמן להגיע לייעוץ זוגי, כי אפשר להפוך את יחסיכם הרעועים לאהבה. זה משהו שניתן ללמוד ולעבוד עליו, לפתח את התקשורת, את ההתחשבות. ולאט לאט תיבנה אצלכם אהבה, כך אני מקווה. ואם זה לא יצלח - רק אז לשקול פירוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, בדיוק לשם אני פונה....

לילי
    05/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרינת

לילי
    05/09/2011

תודה רבה, גם על ההבנה, גם על האמפטיה וגם על הרכות.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילי

רינת
    05/09/2011

בשמחה . כולנו זקוקות להבנה ולהצעה .תמיד הכי קל לייעץ למישהו אחר מאשר לעצמך .

אני מאוד מקווה שיש לך את הכוח לקום ולשנות . המון המון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו